E36-way
BMW E36 1991g 2.0i nopirku 10.08.2012 izlaiduma gads 1991-05-29
Krasa MAURITIUSBLAU METALLIC (287)
S210A ANTI-BLOCKIER-SYSTEM ( ABS ) Система динамического контр.устойчивости
S286A BMW LM RAD/BMW STYLING Легкосплавный диск BMW дизайн BMW
S400A SCHIEBE-HEBEDACH, MECHANISCH Крышка люка с ручным приводом
S428A WARNDREIECK Знак аварийной остановки и аптечка
S440A NICHTRAUCHERPAKET Комплект для некурящих
S510A LEUCHTWEITENREGELUNG ABBLENDLICHT регулировка угла наклона фар
S520A NEBELSCHEINWERFER фары противотуманные
S529A MIKROFILTER Микрофильтр
S653A BMW BAVARIA C REVERSE II радиоприемник Bavaria C Reverse II
S679A HECKSCHEIBENANTENNE Антенна в заднем стекле
S708A M SPORT-LEDERLENKRAD II Спортивное рулевое колесо M кожа
L801A DEUTSCHLAND-AUSFUEHRUNG Экспорт.исполнение для Германии/ Австрии
Planots luktiri ar baltiem pagriezieniem un ar iepriekshejais saimnieks iedeva engelj acis tos pameginat ka izkatisies
Pagaidam tikaj sakartoju salonu un ar shampanieti apmazgaju , tad jau redzesim
Krasa MAURITIUSBLAU METALLIC (287)
S210A ANTI-BLOCKIER-SYSTEM ( ABS ) Система динамического контр.устойчивости
S286A BMW LM RAD/BMW STYLING Легкосплавный диск BMW дизайн BMW
S400A SCHIEBE-HEBEDACH, MECHANISCH Крышка люка с ручным приводом
S428A WARNDREIECK Знак аварийной остановки и аптечка
S440A NICHTRAUCHERPAKET Комплект для некурящих
S510A LEUCHTWEITENREGELUNG ABBLENDLICHT регулировка угла наклона фар
S520A NEBELSCHEINWERFER фары противотуманные
S529A MIKROFILTER Микрофильтр
S653A BMW BAVARIA C REVERSE II радиоприемник Bavaria C Reverse II
S679A HECKSCHEIBENANTENNE Антенна в заднем стекле
S708A M SPORT-LEDERLENKRAD II Спортивное рулевое колесо M кожа
L801A DEUTSCHLAND-AUSFUEHRUNG Экспорт.исполнение для Германии/ Австрии
Planots luktiri ar baltiem pagriezieniem un ar iepriekshejais saimnieks iedeva engelj acis tos pameginat ka izkatisies
Pagaidam tikaj sakartoju salonu un ar shampanieti apmazgaju , tad jau redzesim
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
<C> Way
Izskatās tīri normāls e36, tik ar tām ekstrām tā ka nekā
Neko, jau. Krāsas brālis. Tik forši būtu,ja tās melnās uzacis būtu noņemtas,labāk izskatītos.! Sveicināts e36 pulkā,lai viss iecerētais izdodas.
BMW - Best Motorsport Weapon
uzacis ir karbona un man patik , no ekstram neka nav un man tas patik jo nav kam lauzties , tiko pardevu savu e34 ar 2.5 tur bija loti ljoti daudz ekstras un ta elektronika man chakareja smadzenes katru dienu jaunas kljudas bija
<C> Way
Kas tad pa elektronikaam var ist galvu e34 un e36
Kaads logs nestraadaaja ?
p.s
bet sveikts ar auto..
Kaads logs nestraadaaja ?
p.s
bet sveikts ar auto..
