Silver BiMMer E36 coupe
Kārtējais jautājums no nezinīša - Cik izmaksā tās durvis aplīmēt ar to skaņas izolācijas plēvi ? man vnk tik tukšas un vieglas tās durvis ir kā japānim bezmazvai
Video bus, bet velak kad visu pabeigshu Bet isteniba caur video nevar sajust muzikas kvalitati.uteo rakstīja:Gribētos redzēt kādu video kur patestē to visu sistēmu
Tev ja es pareizi atcerosir sedans ja? uz durvim man aizgaja 20 lapas kuras ir 2mm biezi( puse no lielas pakas.) Izmakasaja kautkur pie 20ls. Plus vel obligati/butu labi uz abshuvumiem uzlimet to miksto porolonu vins maksa no 10 ls lidz 15ls par loksni(ar vienu pietiek uz vienam durvim) Izmers ir 1000mm X 600mm.STUDENTS rakstīja:Kārtējais jautājums no nezinīša - Cik izmaksā tās durvis aplīmēt ar to skaņas izolācijas plēvi ? man vnk tik tukšas un vieglas tās durvis ir kā japānim bezmazvai
Skaitot to ka tev ir sedans tad es domaju ka tev var aiziet mazliet vairak par pusi no pakas.
Ja rodas jautajums kapec aiziet tik daudz?! ES aplimeju durvis pilniba iekshpuse(dazas vietas pat divas kartas), un pectam pavirsu azlimeju visus caurumus.
Kopā izmaksātu 20ls x 4 durvis = 80ls ??
+ vēl 15ls x 4 abšifkas = 60ls ... Kopā kādi 140ls, pareizi?
Tad būs d... darbs un materiāls, tur neko nevajag.Hellboyb3 rakstīja: Tagad prasa partaisit aizmugurejo plaukt lai ieliktu tur kaut ko labu. Ir doma likt 3 joslu koasialos DLS vel neesmu izlemis lidz galam.
Priecājies - man vējstikls ļodzās :spl:Hellboyb3 rakstīja:Bet sastapos ar problemu ka aizmugurejie logi kustas no basiem. Var but kadam ir ieteikumi ka logus var pastiprinat lai vini nekustetos?
Ne 20ls uz abam durvim. Nu veikala ja niem tadu daudzumu ari skidonu var sarunat normalu:)STUDENTS rakstīja:Kopā izmaksātu 20ls x 4 durvis = 80ls ??
Man choms ari saka:" Priekshkam tev aizmugure tumbas, tapat nedzirdesi:D". Es domaju ka tomer vajadzetu kautko.Jonjis rakstīja:Tad būs d... darbs un materiāls, tur neko nevajag.Hellboyb3 rakstīja: Tagad prasa partaisit aizmugurejo plaukt lai ieliktu tur kaut ko labu. Ir doma likt 3 joslu koasialos DLS vel neesmu izlemis lidz galam.
Priecājies - man vējstikls ļodzās :spl:Hellboyb3 rakstīja:Bet sastapos ar problemu ka aizmugurejie logi kustas no basiem. Var but kadam ir ieteikumi ka logus var pastiprinat lai vini nekustetos?
Nevis nedzirdēs, bet gan jauks skaņu.
doma ka bus tik traki?
šis ritīgs muzikālais topiks, ja vajadzēs info tad janāk te pēc info
Paldies prieks to dzirdet, bet ar Jonjiu es nevaru cinities, vinjam viss ir daudz nopietnak Man tik ta bishku no ta bishku no cita.
ja būs āķis lūpā, tad ar šo būs par īsu. Es noteikti, ka neliktu aizmugurē, to naudu vari investēt kaut kur citur. Gaidu pavasari, būs man pārbūve
Tev bija taisniba aizmugure nav jegas kautko likt jo tapat neko nevar dzirdet. Isak sakot esmu pabidzis prieksha visu, bet nezinu cik ilgi man tas patiks. Pagaidam Viss apmierina, gan skalums, gan muzikas kvalitate, gan tas ka ja stav uz ielas gandriz nevar dzirdet ka ieksha skan muzika uz pilno, nu vienigais numurzime taisa visadas skanas. Bet ar to tikshu gala kad bus siltak.
