E36-karl
Sveiki, esmu te tikai nesen tātad esmu jauniņais. Bet dažus jau pazīstu no foruma :)
Iesākšu savu stāstu par savu pirmo e36.
Apmēram gadu atpakaļ iegādājos savu pirmo auto BMW 318i 1992.gada (1.8i manual). Nopirku pa savu naudu. Itkā normālā stāvoklī bija šur tur vizuālie defektiņi, bet pa lielam auto bija labā stāvoklī. :) Autiņam nekādu extru nebija, logi uz airīšiem, lūka uz airīša (nu nekas tāds nebija), Priekš pirmā auto bija labi. Plānā bija daudz ko mainīt viņam, gan tehniski, gan vizuāli. Un tad pēc mēneša sanāca maziņš crash, tur cieta tikai mans autiņš. Nācās mainīt pus hadeni un vēll šo to. Un pēc tam jau pazuda gribēšanai kaut ko vairāk autiņam taisīt, tākā nobraucu tik cik tehniskā apskate ļāva un viss.
Un tad manās rokās nonāca BMW E34 520 1993.gada (2.0 automat). Sanāca tā, ka tētis iegādājās jaunu auto E46, bet šo e34 atdeva man, bet man vajadzēja pārdot savu veco e36 un naudu viņam atdod tik cik dabūšu pa to e36. Vienkārši mašīnu vajadzēja, braukātu uz skolu un uz darbu. Auto arī vidējā stāvoklī, bet vismazs ar tehnisko bija, tas bija tas ko man tikai vajadzēja. :) Arī nekas tāds grandioz autiņam nebija, ādas salons (gaiši brūnais), mazais kompis, logi elektroniskie, kondicionieris. Braukt varēja. Šim auto arī neko negribēju taisīt un kaut ko guldīt iekšā, jo nepatika.
Un kādas divas nedēļas atpakaļ manā īpašumā ienāca BMW E36 320 1992.gada (2.0 vanos). Pēc manām ziņām auto latvijā ir septiņus gadus un visus tos septiņus gadus ir piederējis opītim, pēc tā spriežot auto labā stāvoklī. Protams ir šur tur mazi skrāpējumi, bet viss tiks labots. Un arī gribējās kaut ko ņiprāku, bet kā nabaga studentam ir normāli :) Aprīkojums arī nav nekas dižs, parastais salons, nav kompja, elektroniskie logi un lūka, tākā viss prasti un vienkārši. Krāsa diamantschwarz metallic. Bet šo auto ir doma taisīt un ķīlēt augšā :) domāju ka man tas izdosies, tik vajaga laiciņu.
Kas ir iecerēts uztaisīt autiņam tuvākā laikā:
Uzlikt miglas (auto nav aprīkots ar priekšējām miglām, jāvelk vadi utt)
Iegādāties jaunus priekšējos lukturus un tajās ielitk enģelacis
Uzacis
Priekšējos pagriezienus samainīt uz baltajiem
Ielikt pagaidām vismazs mazo septiņ pogu kompi
Samainīt salonu uz ādas.
M sliekšņus
M spogulīšus
Mazu spoilerīti uz bagāžnieka
Spoileri uz jumta (aizmugurējā stikla)
Uzlikt r17
Nosēdināt
Pēctam arī ir doma samainīt priekšējo un aizmugurējo bampreu uz M. Un visu pa jaunam nokrāsot, kā arī ielitk kaut ko ņiprāku, bet tas tik tad kad naudiņas vairāk būs. ES JAU NABAGA STUDENTS
P.S PALDIES PAR UZMANĪBU, atvainojos pa kļūdām
Iesākšu savu stāstu par savu pirmo e36.
Apmēram gadu atpakaļ iegādājos savu pirmo auto BMW 318i 1992.gada (1.8i manual). Nopirku pa savu naudu. Itkā normālā stāvoklī bija šur tur vizuālie defektiņi, bet pa lielam auto bija labā stāvoklī. :) Autiņam nekādu extru nebija, logi uz airīšiem, lūka uz airīša (nu nekas tāds nebija), Priekš pirmā auto bija labi. Plānā bija daudz ko mainīt viņam, gan tehniski, gan vizuāli. Un tad pēc mēneša sanāca maziņš crash, tur cieta tikai mans autiņš. Nācās mainīt pus hadeni un vēll šo to. Un pēc tam jau pazuda gribēšanai kaut ko vairāk autiņam taisīt, tākā nobraucu tik cik tehniskā apskate ļāva un viss.
