-HAPO- kupeja

Profila bilde
stalone
Ziņojumi: 143
Pievienojies: 14 Okt 2012, 17:13
Braucu ar: ZAZ

02 Feb 2015, 01:52

JorensHS rakstīja:
stalone rakstīja: Piedodiet par spamu.
Spamu? Man liekas, ka kaut ko par tēmu pēdējo reiz redzēju kādas 5 lappuses atpakaļ :D

Bet nu jā, forumā neesmu ilgi, un lai atrastu kaut vienu bildi ar to autiņu, par kuru te iet baigākais cepiens, man pagāja diezgan ilgs laiks :D
Piedod offtopiku! Nezinu kapēc uzraksiju spamu :ups: :miegains_biju:
BMW forever
Profila bilde
Liss
Ziņojumi: 2562
Pievienojies: 16 Apr 2011, 09:22
Braucu ar: turbo bamsli
Atrašanās vieta: Ogre
Reputācija: 40

02 Feb 2015, 07:27

Alutinsh rakstīja:Riteņu sagāzums ( neiet runa par trases auto un braukšanu trasē ). Kā jau viens pieminēja, saķeres virsma samazinās, kā arī nodilums palielinās. Saķeres virsma ziemā ļoti daudz nozīmē.
Pārējie "sporta" pričendāļi, tikai ņem un šim auto atņem dinamiku un jaudu + palielina patēriņu. Par to spoileri, šaubos vai tur kāds dižais dauņforce ir. Nopietnie džeki vēja tuneļos ņem un skatās gaisa plūsmas. Nevis uz dullo kaut ko uzmet un būs gerai.
nu spoileris gan jau viņam patēriņu par 1-2 litrierm palielina.
bet nu par to saķeres virsmu, paskaties rallijā, kapēc pa ziemu neviens nebrauc tad ar 295/35/19 riepām? visi brauc ar ļoti šaurām riepiņām, kurām ir daudz naglu.
Profila bilde
JānisK-[JK]
Ziņojumi: 1088
Pievienojies: 22 Sep 2014, 18:13
Reputācija: 2

02 Feb 2015, 07:35

Es ceru, ka tu joko!
Ir atšķirība vai riepa ar protektoru (zīmējumu) ir pret virmuu vai riepa ir ar vienu daļu protektora pret virsmu!
Tāpat kā ir atšīrība vai tā ir šaura AR DAUDZ naglām un BEZ naglām! Bez naglām paltāka labāk turēs uz ceļa! taču šaurāka tikai ar naglām, bet toties mazāk būs jāšķeļ sniegs.
Profila bilde
rupu
Ziņojumi: 254
Pievienojies: 10 Apr 2011, 19:13
Braucu ar: sānslīdi
Atrašanās vieta: Rīgas

02 Feb 2015, 07:47

stalone rakstīja:Žel E36.LV foruma . Kadreiz bija interesanti lasīt !
Tagad forums grimst sudos un reali ir ļoti maz saturiski topiki.
Reali žel hapo. Viņa topiks, bet viņam pa 10 lapaspusēm 1-2 posti. Reali driz te diemžel ja šitā te leksies visi nebūs neka labāks par bmwpoweru. Te ir HAPO topiks, viņa auto, viņa idejas, viņa darbi ! Bet atverot ši topika pedējās lapaspuses, saprotu ka talāk par tukšu (piedodiet) diršanu netiekat . Nu būtu pateikuši kādu labu vārdu. Vajadzētu izveidot forumu - padirsties.lv
Nu reali jega te kautko lasīt, ja man entās lapaspuses jalasa, ka te ciprusam maca Latviešu valodu. Tak beidzat veči. Liekas ka sen neesat dabujuši un esat pārāk uzbudināti . HAPO vēlu veiksmi! Uzturi auto, reali patīk Tava attieksme pret šiem bērniem. Jo Tu saproti ka nav jega viņiem kautko teikt . Par žurku, vajag arī LV ko šādu! Ceru ka būs vēl kas inviduals un neredzets un ceru ka nakamreiz atverot topiku redzēšu kādu HAPO Atskaiti par padarīto. Nevis ciprusa un viņa Latviešu valodas skolotāja diskusiju.
Piedodiet par spamu. Nevareju uz to noskatities.
+10
gudri dirst nav malku cirst
Profila bilde
JānisK-[JK]

