Vladlen m50b28turbo
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- …
- 81
- chevron_right
Sodien sanemu otro sukni, fuel surge tanku un stiprinajumu suknim, turpinam gaidit labumus no chinas..
Abus suknus sutiju viena diena, atnaca ar starpibu 3 nedelas
Abus suknus sutiju viena diena, atnaca ar starpibu 3 nedelas
Paturpinot sūkņu tēmu, nezinu kā ir ar 044, bet china walbro 255 pumpēja uz pusi mazāk nekā specenē rakstīts. Pārbaudīts praksē. Oem walbro rādīja no 220-250lps, atkarīgs no 'nobraukuma' un vadiem līdz sūknim.
Disku pulēšana, krāsošana, restaurēšana - PM
https://www.facebook.com/DiskuPulesana
Insta - wheelworks_lv
https://www.facebook.com/DiskuPulesana
Insta - wheelworks_lv
KristapsA rakstīja:Paturpinot sūkņu tēmu, nezinu kā ir ar 044, bet china walbro 255 pumpēja uz pusi mazāk nekā specenē rakstīts. Pārbaudīts praksē. Oem walbro rādīja no 220-250lps, atkarīgs no 'nobraukuma' un vadiem līdz sūknim.
Mam china walbro nostradaja ap 2k km un nomira
Uz walbro ir dahuja padjobku, un gribi reālu pieredzi? vecie walbro bija zjbisj, jaunie ir vēl lielāka ateja par kīnu.KristapsA rakstīja:Paturpinot sūkņu tēmu, nezinu kā ir ar 044, bet china walbro 255 pumpēja uz pusi mazāk nekā specenē rakstīts. Pārbaudīts praksē. Oem walbro rādīja no 220-250lps, atkarīgs no 'nobraukuma' un vadiem līdz sūknim.
Man ar 044 bija skumja pieredze, oem 044 nokalpoja 1.5gadu, un salūza, kīnietis citiem strādā jau gadiem.
Oem 150e
Kīnietis 25e
Oem iet nah
Par ražību nevaru komentēt itkā +- līdzīgi, bet būsim reāli, par to summu es varu nopirkt 5gab
Un jā, daudz ko spēlē Ah un vadu biezums
Ja vadi nesilst, ar biezumu viss ok-AF- rakstīja:Uz walbro ir dahuja padjobku, un gribi reālu pieredzi? vecie walbro bija zjbisj, jaunie ir vēl lielāka ateja par kīnu.KristapsA rakstīja:Paturpinot sūkņu tēmu, nezinu kā ir ar 044, bet china walbro 255 pumpēja uz pusi mazāk nekā specenē rakstīts. Pārbaudīts praksē. Oem walbro rādīja no 220-250lps, atkarīgs no 'nobraukuma' un vadiem līdz sūknim.
Man ar 044 bija skumja pieredze, oem 044 nokalpoja 1.5gadu, un salūza, kīnietis citiem strādā jau gadiem.
Oem 150e
Kīnietis 25e
Oem iet nah
Par ražību nevaru komentēt itkā +- līdzīgi, bet būsim reāli, par to summu es varu nopirkt 5gab
Un jā, daudz ko spēlē Ah un vadu biezums
Un kā tad bez skaistā zīmējuma uz stikla. Nezūdošas vērtības.
Grip is overrated
Man likās, ka te tikai viss pa dārgo un nopietns projekts, bet riepas china? Vai arī tur kkas apslēpti kruts?
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Pieļauju ka ieķertas par 31e/gab nokurināšanai. Pavasaris tak nāk.TomSkarsts rakstīja:Man likās, ka te tikai viss pa dārgo un nopietns projekts, bet riepas china? Vai arī tur kkas apslēpti kruts?
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Te 90% foruma brauc ar lietotām izkaltušām riepām taka domāju ka šīm nebūs nevainas arī ikdienas braukšanaiTomSkarsts rakstīja:Man likās, ka te tikai viss pa dārgo un nopietns projekts, bet riepas china? Vai arī tur kkas apslēpti kruts?
Labāk jaunas china , nekā sakaltušus sùdus no angāraTomSkarsts rakstīja:Man likās, ka te tikai viss pa dārgo un nopietns projekts, bet riepas china? Vai arī tur kkas apslēpti kruts?
Un ja vel pa lëto , tad vismaz nežēlojot var kurināt
Seit džeki vēl nezin ka daudzām ķīnas riepām saķere ir labāka kā populāriem eiropas brendiem. Piemēram šīs ir viduvējas saķeres riepas gan slapjā gan sausālaikā. Otrkārt ar stabiliem kordiem kas principa ir ari svarigakais
Bet nu var jau braukāt ar 7 gadīgiem dunlopiem un cerēt ka pa Lv ceļiem nav sapistas un visiem stāstīt ka ar 3. No vietas rauj apkārt
Bet nu var jau braukāt ar 7 gadīgiem dunlopiem un cerēt ka pa Lv ceļiem nav sapistas un visiem stāstīt ka ar 3. No vietas rauj apkārt
ElvijsR rakstīja:Labāk jaunas china , nekā sakaltušus sùdus no angāraTomSkarsts rakstīja:Man likās, ka te tikai viss pa dārgo un nopietns projekts, bet riepas china? Vai arī tur kkas apslēpti kruts?
Un ja vel pa lëto , tad vismaz nežēlojot var kurināt
Man patīk šie riepu eksperti, jo īpaši tie kuri kaudzē zvejo mizas
Davai razkladu, kāpēc konkrēti šīs riepas ir sūdīgas?
Cilvēks takš rakstija ka sūdīgas tāpēc ka Čaina! Pirelli P zero vaidzēja ņemt, savādāk pačotu punktus forumā nesakrāt.
Piekrītu af'am. Ķīnas un japāņu riepas nav sūdīgas.-AF- rakstīja:Man patīk šie riepu eksperti, jo īpaši tie kuri kaudzē zvejo mizas
Ja es brauktu ar Toyo arī būtu slikti jo ķīnas riepas, pēc jūsu komentāriem
Klasika - Labākais kas var būt, līdz sajūgs sāk pārāk traki slīdēt un Tu esi kā vilciens uzsākot
Ir labas riepas gan eiropiešiem, gan ķīniešiem. Abiem ir arī sūdīgas riepas. Pērn priekšā bija kaut kādas, pieļauju, ķīna, saķere super, tik cik man neīpaši trases apstākļos vajag. Ir braukts arī ar kaut kādām ķīnās ziemenēm, kas pat siltā laikā ir cietas kā akmens un viss slikti. Runa, protams, par jaunām riepām, so viss atkarīgs no ražotāja.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 40
- 41
- 42
- 43