tobu 325i kupeja
Prieks, ka jums patīk!
Orkaan, neliku laku pa virsu, parasta baltā krāsa, tāpēc ne baigi spīd un nav arī matēta Rīt/parīt vēl būs jāuzpulē viss.
Orkaan, neliku laku pa virsu, parasta baltā krāsa, tāpēc ne baigi spīd un nav arī matēta Rīt/parīt vēl būs jāuzpulē viss.
Akrilam vienalga bija jaabuut spiidiigam!
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Tādā gadījumā grūti pateikt kāpēc tā. Pieļauju, ka uzpulējot spīdēs vairāk :)
Visticamaak ,ka nepareizi kraasoji Gan jau ,ka samigloji ,nevis uzliki pilnu kaartu uzreiz
Akrils ir jaapuush pusotraa kaartaa
Akrils ir jaapuush pusotraa kaartaa
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Nu jā, neesmu profesionālis, protams, ceru, ka tādas kļūdas ir pieļaujamas Pirmo reizi sanāca tā, ka visu pārkrāsoju. Bet nu jebkurā gadījumā domāju (pat ar to, ka nespīd maksimāli, cik vajadzētu), ka iznākums ir pa pirmo.
Nekljuudaas tikai tie ,kas neko nedara
man patīk kā izskatās uz bildēm!
Tik jāturpina pucēt, protams, kāds orģināls disks un sēdinājums uz nākamo sezonu būtu tieši laikā!
Tik jāturpina pucēt, protams, kāds orģināls disks un sēdinājums uz nākamo sezonu būtu tieši laikā!
Nezinu kaa ir dziivee, bet bildee izskataas bomba! Prasaas aizmugureejos rizhikus nomainiit uz toneetiem vai baltiem lukturiem. Un pat miglas nevajag likt, taapat kruta izskataas. malacis!
Paldies! Kā bildēs, tā dzīvē Jā, par tiem aizmugurējiem ir tāds plāns, ielikt parastu lukturi, tikai ar tumšo balto pagriezienu. Par migalkām piekrītu, ka nemaz nevajag, atradu vienu bildi nesen, kur bija tieši balts e36 ar m bamperi + šitiem migalku vāciņiem, izskatās ļoti labi.
Kas attiecas uz diskiem, gribētos jau tos style 5 pielaikot Vai arī domāju, ka labi piestāvētu balti diski, tikai tādi, kam vairāk "spieķu", salīdzinot ar maniem esošajiem, vot tas būtu labais.
Kas attiecas uz diskiem, gribētos jau tos style 5 pielaikot Vai arī domāju, ka labi piestāvētu balti diski, tikai tādi, kam vairāk "spieķu", salīdzinot ar maniem esošajiem, vot tas būtu labais.
nu man prieksa prasitos visu dzelteno optiku vieniigi... - tuvo, talo, miglas....
Pāris dienas atpakaļ tieši nopirku dzelteno gaismas filtru. Ir doma likt tikai tālajiem. Visiem liekas būs par traku.
butu ok, arii ja stiklu lielo pr. lukturiem nolimetu ar dzelteno plevi, nevis pa vienam...
manas domas par baltiem e36 mainijas pa 100% uz labo pusi ieraugot so skaistuli
cepuri nost tavaa prieksaa
cepuri nost tavaa prieksaa
...
Izskatās ļoti glīti. Tik man prasās melnās nāsis un lampas ar baltajiem pagriezieniem aizmugurē un gaišos pagriezienus priekšā.
Paldies jums! Tādu komentāru dēļ vien ir vērts turpināt celt to žurku un īpaši nežēlot maciņu
Par diskiem baigo interesi tagad radīja 18" style32, tagad gaidu, kad viens cilvēks atbildēs, ļoti jau ceru, ka sanāks pie šiem tikt, nopūtīšu vēl baltus un būs labais.
Par diskiem baigo interesi tagad radīja 18" style32, tagad gaidu, kad viens cilvēks atbildēs, ļoti jau ceru, ka sanāks pie šiem tikt, nopūtīšu vēl baltus un būs labais.
dzīvē noteikti izskatās smuki, bet šitik nekvalitatīvās bildēs liekas ka tur vispār disku nav
Diskus vajag baltus!
Priekš ķieģeļa kvalitāte tīri ciešama, vajadzēja fočēt citā apgaismojumā, te tiešām grūti saprast.m4z rakstīja:dzīvē noteikti izskatās smuki, bet šitik nekvalitatīvās bildēs liekas ka tur vispār disku nav
Man jau arī tā liekas, bet kādu laiku, kamēr nepieriebjas jāpabrauc ar melniem :)marux rakstīja:Diskus vajag baltus!
ajj.. manuprāt, novecojis tas stils ar melniem diskiem
Kkāā galīgi nevelk šitā.. manuprāt būtu smuki arī kkāda oriģinālā sudraba krāsā kā jābūt
Kkāā galīgi nevelk šitā.. manuprāt būtu smuki arī kkāda oriģinālā sudraba krāsā kā jābūt