Ja kadam interese ka izskatas pirms vibro uzlimes un pec re kur bus foto. Ka es uzstasiju podiumu labak neradishu jo man ir kauns. Pasham protams patik( ka saka ar alinju deres). Incara par podiumiem prasija 120ls. es divus uzstasiju par 10ls. Letais variants protams, bet bija zel teret baigo nadu, un gribejas klausisties norm muziku nevis pusdzivus aizmugurejos pikstuljus.
Beidzot uzstasiju abshivkas. kautkadu pus gadu nevareju atrast laiku lai vinjas atdot meistaram.Ja kadam interese ka izskatas pirms vibro uzlimes un pec re kur bus foto. Ka es uzstasiju podiumu labak neradishu jo man ir kauns. Pasham protams patik( ka saka ar alinju deres). Incara par podiumiem prasija 120ls. es divus uzstasiju par 10ls. Letais variants protams, bet bija zel teret baigo nadu, un gribejas klausisties norm muziku nevis pusdzivus aizmugurejos pikstuljus.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
tā arī jābūt, ka ārā tavu mūziku nedzird. man reāli kaitina tie kas samet tumbas durvīs, un tad viņu šlāgeri pa puspilsētu skan.
ne tadas problemas nav. Pat bija gadijums ka menti blakus stavejushi korki un man muzons uz pilno, bet vini pat nepanija to. Vieniga shazive neparezi uzstasiju sabufera kasti. Vajadzetu trubas no kastes kautkada veida smuki ielaist salona lai basu varetu vel labak izjust.
tev ir oriģinālā kaste vai pašveidota ? man ar stock kasti jau aizmugures panelis sācis mazliet grabēt pie liela skaļuma un bagūzis liekas, ka atsprāgs vaļā
Var but te man kads varetu palidzet un pateikt kas ta pa debilo skanu. jau kautkadus 3 meneshus mani trauce.
http://www.youtube.com/watch?v=dNSf9I73 ... e=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=dNSf9I73 ... e=youtu.be
super
podiumus gan vareeji paraadiit
podiumus gan vareeji paraadiit
Protams saprot ka kritika bus negativa, bet kas bus tas bus
Pie kajam tapat daudz ko redzet nevar, bet savu funkciju podiumi pilda un izskatas diezgan Ok kad ir noshpakteleti un nokrasoti.
Bija doma protams likt dorvis tos skalrunjus, bet zel bija bojat abshivkas.
Ka jau teicu tas ir loti ltais variants.
Visu to putu akurati ar naziti, pectam ar smilshpapiiru. Kad viss bija daudz maz lidzens, pavirsu liku stiklashkedras Shpakteli lai butu lokana un neplaisatu no vibracijam. Galeju rezulatatu nenobildeju(rit bus)Pie kajam tapat daudz ko redzet nevar, bet savu funkciju podiumi pilda un izskatas diezgan Ok kad ir noshpakteleti un nokrasoti.
Bija doma protams likt dorvis tos skalrunjus, bet zel bija bojat abshivkas.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
gribētos dzirdēt kā skan.
Ja beidzot peinaks ta diena kad man nevajadzes stradat 5dienas kad notiek sabraucieni, labprat iedotu paklaisities.
Bet tagad ir cita problema, atinjam pekshni parstaja griesties starter bez jebkadam pazimem. Noslapeju un pectam nevareju vispar pidarbinat. Gaismas deg viss strada bet starters kluse
Bet tagad ir cita problema, atinjam pekshni parstaja griesties starter bez jebkadam pazimem. Noslapeju un pectam nevareju vispar pidarbinat. Gaismas deg viss strada bet starters kluse