Alpa gāzē`n`spolē kūtiņa
Tad nu tā ir sanācis, ka beidzot esmu ticis pie sava e36.
Galvā domas par e36 iegādi, jeb gribēšana jau bija kopš šī gada sākuma - daļēja Ruu un viņa draudzenes ietekme šeit arī ir bijusi.
Pēc īpaši neveiksmīgā pirmā drifta posma manī raisījās pārdomas, ka ir jātiek vaļā no savas PROam klasei paredzētā drifta auto un jāiegūst e36 ar ko braukt driftā - street klasē un ja finanses ļaus, tad arī PROam klasē.
Braucu ar šo - Auto tika ielikts pārdošanā visādos portālos un forumos - uzrakstīja man viens personāžš no bmwpower, vai nevēlos samainīties ar autiņiem.. pretī piedāvāja e36.
Solīti, pa solītim nonācu pie tā, ka viņš man piedāvā šādu auto:
Specifikācijas:
- 2.8 motors
- gaišais ādas salons
- tomāts
- kruīzs
- vecā klima
- elektro lūka
- 11 pogu OBC
- suņu siets
Auto mīnusi ir tomāta esamība, ieplaisājis priekšējais logs un ruslans.
Būs tur i manuālis, i koili, i citi brīnumi, lai to kasti dabūtu slīpi.
Palēnām arī savedīšu vizuālo stāvokli, lai ir pašam prieks un vēlme pie auto pamielot acis.
Iekšā sēž vēlme līdz padsmitajam Augustam sasēdināt un manuāli uzlikt, lai varu vēl pēdējos divus posmus driftā nobraukt. - kaut kad saslīdēja auto un sapratu, cik patiešām viegli e36 vadās salīdzinot ar e30 ar ko esmu pieradis krāmēt.
Galvā domas par e36 iegādi, jeb gribēšana jau bija kopš šī gada sākuma - daļēja Ruu un viņa draudzenes ietekme šeit arī ir bijusi.
Pēc īpaši neveiksmīgā pirmā drifta posma manī raisījās pārdomas, ka ir jātiek vaļā no savas PROam klasei paredzētā drifta auto un jāiegūst e36 ar ko braukt driftā - street klasē un ja finanses ļaus, tad arī PROam klasē.
Braucu ar šo - Auto tika ielikts pārdošanā visādos portālos un forumos - uzrakstīja man viens personāžš no bmwpower, vai nevēlos samainīties ar autiņiem.. pretī piedāvāja e36.
Solīti, pa solītim nonācu pie tā, ka viņš man piedāvā šādu auto:
Specifikācijas:
- 2.8 motors
- gaišais ādas salons
- tomāts
- kruīzs
- vecā klima
- elektro lūka
- 11 pogu OBC
- suņu siets
Auto mīnusi ir tomāta esamība, ieplaisājis priekšējais logs un ruslans.
Būs tur i manuālis, i koili, i citi brīnumi, lai to kasti dabūtu slīpi.
Palēnām arī savedīšu vizuālo stāvokli, lai ir pašam prieks un vēlme pie auto pamielot acis.
Iekšā sēž vēlme līdz padsmitajam Augustam sasēdināt un manuāli uzlikt, lai varu vēl pēdējos divus posmus driftā nobraukt. - kaut kad saslīdēja auto un sapratu, cik patiešām viegli e36 vadās salīdzinot ar e30 ar ko esmu pieradis krāmēt.
Lai veicas būvēšanā Daudz darba priekšā
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Sveikts ar e36 iegādi
Jauks autiņš. Ceru redzēt driftā
Jauks autiņš. Ceru redzēt driftā
Kad plāns jau braukt streetā? šogad paspēsi?
Redzēs, kā ar naudu būs bet mērķis Augusta posmā būt, kas norisināsies Biķernieku trasē.
esmu ar tevi lai viss izdodās
Sveicu tevi ar E36 iegādi!
Lai labi slīpējas!
Super, prieks arī tevi redzēt ar e36 starp mums
Lai veicas, un cerams tad jau ka augustā varēsim tevi atbalstīt driftā!!
Lai veicas, un cerams tad jau ka augustā varēsim tevi atbalstīt driftā!!
apsveicu ar e36 iegadi
Paldies, paldies visiem. :)
Vienīgi auto nav iegādāts, bet gan samainīts (iegūts).
Vienīgi auto nav iegādāts, bet gan samainīts (iegūts).
Apsveicu Lai veicas gan darbos gan drifta
gribās šito redzēt trasē un pie zemes, lai veicas saprintēt pietiekami daudz papīrīšu plānu īstenošanai
Prieks redzēt šo topiku! Lai ātri printējas!
Keep calm and lift weights
Shis bmw gadijuma nenak no jelgavas??? un jelg neatrodas tavs huligans?
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
Cik man zināms tad jā..
Miglas prasās kā ēst un tad lēcu lampas ielikt bez eņgeļiem. Priekšējos pagriezienus vēl baltus un tad jau būs pavisam.