02 Feb 2015, 07:50

Izgāju cauri visam topikam, nu kā minēju sev tādu auto negribētu, bet kopumā nekas šausmīgs nav :nenene:
Vienīgi dīvaini, ka cilvēks tādos gados (pēc skata virs 30) ko tādu veido, bet no otras puses ir "mākslinieki" kuri taisa vispār kuiņu kuru sauc par mākslu un ar to pelna naudu :gigigi:

Pirms kāda laika kādā jenķu lapā pie stilīgo auto topikā redzēju 2010gadā publicētu bildi ar līdzigu auto, koncepcija tāda pati tikai kvalitatīvāk.
Par šķibajiem riteņiem, tā kā tas nav sporta auto tad igdienā ar to var vairāk sūdi sanāk kā jēga, nedomāju ka "stils" ir tā vērts.
Profila bilde
Liss
Ziņojumi: 2562
Pievienojies: 16 Apr 2011, 09:22
Braucu ar: turbo bamsli
Atrašanās vieta: Ogre
Reputācija: 40

02 Feb 2015, 07:52

es jau gribēju sapist smadzenes visiem jā :gigigi:
bet nu jā, ziemā ar sagāztiem neviens īsti nebrauc, bet kā tu saki ar platāku bez radzēm būs lielāka saķere - pamēģini ar platām riepām pa pļuru uz asfalta ātri pabraukt, vai mazu sniedziņu.
Profila bilde
JānisK-[JK]

02 Feb 2015, 07:54

seeingman rakstīja: pamēģini ar platām riepām pa pļuru uz asfalta ātri pabraukt, vai mazu sniedziņu.
Atkarīgs no auto un riepu platuma!
Protams ar šaurākām ir labāk ja pašām riepām ir saķere, nevis ar daļu protektoru! bet ne pa to runa.
howis
Ziņojumi: 68
Pievienojies: 11 Jan 2015, 16:00
Braucu ar: 2eur pie vadītāja.

02 Feb 2015, 12:22

Meeris rakstīja:

Huļi tad F1 aizmugurējie rati taisni, bet priekšējie sagāzti? Lai sudigak uz ceļa turetos un lai purns izslīd labāk? :idiots:
Vai Tu tiešām nopietni? Patiešām, patiešām? :D

Viedokļi te dažādi, bet topika autors nemaz pats nav atbildējis, kāpēc savu Žurku par BMW Sauber F1 ir pārtaisījis. :gigigi:
Profila bilde
Cosmoss
Ziņojumi: 11
Pievienojies: 31 Jan 2015, 01:06
Braucu ar: Raķeti

02 Feb 2015, 12:59

Es arī gribētu redzēt paša Hapo paskaidrojumu, varbūt ir kaut kas tāds ko neesam līdz galam sapratuši... :rolleyes:
Profila bilde
ch.
Ziņojumi: 2386
Pievienojies: 06 Apr 2011, 18:56
Braucu ar: 3 series
Reputācija: 4

02 Feb 2015, 13:47

Normālā variantā pirmais solis ceļā uz saķeri ir labas, jaunas riepas. Ja tas ir izdarīts, var eksperimentēt ar sagāzumu. Bet pieņemu, ka pie tik liela leņķa, saķere paliek tikai sliktāka. Principā negatīvs cambers tiek taisīts, lai kompensētu pozitīvo, kas rodas, kad rati tiek sagriezti. Bet man šķiet, ka te jau ir bish perebors.
Tāpēc arī sākumā jautāju kāpēc rati ir sagāzti - tīri vizuālam mērķim, vai tomēr braukšanā arī kkas izmainās uz labo pusi.

Un tiem, kam paliek sarkana seja un rokas sāk trīcēt redzot kādu postu no manis šajā topikā - beigsim dzīt bullshitu, šis ir normāls jautājums pa tēmu un bez uzbraucieniem.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
moderator
Ziņojumi: 1
Pievienojies: 02 Feb 2015, 14:23

02 Feb 2015, 14:25

Profila bilde
LitrsALus
Ziņojumi: 313
Pievienojies: 04 Apr 2012, 18:49
Braucu ar: Sierra
Atrašanās vieta: Cēsis

02 Feb 2015, 14:57

cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
howis
Ziņojumi: 68
Pievienojies: 11 Jan 2015, 16:00
Braucu ar: 2eur pie vadītāja.

