Guncis-e36 reborn
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- chevron_right
Kam tev dīvānu?:DRidlihs rakstīja:dīvāns? bilde nav?
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
es domāju bildi kā Tu vedi to dīvānu , uz jumta?
ar piekabi. Nav jau nekāds 1.6,kam nav āķis.
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
tā teikt tagad oficiāli uz ceļa.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
nu beidzot izskatās smuks
uzacis tikai zaļas derēja.
a kur tie smukie ļitaki?
uzacis tikai zaļas derēja.
a kur tie smukie ļitaki?
uz skati negribējās likt,Tā jau Zaķis man piečakarējās visur kur var.Vnk riebīgs vecis.Pat kasīja man pakaļējo lukturi. Kur nu vel uzlikt r17,ko razotajs nav ierakstijis taja uzlime durvju sprauga. Nedod dievs.tūnings atkal.
Es arī tās lampas pakasītu, man viņas uzdzen šermuļus, kopā ar tiem atstarotājiem.
atradu vienu bildi.vēl joprojām bez moldinga kustās pa ceļiem. Nomainīta zonde,bendzina filtrs un gaisa filtrs arī nomainīts.Uzlikti r17 diski aizmugure Būs vēl kautkas no ritošās jamaina,kas jūlijā tika samainīts.Nu nepatīk tie zeminieki.
un vel ir normāli lukturi aizmugurē.
gribētos tos aizm.atstarotajus ar nadziņiem nokasīt
viņi nežēlīgi pielīmējušies un negribas pēc tam kasīt līmi nost.
Muļķības, paņem makšķerauklu un nogriez nost tas visas emblemas un tad ar parastako vaitspirtu nonjem nost limi, darbs 10minutem
izskatās ka vajadzēty savaskot ayto
auo vēl pārvietojas pa LV ceļiem ....
Restaurēta reika,uzlikti jauni bremzu diski priekšā....prasas laikam pec priekšēja amīša bukses nomaiņas....
P>S. bampers vēl dzīvs :P
Restaurēta reika,uzlikti jauni bremzu diski priekšā....prasas laikam pec priekšēja amīša bukses nomaiņas....
P>S. bampers vēl dzīvs :P
ko nozīmē vēl?
to,ka daži te prognozēja,ka bampers sašķīdīs utt. Nav ne vainas,viss darbojas un bamperam pat plaisas nav.
slikti prognozē
labi kā tā!
labi kā tā!
kasutkas uz bagana
Tie ir tie 17 colīgie !?
Kur tad tie diski ir !?
Kur tad tie diski ir !?
sie vel ziemigie r15. r17 tie citi aizgaja kopa ar vanosnieku pie cita ipasnieka.tagad vasarai ir citi r17. :P
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- chevron_right