Mans pirmais BMW
Sveiki visiem.
Šajā lapā esmu jauniņais takā čau visiem Bmw īpašniekiem.
Nu sakarā ar to ka pirms pāris dienām iegādājos sev jaunu mašīnu "BMW" nolēmu pievienoties arī šeit.
Tātad esmu iegādājies BMW 325 92.gada nav nekāds svaigais, bet nu man patīk
Mašīnai ir elektriski regulējamie spoguļi, elektriskie logi, ādas salons, lūka. Tik griesti ir nolīmējušies nost un ļoti prasās pēc pāršūšanas.
Virsū stāv r16 diski(firmu gan vēl neesmu iegaumējis)
Pagaidām kas būtu tā steidzīgāk jāmaina tas būtu, kārba(otrais ātrums drīz izbeigsies) un aizmugurējais labais amortizators. motors strāda lieliski-griež kā zvērs.
pagaidām tiek uzlabota mašīnas audio sistēma nomainītas orģinālās tumbas pret ground zero skaļruņiem.
Bišķīt netīra
Šajā lapā esmu jauniņais takā čau visiem Bmw īpašniekiem.
Nu sakarā ar to ka pirms pāris dienām iegādājos sev jaunu mašīnu "BMW" nolēmu pievienoties arī šeit.
Tātad esmu iegādājies BMW 325 92.gada nav nekāds svaigais, bet nu man patīk
Mašīnai ir elektriski regulējamie spoguļi, elektriskie logi, ādas salons, lūka. Tik griesti ir nolīmējušies nost un ļoti prasās pēc pāršūšanas.
Virsū stāv r16 diski(firmu gan vēl neesmu iegaumējis)
Pagaidām kas būtu tā steidzīgāk jāmaina tas būtu, kārba(otrais ātrums drīz izbeigsies) un aizmugurējais labais amortizators. motors strāda lieliski-griež kā zvērs.
pagaidām tiek uzlabota mašīnas audio sistēma nomainītas orģinālās tumbas pret ground zero skaļruņiem.
Bišķīt netīra
Sveiks,Izskatās tīri ok,iemet kādu bildi no salona!
Labs autiņš, pazīstu veco īpašnieku, kurš pirms kkāda pusgada pārdeva...
ja cik man teica tad esot tikko izieta skate un uzreiz uz plača uzlikts...cik esmu dzirdeejis ieprieksheejam saimniekam kkaa neesot veicies ar sho auto..
P.S. salona bildes ielikshu veelaak
Jāa... viņš šajā mašīnā baigo naudu iegrūda, bet dabuja kārtībā... ziemā bij baigi jautri šajā autiņāPromiLe rakstīja:ja cik man teica tad esot tikko izieta skate un uzreiz uz plača uzlikts...cik esmu dzirdeejis ieprieksheejam saimniekam kkaa neesot veicies ar sho auto..
Nerāda bildes..