02 Feb 2015, 15:09

LitrsALus rakstīja:probleema atrisinaata :hahaha:

http://www.cambertire.com/store/Default.aspx
Pfftt, viena riepa ir šī topika auto vērtībā. :gigigi:
Jā, jā, eju nahuj... :gigigi:
Profila bilde
woldens
Ziņojumi: 265
Pievienojies: 01 Jan 2015, 17:26

02 Feb 2015, 17:55

Pjērs rakstīja:ej izaudz interneta daiļdirsēj! :gigigi:
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
labākais interneta warriors
Profila bilde
kaliks
Ziņojumi: 574
Pievienojies: 13 Sep 2011, 16:56
Braucu ar: 328

02 Feb 2015, 18:45

sorry visiem kam šis auto cepī utt.
bet negribētu gadīties priekšā šim šrotam, ja pa slidenu segumu pēkšņi visai kollonai strauji jābremzē
saķere tai mašīnai ir absolūta nulle un tikai nevajag visiem te tagad gudri dirst, ka man nav taisnība
sūds par dzelžiem, stilu utt. bet šobrīd, tu jau apdraudi apkārtējo drošību...
dievs nedod, bet kad uz kādas gājēju pārejas notrieksi kādu pēkšņi izskrējušu bēŗnu, varēsi viņa vecakiem stāstīt,
cik ahujena esi apgridojis savu daily drift kāru
:idiots: :idiots: :idiots: :idiots: :idiots: :idiots: :idiots:
Profila bilde
ikey07
Ziņojumi: 4218
Pievienojies: 26 Mar 2013, 14:44
Braucu ar: '99 Cabrio
Atrašanās vieta: Mārupe
Reputācija: 9

02 Feb 2015, 19:29

Tikko vienā TV3 ziņu sižetā manuprāt redzēju Hapo kupeju, sižets bija par RS biļetēm, vnk kamera slīdēja pāri ceļam un zila kupeja ar dzeltanām durvīm pabrauca garām troļukam.
- ikey07
Profila bilde
Eglitis
Ziņojumi: 615
Pievienojies: 29 Mar 2013, 00:45
Braucu ar: apdauzītu hlamu
Atrašanās vieta: Garkalne/ Rīga
Reputācija: 1

02 Feb 2015, 19:32

pilna rīga ar auto, kuriem ir dzeltenas durvis - panda taxi :hahaha: :lol:
-HAPO-
Ziņojumi: 1292
Pievienojies: 21 Jan 2012, 22:29
Braucu ar: -KORCH-
Atrašanās vieta: Rīga

02 Feb 2015, 22:13

kaliks rakstīja:sorry visiem kam šis auto cepī utt.
bet negribētu gadīties priekšā šim šrotam, ja pa slidenu segumu pēkšņi visai kollonai strauji jābremzē
saķere tai mašīnai ir absolūta nulle un tikai nevajag visiem te tagad gudri dirst, ka man nav taisnība
sūds par dzelžiem, stilu utt. bet šobrīd, tu jau apdraudi apkārtējo drošību...
dievs nedod, bet kad uz kādas gājēju pārejas notrieksi kādu pēkšņi izskrējušu bēŗnu, varēsi viņa vecakiem stāstīt,
cik ahujena esi apgridojis savu daily drift kāru
:idiots: :idiots: :idiots: :idiots: :idiots: :idiots: :idiots:
Atbildi par vārdiem attiecībā uz šrotu un saķeri!? Ja tu gudrais purns nesūda nezini, kur nu vēl redzējis viņu dzīvē, tad nedirs gudri,ja.
Profila bilde
Reinis159
Ziņojumi: 592
Pievienojies: 30 Jan 2012, 14:59
Braucu ar: E36 2.0 coupe
Atrašanās vieta: Lubāna - Madona

02 Feb 2015, 22:21

šovakar HAPO manīts raidījumā BEZ TABU ! :hahaha: :bye:
BMW - Best Motorsport Weapon
-HAPO-
Ziņojumi: 1292
Pievienojies: 21 Jan 2012, 22:29
Braucu ar: -KORCH-
Atrašanās vieta: Rīga

02 Feb 2015, 22:30

Par kaut kādam atskaitem,paskaidrojumiem kāpēc un ko es daru-sniegt netaisos. Jūsu negatīvie komentāri-man dziļi pie dirsas. Vēlreiz atkārtošu-šis topiks ir atskaite un atskats man pašam!