ShoferiiC coupe
Sveiki visapkārt!
Kādu mēnesi atpakaļ noskatīts un iepirkts šāds aparāts.. 1995.gada E36 320i hellrot kupeja. Rūpnīcas M paka (sliekšņi, moldingi, bamperi, spoileris, spoguļi), melns ādas recaro salons, elkoņbalsts, manuālā dalītā klima, 8 pogu obc, el logi, lūka, spoguļi... Tas īsumā.
Bildes: Bonusā nāca gaudojošs gultnis aizmugurē, kurš nu jau samainīts + vēl visādi mini sīkumi.. Sīkas švīkas un skrāpes ir šur un tur kā arī haube tāda, itkā uz tās noticis pāris dzimumaktu, bet tas ātrumu nemazina
Svaigi krāsoti R16 diski..
Kopumā stāvoklis ļoti labs, rūsa praktiski nav, iet labi, skan vēl labāk.. Esmu apmierināts.
Turpmākie plāni ir likvidēt pāris nenopietnus kasjakus (instrumentu panelis braucot slēdzās ārā/iekšā, kad vien sagrib, u.tt.) un vnk gāzt
Kādu mēnesi atpakaļ noskatīts un iepirkts šāds aparāts.. 1995.gada E36 320i hellrot kupeja. Rūpnīcas M paka (sliekšņi, moldingi, bamperi, spoileris, spoguļi), melns ādas recaro salons, elkoņbalsts, manuālā dalītā klima, 8 pogu obc, el logi, lūka, spoguļi... Tas īsumā.
Bildes: Bonusā nāca gaudojošs gultnis aizmugurē, kurš nu jau samainīts + vēl visādi mini sīkumi.. Sīkas švīkas un skrāpes ir šur un tur kā arī haube tāda, itkā uz tās noticis pāris dzimumaktu, bet tas ātrumu nemazina
Svaigi krāsoti R16 diski..
Kopumā stāvoklis ļoti labs, rūsa praktiski nav, iet labi, skan vēl labāk.. Esmu apmierināts.
Turpmākie plāni ir likvidēt pāris nenopietnus kasjakus (instrumentu panelis braucot slēdzās ārā/iekšā, kad vien sagrib, u.tt.) un vnk gāzt
No arpuses ļoti smuks, tik salons LIEKAS tāds aplasītS!
sveikts bariņā krāsa izskatās ļoti ok, vienīgi diskiem cita krāsa prasītos, kaut kas gaišāks
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Patīk hellroti!
Patīk, ssā skatījos un domāju cik ilgi noturēsies ,bet ilgi nebija jāgaida, ceru ka būs labas bildes un bez kasjakiem !
Glīts auto.
Sveikts bariņā Skaists bembīts, bet man arī prasītos spīdīgi diski ar lieliem plauktiem
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
mmmm Hellrot Apsveicu ar iegadi. Lai labi ripo!
varēji vienkārši aprunāties ar īpašnieku un turpināt rakstīt Te nevis cept jaunu topiku
trasē šitais gāja kaukdams <joks Labs autiņš,tik balonus citus prasītos
Kobreti rakstīja:varēji vienkārši aprunāties ar īpašnieku un turpināt rakstīt Te nevis cept jaunu topiku
joptv... meklēju, vai nav te kāda infa pirms pirku.. bet acīmredzot sūdīgi meklēju
nu baigais skatulis.. tikai prasitos piezemeeties un jaa disku toni citu, bet taa jau izskataas neslikts...
njuuu man tākā tās kupejas baigi mīļas...teikšu godīgi man patīk..wēl bišku wairāk piedabūt pie zemes un būs
Ir loti lidzigs manam auto
Paslaik zinu 3 hellrot kupejas LV
Paslaik zinu 3 hellrot kupejas LV
butu zinajis , butu pateicis lai apskaties ka ripo ?shoferiic rakstīja:Kobreti rakstīja:varēji vienkārši aprunāties ar īpašnieku un turpināt rakstīt Te nevis cept jaunu topiku
joptv... meklēju, vai nav te kāda infa pirms pirku.. bet acīmredzot sūdīgi meklēju
bouncin' with 68' chevy
Apsveicu ar e36 iegaadi, izskataas labs aparaats, tik seedinaajums prasaas kaa eest.
Skaista
dvp rakstīja: butu zinajis , butu pateicis lai apskaties ka ripo ?
Neiedomājos
Ripo tiešām godam, bik baloni strīķējas, kad stūri sagriež, bet to var uzmanīgi stūrējot apiet..
Ar melno krāsu izskatās pēc 15niekiem, bet pa lielam, piekrītu..možais rakstīja:... un jaa disku toni citu, bet taa jau izskataas neslikts...
Ir ir! Ir uz ko tiekties!dreimanis_lv rakstīja:Ir loti lidzigs manam auto
Pēc bildēm izskatās smuks auto!
strikejas delj baloniem , piemirsu pateikt , bet es ar akurati griezos , jo pats mainiju pasparnes negribeju izraut araa tad gaidishu updeitus un uzfrisinajumus jaunus
bouncin' with 68' chevy