BMW-Valchas M52B23
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 11
- chevron_right
To es zinu, bet noteikti arī citiem tā pat liek.
nevienam tā neliek
bet tā ir, ne tikai valtekiem, arī citām sprauslām, jāliek stāvus, lai rastos mazāka berze virzulītim, līdz ar to krietni ilgāk kalpo. Bet runājot par vecajiem valtekiem un jaunajiem oakaļdarinājumiem, esmu atkodis vēl šo to, kapēc jaunās tik ātri iziet no ierindas, bet tas gan noslēpums.
bet tā ir, ne tikai valtekiem, arī citām sprauslām, jāliek stāvus, lai rastos mazāka berze virzulītim, līdz ar to krietni ilgāk kalpo. Bet runājot par vecajiem valtekiem un jaunajiem oakaļdarinājumiem, esmu atkodis vēl šo to, kapēc jaunās tik ātri iziet no ierindas, bet tas gan noslēpums.
Nu tad jau Tev mazāk darba
KĀ TAD.uteo rakstīja:To es zinu, bet noteikti arī citiem tā pat liek.
uteo, nepiespied mani ielikt to video, kur divas večiņas porķiku pērk....
Tieši šādam sprauslu novietojumam ir 2 galvenie iemesli (1.augstākminētais) 2.izdomā pats.
p.s. ir redzēts eksemplārs, kur rampa stāv pie ugunssienas un tālāk jau drošvien nav jāstāsta....
Nu tad es nesaprotu to, kādā veidā tas, ka tikai savam auto tā uztaisa, var ietekmēt to, ka viņam "nebūs darba"
Viņš vienkārši negrib stāstīt to, ko (visi kuriem vajag) sen jau zina.uteo rakstīja:Nu tad es nesaprotu to, kādā veidā tas, ka tikai savam auto tā uztaisa, var ietekmēt to, ka viņam "nebūs darba"
lab nepieirsīsim topiku...
Tur jau ir tā lieta, ka DAUDZI to nezina
ir tāds labs teiciens.... Neviens nezina tik daudz, cik nezinu es. joks.
katrā jomā ir kāds knifiņš, bet to uzsvērt kā trumpi, manuprāt, nemaz nav tik būtiski. Tiem kuriem interesē gāzes lietas, plašajā tīmeklī svešvalodās ir desmitiem sakarīgu saitu ar info, no kuras var sev vajadzīgo izlobīt. Nu, protams, ikdienas gāzbraucējam tas ir vajadzīgs, kā kurmim enkurs.
katrā jomā ir kāds knifiņš, bet to uzsvērt kā trumpi, manuprāt, nemaz nav tik būtiski. Tiem kuriem interesē gāzes lietas, plašajā tīmeklī svešvalodās ir desmitiem sakarīgu saitu ar info, no kuras var sev vajadzīgo izlobīt. Nu, protams, ikdienas gāzbraucējam tas ir vajadzīgs, kā kurmim enkurs.
Tā, tā, man drīz apkope, braukšu un prasīšu, lai Koijots pārliek man arī šitā, jo Valča teica, ka ir labāk
seit tu kludies rons neiet tiesi runa par konkretu lietu, bet par vispareju nozimi...Rons rakstīja:ir tāds labs teiciens.... Neviens nezina tik daudz, cik nezinu es. joks.
lietpratejs savaa joma pratis un maces no suda- uztaisit/salabot/uzstadit, vai vel ka savadak varetu nosaukt, vienalga ko, nekaa cilveks, kurs tikai doma ka zin un mak un ir ko lidzigu darijis un redzejis ka jadara un ir salasijies netu, jo katra lieta ir knifinji kurus tu saproti tikai tad, kad pats dari (protams, ja saproti) un tik pec vairakam reizem iegusti pieredzi kapoec un kaa un kas...
un nekadas teorijas gramatas vai kursi tos iemacit nevar
...
Armando, tu arī dzīvē vienmēr mēģini iespraukties tēmās no kurām nevelc ne tik cik melns aiz naga ? No tevīm nāk daudz burti, bet maz noderīgi...(arī šoreiz).Armando rakstīja: seit tu kludies rons neiet tiesi runa par konkretu lietu, bet par vispareju nozimi...
lietpratejs savaa joma pratis un maces no suda- uztaisit/salabot/uzstadit, vai vel ka savadak varetu nosaukt, vienalga ko, nekaa cilveks, kurs tikai doma ka zin un mak un ir ko lidzigu darijis un redzejis ka jadara un ir salasijies netu, jo katra lieta ir knifinji kurus tu saproti tikai tad, kad pats dari (protams, ja saproti) un tik pec vairakam reizem iegusti pieredzi kapoec un kaa un kas...
un nekadas teorijas gramatas vai kursi tos iemacit nevar
p.s. es braucu ar gāzi jau tad, kad vēl sapņos nerādījās 4. paaudzes iekārtas.(tobiš vairāk. kā 10g.)
nerunaju nepar vienu personigi, un ne par vienu konkretu temu, tikai kaa pa lietu kopumaa, taka bez stresa...
sorry pa oftopiku
sorry pa oftopiku
...
ir vēl vairāk kaut kas iespējams ? laikam no 10/10 :)
pirmo reizi redzu tādu atvilktni/plauktiņu...
pirmo reizi redzu tādu atvilktni/plauktiņu...
aga!
tā man liekas bija psih_arno
tā man liekas bija psih_arno
Vēl varbūt labāka tā klima, tas verķis ar kkādu kruto cirkulāciju.
Bet tā smuki piepildīts. Cerams man ar drīz būs tik pilns.
Bet tā smuki piepildīts. Cerams man ar drīz būs tik pilns.
kas būs vietā ?
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... fkxcj.html
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... fkxcj.html
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Tas jau ir cits auto
Arī vienam no foruma
Arī vienam no foruma
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6