man tas dator rakstija kljuda ka kaut kas nestrada bet vis bija ok , un elektriskais sedeklis chakarejas baigi nepatika , bet shitam tochna tadas problemas nebus , sodien izdomaju ka valag logus aiztonet varbut un janomaina akumulators =) , esmu loti pricigs par savu pirkumu pagaidam
<C> Way
Galvenais ,ka pasham prieks un mute smaida
xmm a ta lupa no 3 golfa ,to vares uz oem bamperi uzlikt ? vaj tur vajadzes kko piestradat ? pagajushais saimnieks atdeva engel' acis vot dumaju pameignat , ka skatisies
<C> Way
sodien sataisiju centralo :)nebija + pie ta kompja centralas atslegas ( tagad ir vel viens kompis dabuju pa alinju) tagad nebus jaatver visiem durvis , pamaniju ka tagad kad piedarbini motoru mashina pati uzreiz sledzas ciet un kad noslapini pasha atveras
<C> Way
Tici man, tā "ekstra" var sagādāt galvassāpes
man ir ta extra, varbut zini ka novinas atbrivoties?Tici man, tā "ekstra" var sagādāt galvassāpes
Instagram-> https://www.instagram.com/rrrichus/
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
Vislabāk aizdodies līdz siikajam, kad viņa kolēģis ir uz vietas, tad jau sadomāsiet :)
Nofocheju prosto tak pie skolas
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
<C> Way
Tika apskatīts auto dzīvē, cik nu tumsā varēja redzēt, un iepazīts pats foruma biedrs
Auto jau papliks, bet cik sapratu ir domāts tīri pārvietoties no punkta A uz punktu B
Auto jau papliks, bet cik sapratu ir domāts tīri pārvietoties no punkta A uz punktu B
pagaidam vel jaizmaksa par mashinu nelielu summu ( 130 ls ) ,tgd naudu ieliku lai mashina butu savesta kartiba un varetu vienkarshi braukat bez ieguldijumiem, tagad kad pabraukaju un zinu ko gribetu izdarit , jo shi mashina loti iepatikas , nebija tik labi braukat pat ar e34 ar pilno komplektaciju
1. Aiztonet logus
2. Pec ziemas meiginashu sedinat
3. Gribu sev uzlikt lupu un ja bus nauda panemt citu bamperi (nokrasot) ar veseliem stiprinajumiem
4. Restail nasis karbona vai melnas
5. Aizmugure ari ar bamperu kko sadomashu
6. Izieshu tehnisko un tad ielikshu 2 punktu un Angel acis kas atdeva kopa ar mashinu komplekta
7. Varbut ja bus iespeja pa leto ielikshu ari kruizi un elektriskos logus prieksha nu bet tas ja bus loti pievilcigs piedavajums
Ja brivdienas rokas tiks tad vajag roku balstu parinstalet jo panelis kopa nepieskruvets un ir starp paneliem atstarpe kad sakrashu savus 70 postus tad ari domashu par uzlimem
1. Aiztonet logus
2. Pec ziemas meiginashu sedinat
3. Gribu sev uzlikt lupu un ja bus nauda panemt citu bamperi (nokrasot) ar veseliem stiprinajumiem
4. Restail nasis karbona vai melnas
5. Aizmugure ari ar bamperu kko sadomashu
6. Izieshu tehnisko un tad ielikshu 2 punktu un Angel acis kas atdeva kopa ar mashinu komplekta
7. Varbut ja bus iespeja pa leto ielikshu ari kruizi un elektriskos logus prieksha nu bet tas ja bus loti pievilcigs piedavajums
Ja brivdienas rokas tiks tad vajag roku balstu parinstalet jo panelis kopa nepieskruvets un ir starp paneliem atstarpe kad sakrashu savus 70 postus tad ari domashu par uzlimem
<C> Way
NEEEEEEEEEE!!!, nedos tās sprauslas tev neko
Kad cilvēki reiz sapratīs...?
1. Oriģinālās sprauslas ir ar rezervi.
2. Degvielas kartē ir norādīts nepieciešamais sprauslas atvēršanās ilgums (ms) pie noteiktas motoraslodzes pret RPM, uliekot lielākas sprauslas tev viņas atvērsies tik pat ilgi, tikai caur to izplūdīs dafigā vairāk degvielas, nē tas tev nedos lielāku jaudu jo motoram gaiss pieplūst tik cik tas pieplūst.
3. Ja tas viss pasākums ar nereālu smirdoņu pēc benzīna no izpūtēja un šāvieniem izpūtēja tomēr kustēsies uz priekšu, tad ar laiku vadība adaptēsies un saīsinās sprauslu atvēršanās laikus.
4. beigās brauksi tāpat kā ar standarta sprauslām, pie nosacījuma, ja vadība spēs veikt tik lielas adaptācijas.
5. minot grīdā tev liesies ciet.
tā vot bļin lielsprauslinieki
ā, un vēl man liekas, ka sprauslām starp vadībām atšķīrās pretestības - skaties ka nenosvilini gala pakāpes vadības blokam
Kad cilvēki reiz sapratīs...?
1. Oriģinālās sprauslas ir ar rezervi.
2. Degvielas kartē ir norādīts nepieciešamais sprauslas atvēršanās ilgums (ms) pie noteiktas motoraslodzes pret RPM, uliekot lielākas sprauslas tev viņas atvērsies tik pat ilgi, tikai caur to izplūdīs dafigā vairāk degvielas, nē tas tev nedos lielāku jaudu jo motoram gaiss pieplūst tik cik tas pieplūst.
3. Ja tas viss pasākums ar nereālu smirdoņu pēc benzīna no izpūtēja un šāvieniem izpūtēja tomēr kustēsies uz priekšu, tad ar laiku vadība adaptēsies un saīsinās sprauslu atvēršanās laikus.
4. beigās brauksi tāpat kā ar standarta sprauslām, pie nosacījuma, ja vadība spēs veikt tik lielas adaptācijas.
5. minot grīdā tev liesies ciet.
tā vot bļin lielsprauslinieki
ā, un vēl man liekas, ka sprauslām starp vadībām atšķīrās pretestības - skaties ka nenosvilini gala pakāpes vadības blokam
bija iedeja partaisit motoru uz m52 2.8 bet nav izdevigi teeret uz to 500 ls jo patreizejais motors ir loti laba kartiba un nav iz*ra*ts to naudu var piemest un panemt jau e39 2.8 tas ari bus komfortsks un paterinsh ja ne mazaks tad tads pats bus loti gruts jautajums
<C> Way