-HAPO- kupeja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- …
- 52
- chevron_right
Skarbi, patiesi un par to algu runājot vismaz 70% foruma tagad jūtas aizvainoti. Ieskaitot mani
mega!
visi šādi hapo stila tūninga elementi lēnām pāriet uz e46. uzlīmes, rūsainātas haubes, nummurs sānā, multicolor enģeļi. tagad ir jāgaida e46 hapo variants un domāju ka ilgi nebūs jāgaida
Howis labs teksts
e36 laikam atgūs vispārēju ''cieņu'' tikai pēc laba laika, kad tas būs retro līmenī un paliks tikai labi uzturētie eksemplāri, kā piemēram tagad e21, daži e30.
Pa lielam pofig par šķūneru auto stāvokli, satiksmi vairāk apdraud tieši agresivitāte un stulbums nekā tehniskais stāvoklis.
Nesen ziņās bija raksts ar negadījumu topu, bmw vispār bija tikai kādā piektajā vietā.
e36 laikam atgūs vispārēju ''cieņu'' tikai pēc laba laika, kad tas būs retro līmenī un paliks tikai labi uzturētie eksemplāri, kā piemēram tagad e21, daži e30.
Pa lielam pofig par šķūneru auto stāvokli, satiksmi vairāk apdraud tieši agresivitāte un stulbums nekā tehniskais stāvoklis.
Nesen ziņās bija raksts ar negadījumu topu, bmw vispār bija tikai kādā piektajā vietā.
hapo malacis jo viņam pohuj
Izcils teksts.
Nu tad ,lai admii taisa tīrīšanu visur. Lai pazūd visi ziemas kapļi, lowbudget shit,driftmissle un visi pārējie *&^&&^* kuri nav pārjaukti un atrestaurēti par 10k Kā to izdarīja KRS. Taisa Elitāro E36 kopienu no 10 mašīnām un pārējiem balss tiesības nost.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Beidzot šis komentārs atnāca!ValtersZ rakstīja:Nu tad ,lai admii taisa tīrīšanu visur. Lai pazūd visi ziemas kapļi, lowbudget shit,driftmissle un visi pārējie *&^&&^* kuri nav pārjaukti un atrestaurēti par 10k Kā to izdarīja KRS. Taisa Elitāro E36 kopienu no 10 mašīnām un pārējiem balss tiesības nost.
Lūdzu, ej novelc zeķubikses, jeb izlasi vēlreiz un mēģini saprast, ko cilvēks centās patteikt!
Taisat balsojumu
***bal! Es domaju, ne tikai es... Javer e36.lv ciet parastiem lietotajiem kas lieto e36... Kada bljad nahuj huj starpiba cik kurs pelna naudu kur stradaa un ko eed... Katrs taisa savu auto kaadu tak grib, nrpatiik nu eij karies pagarinatajaa shupolees kurpjshnjorees pohuj... Katrs taisa savu auto kaadu pats vēlas... Nevis cik var atljauties, bet kaadu grib... Jumd tik dirst dirst un dirst par kaadu, nepatik , tak never vljaa pat topiku... Kuro gadu iet TA tas auto, kaadi kapi, ko Juus runajat... Taatad, ja nav sedinaats, viss vienaa krasaa un kkadi laiziiti diski un skruviteem spidigaan tad neder ja... Nu tak izpisaties dirsaaa... Tak cik var suudj stumdiit ...
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Rupji sakot pateica, ja nav ahujennās naudas ko grūst iekšā tad e36 nepavilkt, BET tomēr katram savas finanses pa kabatai. Katram auto jābūt individuālam. Ja taisa tādu nenozīmē,ka nauda neļauj.hancels rakstīja:Beidzot šis komentārs atnāca!ValtersZ rakstīja:Nu tad ,lai admii taisa tīrīšanu visur. Lai pazūd visi ziemas kapļi, lowbudget shit,driftmissle un visi pārējie *&^&&^* kuri nav pārjaukti un atrestaurēti par 10k Kā to izdarīja KRS. Taisa Elitāro E36 kopienu no 10 mašīnām un pārējiem balss tiesības nost.
Lūdzu, ej novelc zeķubikses, jeb izlasi vēlreiz un mēģini saprast, ko cilvēks centās patteikt!
Man arī sagribējās ko pateikt šajā sakarā. Viegli protams pateikt, ka visus tos "lašaras" dzēst ārā utt. Bet no ielām jau tie nepazudīs. Kad vecāks kļūsti, tev piemetas tāda ... slimība, kā ģimene un bērni. Tad tu tikai patiesi sāc saprast kas ir drošība. Ka tur kaut kur uz ielas iet tavs sīkais no skolas mājās, vai varbūt sievas a/m riepa nolaidusi un viņa izkāpusi no mašīnas truli to pēta. Protams lasīt kontekstā, ka kāds driftē garām un nezin kas sagadās. Vai kādam izģērbjas lodbalsts plauktam un tas tarenē kādu no iepriekš minētajiem.
Mans priekšlikums ir audzināt un izglītot mūsu forumistus, kā arī paskaidrot to kas ir netikai stilīgi, bet arī droši! Un tas stilīgi nestilīgi ... tāds Budes lauciņš
Mans priekšlikums ir audzināt un izglītot mūsu forumistus, kā arī paskaidrot to kas ir netikai stilīgi, bet arī droši! Un tas stilīgi nestilīgi ... tāds Budes lauciņš
Viss, pielika punktu uz i !!!G1RT5 rakstīja:Nu tak izpisaties dirsaaa...
Howi, par 500eur un auto uzturēšanu gan bija biš nevietā - tā ir attieksmes, nevis naudas problēma
Es savus pirmos e36 uzturēju ar krietni knapākiem līdzekļiem par 500eur. Vizuāli galīgi nepretendēja uz skaistumkonkursu lauriem, bet tehniski viss vienmēr bija top zustand
Es savus pirmos e36 uzturēju ar krietni knapākiem līdzekļiem par 500eur. Vizuāli galīgi nepretendēja uz skaistumkonkursu lauriem, bet tehniski viss vienmēr bija top zustand
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
pareiz, tak e36 hadene neko nemalsaa... 10bukses kopaa un lodbalsti pirksti neko nemaksaa pat arii ne etaas firmas kas pohuj, jo taapat pa LV celjiem katru gadu vari sharas mainit un pirkstus...rvars rakstīja:Howi, par 500eur un auto uzturēšanu gan bija biš nevietā - tā ir attieksmes, nevis naudas problēma
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Katrā ziņā kaut kas ir jādara ar forumu.
Bieži liekas,ka Te pa lielam notiek anarhija.
Par pasaku.
Pārsmējies.
Bieži liekas,ka Te pa lielam notiek anarhija.
Par pasaku.
Pārsmējies.
Grūti iztēloties to, ka labi situēts cilvēks dajebkādam auto rūsinās haubi un taisīs citu skolnieku gateri.G1RT5 rakstīja:Katrs taisa savu auto kaadu pats vēlas... Nevis cik var atljauties, bet kaadu grib...
Tā ir atruna, tikai un vienīgi.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- …