E36 318 m50b25 s2 turbo
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 12
- chevron_right
ET 15 viņi bija bet tas vairs nav būtiski,sen pārdoti tepat forumiešiemvistinsh rakstīja:dezent sudrabotie diski nestaveja ss.lv vini stav pie manis gadu! vini ir j9 r17 et 36 var uzlikt nevalcetam arkam melnie stveja ss.lv tie ir j9 r16 et35 simprocentigi javalce arkas jo normali nevar pabrauktKalnz rakstīja:Ja nemaldos viņi nesen tirgojās... pat interesējos pa viņiem! Tur tur uzreiz arkas jāvalcē!Sidnas rakstīja:Simpatisks ar labu dveseliti..
gribu tos Dezent diskus.
ble ta mana bijusi 320 tie ir r16 uzliku vinus uz shis zurkas 320 un pardevu ar visu zurku jo turbo projektam ar normalu sedinajumu veders vilkas pa zemi tad liku r17 dabuju pa paris ceniem aukstaku
a kursh ar viniem tagad brauc? viens bija metinats un viniem bija tendence laist gaisu uz zemprofil riepam
pa cik ta pardevi?
ta jau normaļna vismaz neko nepakasi ko vieta panemi
nu es biju mstūri uzlicis labu alpina maģi ,jo iepriekšējo nopīzdoja,diskus 18 laikam vairāk neko,e39 vietā
magi ar visu ekranu izcela? es piemetu rubļus ieķēru e46 323 ar dzineja defektu 1,5 ls nomainiju dzineju un labs ikdienas dzelzis
nē tikai maģi kā ikdienas e39 ar zaibisj,bet būs laikam vēl e36 atkal
nu ja jo 3 serija ir ka diagnoze
laba kupeja bet nu jaa apnemshanas ir chalim tad nu jau manisim ogres ielas vasara
cerams ka tev sajugs neslides kad stasies uz linijas
man liekas ka vai tik man viens paziņa šo nav nopircis no tevīm. varbūt vari vēl iemest kādu bildi ar šamo, tad varētu konkrētāk pateikt.-tihijs- rakstīja:ja žurka tavēja bija es no tevīm viņu pirku:) bet nu jau pārdota.vistinsh rakstīja:ble ta mana bijusi 320 tie ir r16 uzliku vinus uz shis zurkas 320 un pardevu ar visu zurku jo turbo projektam ar normalu sedinajumu veders vilkas pa zemi tad liku r17 dabuju pa paris ceniem aukstaku
man jauns sajuugs stav tagad virsu!vistinsh rakstīja:cerams ka tev sajugs neslides kad stasies uz linijas
atved labak no savas anglijas man M 3 sajugu a to ar 3 un 4 dumi nevis no riepam bet no sajuga
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
man bija doma uz m3 sajuga tikaj spararatu nevar dabut!
varbut iedo sikaku info par to keramiku
varbut iedo sikaku info par to keramiku
Jauta lietotajam doubled vinsh izplata m20 keramiku!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
esu petijis ko shadu jo m3 nak lielaks disks un celot jaudu ar nebus problemas nakotne
bet kamer atnak lidz lv baigais numus finala sanak
http://www.ebay.com/itm/F1-HDR6-CLUTCH- ... 661wt_1059
bet kamer atnak lidz lv baigais numus finala sanak
http://www.ebay.com/itm/F1-HDR6-CLUTCH- ... 661wt_1059
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5