Amerikānis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 25
- chevron_right
cik nopratu pēc novērtētāja teiktā, ar durvīm reikinās tā- buktes izspiešana, nošpaktelēšana, krāsas uzklāšana tikai uz spaktelētās vietas,cipa ar migliņu salaīžot kopā ar veco krāsu un ta durvju lakošana no moldinga uz augšu
par spārnu šis tā noteica, pārkrāsošana, es saku ka tur maza buktīte, bet vinš tā nogrozija galvu tik, cipa ka tur tā nemaz netiks skaitīta pie labošanas
par spārnu šis tā noteica, pārkrāsošana, es saku ka tur maza buktīte, bet vinš tā nogrozija galvu tik, cipa ka tur tā nemaz netiks skaitīta pie labošanas
Izskatās ka kāds ir nolēmis nomainīt auto
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... cjkel.html
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... cjkel.html
veel tik video vajag pamekleet :D
Tu domā to, kur viņš ļooti saudzē savu BMW?
Agris rakstīja:veel tik video vajag pamekleet :D
kas tad tur ir - sievasmātes aplis frēzējot vai kā ?
a kas tad tur ir? normāli braukts autiņš, un kārtīgi uzpasēts arī.. cepuri nost īpašniekam, žēl noskatīties ka pārdod.. labs un smuks autiņš..
Jūs no viena kraja?!
protams ka galvenais lai uzpaseets, un kursh gan bmw nav gaazts un lauzts, visi kaa viens!sīkais rakstīja:a kas tad tur ir? normāli braukts autiņš, un kārtīgi uzpasēts arī.. cepuri nost īpašniekam, žēl noskatīties ka pārdod.. labs un smuks autiņš..
erdaa--- jaa vinji no vienas puses :)
nav nekur rakstīts, ka nenormāli saudzēts auto.
netiek tas auto likts katru dienu slodzē, tā ka viņš nav nojāts. tas ka jums jau peles cilindros migas savilkušas, varat lepoties ar to. un tpt visi te uzkūpina un uzmet sauli.
varat atbraukt paskatīties un uzskrieties ja gribat, redzēsim cik stipri nojāts. nedomāju ka kāds ar savu 2.5 baigi aizlidos pa priekšu.
REINO- kpc gan nevaru nomainīt auto? nedomāju jau es braukt ar vienu auto visu mūžu. gribu iegādāties kādu 2.8 un ar vairāk ekstrām
netiek tas auto likts katru dienu slodzē, tā ka viņš nav nojāts. tas ka jums jau peles cilindros migas savilkušas, varat lepoties ar to. un tpt visi te uzkūpina un uzmet sauli.
varat atbraukt paskatīties un uzskrieties ja gribat, redzēsim cik stipri nojāts. nedomāju ka kāds ar savu 2.5 baigi aizlidos pa priekšu.
REINO- kpc gan nevaru nomainīt auto? nedomāju jau es braukt ar vienu auto visu mūžu. gribu iegādāties kādu 2.8 un ar vairāk ekstrām
Es nesaku ka ir slikti!
Viss ir kārtībā!
Ko domā ņemt vietā?
Viss ir kārtībā!
Ko domā ņemt vietā?
intis rakstīja:nav nekur rakstīts, ka nenormāli saudzēts auto.
Ļoti labs mērķis!
pēc nedēļas laižu uz UK, tur vel piepelnīšu un ta jaunāka gada e36 ar elektriskajiem logiem, klimu, pilno borta kompi, kādu rekāro salonu. nu tāds man tas mērķis, ne ka šitais ir nokauts un gribu no viņa atkratīties.RENIO rakstīja:Es nesaku ka ir slikti!
Viss ir kārtībā!
Ko domā ņemt vietā?
nu forši - tad jau gaidīsim kādu jaunu exseplāru
Mērķis līdzīgs kā man. Es tikai to visu gribu salikt pats. Nu vienīgi gadu nevarēšu mainīt..
pārmetini jaunāku motora starpsienu ar kāda 99 gada šasijnieku un būs tev prieciņš
ideja pareiza - ņemt pēc iespējas jaunāku un pilnāku
ideja pareiza - ņemt pēc iespējas jaunāku un pilnāku
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7