ZzevsS Autoparks
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- chevron_right
Tautudels rakstīja: ↑24 Dec 2019, 16:57Noloki 2k un es tev m3 kuzavu adosu , ar visam durvim haubem logiem un salonu lorinjiem. bez paradiemZzevsS rakstīja: ↑23 Dec 2019, 23:48Pastāsti man ko tavuprāt es daru nepareizi? Protams man ir savas prasības un vēlmes un 1k par virsbūvi kurā ir jāiegulda vēl pietiekami darba + vēl jāpārkrāso, es netaisos maksāt.Nixon rakstīja: ↑23 Dec 2019, 23:16 Cik es vēroju Tavus sludinājumus, katru reizi, nodomāju, cik pavirši meklē. Protams, katru kupeju, aizbraukt apskatīties nesanāks, kas parādas tirgošanā. Bet, es jau vismaz divas, trīs ņemamas esmu pa šo laiku pamanījis grozoties sludinājumos... Neskaitot pat liet. Patiņš tirgoto bīteri, kuram bundža esot bijusi pat laba. Ar 2.8 dzinēju aizgāja pa ļoti pieņemamu ciparu.
Pagaidām 4 virsbūves esmu apskatījis dzīvē un kādas 7 vai 8 atsijājis jau no apraksta un bildēm. Man dzīvē pietiek ar ko nodarboties un kur ieguldīt naudu tāpēc jā, neiespringstu uz to un iespējams meklēju pavirši, piefiksējot tos piedāvājumus kurus sanāk.
Kads pamatojums tadai summai?
ar kompatu pa brugji
labs cipars par m3 kuzavu , ja patiesam ir ar ista m3 durvīm jo nemaldos vinjas bija vieglakas, ka ari swapus var veikt vienkarsak jo pec papiriem.ta jauda ir dafiga un pec logikas nekadus bremza testus jau nevajadzetu
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
taisniba
ar kompatu pa brugji
Alumīnja durvis nebija visām m3 kupejām, mazākajai daļai.
Bildes un VIN studijā. Savādāk tikai vienmēr runas, ka ir bundžas, idejas kalendāriem, pasākumiem utt, bet reāli nekā.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Tieši tā! Es arī gaidu info. Ja viss būs kā saka un daudz maz normāls stāvoklis - ņemšu ciet.TomSkarsts rakstīja: ↑24 Dec 2019, 22:57 Bildes un VIN studijā. Savādāk tikai vienmēr runas, ka ir bundžas, idejas kalendāriem, pasākumiem utt, bet reāli nekā.
P.S. Žēl bet tā ir sedana virsbūve...
Tā jau likās. Hz vai kāds piedāvatu m3 kupejas virsbūvi. Pārāk nereāli, lai būtu taisnībaZzevsS rakstīja: ↑25 Dec 2019, 00:13Tieši tā! Es arī gaidu info. Ja viss būs kā saka un daudz maz normāls stāvoklis - ņemšu ciet.TomSkarsts rakstīja: ↑24 Dec 2019, 22:57 Bildes un VIN studijā. Savādāk tikai vienmēr runas, ka ir bundžas, idejas kalendāriem, pasākumiem utt, bet reāli nekā.
A kur problema sadanu smuku uztaisit?ZzevsS rakstīja: ↑25 Dec 2019, 00:13Tieši tā! Es arī gaidu info. Ja viss būs kā saka un daudz maz normāls stāvoklis - ņemšu ciet.TomSkarsts rakstīja: ↑24 Dec 2019, 22:57 Bildes un VIN studijā. Savādāk tikai vienmēr runas, ka ir bundžas, idejas kalendāriem, pasākumiem utt, bet reāli nekā.
ar kompatu pa brugji
Sedans ir šaurāks (vizuāli) un ar augstāku jumtu, kupeja smukāka jebkurā gadijumā.
Gaumes jautajums
Vissmukakais ir cabrio
ar kompatu pa brugji
Hard tops kabrim vajadzigs tikai ziemas miegam
Ikdienai hvz vai butu gatavs nolikt 600 eiro par jumtu
ar kompatu pa brugji
Problēmu nekādu, bet 4-durvju auto man ir pietiekoši un finansiālajām izvirtībām interesē tikai 2-durvju auto.cipruss18 rakstīja: ↑25 Dec 2019, 09:32A kur problema sadanu smuku uztaisit?ZzevsS rakstīja: ↑25 Dec 2019, 00:13Tieši tā! Es arī gaidu info. Ja viss būs kā saka un daudz maz normāls stāvoklis - ņemšu ciet.TomSkarsts rakstīja: ↑24 Dec 2019, 22:57 Bildes un VIN studijā. Savādāk tikai vienmēr runas, ka ir bundžas, idejas kalendāriem, pasākumiem utt, bet reāli nekā.
kam ziemas miegam hardtopu, ja turi normalās telpās tad tieši otrādi- jumtam butu veseligi ka ir pacelts lai vēdinās
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Zvani augšā
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ar kompatu pa brugji
Paldies! Šī visdrīzāk būs jau nopirkta kad man būs iespēja aizbraukt līdz viņai, bet variants nebūtu slikts ja viss ir kā raksta.
Auto tiek laists detaļās. Par cenām un detaļu pieejamību PM.Topiku lūdzu nevērt ciet - būs turpinājums.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- chevron_right