-HAPO- kupeja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 52
- chevron_right
Ilgi domāju likt vai nē.....Daži jau laikam zin... Daži jau ir redzējuši... Bet nu jā..,tā man beidzās 11. janvāris 2013 gada :(
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Atspiedies pret stabu?
kapec tos stabus liek kur nevajag?
njaa gadaas arii taa - drift hard or go home
ātru izveseļošanos
ātru izveseļošanos
galwenais,ka ir celama! ta vismaz man "alda auto" teica stoikas wieta...atliek algu sagaidit
Novēlu ātru atveseļošanos
vo vo, atrak atkal tik atpakal uz ritenjiem
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Patiesībā diezgan veiksmīgi, pa labi vai pa greisi būtu sāpīgāk...
veiksmi un pēc tam prātīgu brauksanu
veiksmi un pēc tam prātīgu brauksanu
stoika ar izstumata no vietas? izskatās ka tikai slieksnis varētu būt nedaudz iespiests
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
man ārī tā liekās, priekšas stikls arī nav cietiskompots rakstīja:stoika ar izstumata no vietas? izskatās ka tikai slieksnis varētu būt nedaudz iespiests
a kas te bij rakstīts? braucama jau ir,tikai biku pavēsi salonā-HAPO- rakstīja:galwenais,ka ir celama! ta vismaz man "alda auto" teica stoikas wieta...atliek algu sagaidit
Šodien mums paliek gadiņš kopš esam kopā Vakarā,intreses pēc jāsaskaita,cik daudz asiņu viņa man ir nosūkusi bij doma par bildi "toreiz" un "tagad",bet tas tomēr izpaliks
Atliek tikai apsveikt , ka gadu viens otru izturējāt
kā ar ieliekto auto sānu?
Sāns pagaidīs. Man tagad ar starteri problēmas :@ diezgan pamatīgas problēmas. Ļoti ceru,ka marta sākumā/vidū būs tāds,kāds bija ...ptfu ptfu ptfu
Izskatās jau diezgan sāpīgi
Galvenais jau ka tas viss sit pa kabatu..
Veiksmi darbos un dabūt slieksni iepriekšējā paskatā!
Galvenais jau ka tas viss sit pa kabatu..
Veiksmi darbos un dabūt slieksni iepriekšējā paskatā!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 52