Un tad manās rokās nonāca BMW E34 520 1993.gada (2.0 automat). Sanāca tā, ka tētis iegādājās jaunu auto E46, bet šo e34 atdeva man, bet man vajadzēja pārdot savu veco e36 un naudu viņam atdod tik cik dabūšu pa to e36. Vienkārši mašīnu vajadzēja, braukātu uz skolu un uz darbu. Auto arī vidējā stāvoklī, bet vismazs ar tehnisko bija, tas bija tas ko man tikai vajadzēja. :) Arī nekas tāds grandioz autiņam nebija, ādas salons (gaiši brūnais), mazais kompis, logi elektroniskie, kondicionieris. Braukt varēja. Šim auto arī neko negribēju taisīt un kaut ko guldīt iekšā, jo nepatika.
Un kādas divas nedēļas atpakaļ manā īpašumā ienāca BMW E36 320 1992.gada (2.0 vanos). Pēc manām ziņām auto latvijā ir septiņus gadus un visus tos septiņus gadus ir piederējis opītim, pēc tā spriežot auto labā stāvoklī. Protams ir šur tur mazi skrāpējumi, bet viss tiks labots. Un arī gribējās kaut ko ņiprāku, bet kā nabaga studentam ir normāli :) Aprīkojums arī nav nekas dižs, parastais salons, nav kompja, elektroniskie logi un lūka, tākā viss prasti un vienkārši. Krāsa diamantschwarz metallic. Bet šo auto ir doma taisīt un ķīlēt augšā :) domāju ka man tas izdosies, tik vajaga laiciņu.
Kas ir iecerēts uztaisīt autiņam tuvākā laikā:
Uzlikt miglas (auto nav aprīkots ar priekšējām miglām, jāvelk vadi utt)
Iegādāties jaunus priekšējos lukturus un tajās ielitk enģelacis
Uzacis
Priekšējos pagriezienus samainīt uz baltajiem
Ielikt pagaidām vismazs mazo septiņ pogu kompi
Samainīt salonu uz ādas.
M sliekšņus
M spogulīšus
Mazu spoilerīti uz bagāžnieka
Spoileri uz jumta (aizmugurējā stikla)
Uzlikt r17
Nosēdināt
Pēctam arī ir doma samainīt priekšējo un aizmugurējo bampreu uz M. Un visu pa jaunam nokrāsot, kā arī ielitk kaut ko ņiprāku, bet tas tik tad kad naudiņas vairāk būs. ES JAU NABAGA STUDENTS
P.S PALDIES PAR UZMANĪBU, atvainojos pa kļūdām
Pēdējais labojis karl - 31 Aug 2012, 11:24, kopā labots 2 reizes.
Sveikts forumā
Lai izdodas iecerētais un autiņš labi ripo!
ps. atļāvos nedaudz palabot tavu postu, lai bildes būtu redzamas.
modernais opis ar kupeju bijis?!
Lai veicās darbos1
Lai veicās darbos1
opa opa sveikts barinaaa! auto tiesam ir laba stavokliii ir svicinas sur tur bet tas pofig! :)
PaldiesSkudraa rakstīja:Sveikts forumā
Jap, beidzot sanjemosrews rakstīja:opāā, kas te parādijies :)
Nu lai veicās tev.
mhm, tas ar pa rajonu vizinas. Njergaerda rakstīja:modernais opis ar kupeju bijis?!
Lai veicās darbos1
apsveicu
ir aizdomas ka tev jaregule sagazums/saversums aizmugure, rati ļoti šķibi stāv
ir aizdomas ka tev jaregule sagazums/saversums aizmugure, rati ļoti šķibi stāv
ja vajag palīdzību zini kam prasīt!!
ā un jā apsveicu ar pirkumu vēlreiz!
gl
Nu tad next weekend, tiekamies servisāmathias rakstīja:ja vajag palīdzību zini kam prasīt!!
Pa mazām sāku ķerties pie saviem plāniem (uzdevumiem), šodien ieliku jaunas lapmas, kurās pats ieliku enģeļ acis kā arī nomainiju pagriezienus.
Pēdējais labojis karl - 01 Okt 2012, 06:20, kopā labots 1 reizi.
Kārtējais...
ar nozhelu, bet ja! :/
Es laikam savu likšu pie sētas. Kaut gan mana rinda it kā jau garām...
auto jau pa lielam labs, šodien appētīts no augšas līdz apakšai.. Viss būs tip - top.! Žēl par slieksni, durvis po, pa lielam! :)
Jap, viss buss labi. Galvenaijs lai nauda pietiek (Plani jau lieli)Pacha rakstīja:auto jau pa lielam labs, šodien appētīts no augšas līdz apakšai.. Viss būs tip - top.! Žēl par slieksni, durvis po, pa lielam! :)