E36-BMW fan
Pastastisu mazliet par saviem dambiem,esmu krievs tpc sorry par kludam
Ar bembiem saku nemties tikaj nesen,jo bembi galigi nepatika.sanaca ta ka manas rokas nonaca 318i kuru sasitu,un akis man bija mute iekeros tajos bembjos lidz ausim.
tatad pirmajs bembis bija 318i,diemzel netisam noskilu :(
Vispar pelnu ar autinu,nopirksanu,pietaisisanu un tirgosanu projam,tpc saku nemt zurkas tgt,nakamajs manas rokas nonaca 320,ar beigtu dzineju, ilgi ar vinu mocijos un ieksa jau stav 3motors pec kartas,bet nu tgt nevaras un viss iet normali,protams roku ari mazleit pieliku.
pirms:
Pec(vel nav pabeigts):
Tad ssa atradu interesantu piedavajumu 320 vanosu
pieliku roku ari,un jau pardods.
Pirms:
Pec:
Protams ar tiem aizmugurpiedzinam ardijos,bet nu nepietika jaudas,tpc saku ssa meklet kautko jaudigako un sanaca pakert 325i,kurs prasa daudz darba. un pagaidam gribu atstat sev.
pagaidam bildes nav,bet driz domaju salikt ar to kas ar vinu notiek.
Re pat sludinajums vel ssa stav
http://www.ss.lv/msg/ru/transport/cars/ ... efono.html
Nu un divi sroti no kuriem detalas nemu abi 318
Ar bembiem saku nemties tikaj nesen,jo bembi galigi nepatika.sanaca ta ka manas rokas nonaca 318i kuru sasitu,un akis man bija mute iekeros tajos bembjos lidz ausim.
tatad pirmajs bembis bija 318i,diemzel netisam noskilu :(
Vispar pelnu ar autinu,nopirksanu,pietaisisanu un tirgosanu projam,tpc saku nemt zurkas tgt,nakamajs manas rokas nonaca 320,ar beigtu dzineju, ilgi ar vinu mocijos un ieksa jau stav 3motors pec kartas,bet nu tgt nevaras un viss iet normali,protams roku ari mazleit pieliku.
pirms:
Pec(vel nav pabeigts):
Tad ssa atradu interesantu piedavajumu 320 vanosu
pieliku roku ari,un jau pardods.
Pirms:
Pec:
Protams ar tiem aizmugurpiedzinam ardijos,bet nu nepietika jaudas,tpc saku ssa meklet kautko jaudigako un sanaca pakert 325i,kurs prasa daudz darba. un pagaidam gribu atstat sev.
pagaidam bildes nav,bet driz domaju salikt ar to kas ar vinu notiek.
Re pat sludinajums vel ssa stav
http://www.ss.lv/msg/ru/transport/cars/ ... efono.html
Nu un divi sroti no kuriem detalas nemu abi 318
wtf kas par perekupa topiku noteikti to 2.5 arī ātri pārdosi, diezvai tādā garā ir vērts cept topikus šeit :dinaz:
Gadījumā Dujjy nav pieregistrejies ar otru niku ..?
ja viss ies normali,domaju ka nepardosu,protams jau gribas dabut 2.8m4z rakstīja:wtf kas par perekupa topiku noteikti to 2.5 arī ātri pārdosi, diezvai tādā garā ir vērts cept topikus šeit :dinaz:
es 100% varu apgalvot, ka šis nav djjys.
nu ja jo es no Vibeta nopirku sedinajumu
Būs kāds arī patstāvīgs auto?
laikam viņam ir, tikai šeit neredzu.
redz kāds sēdinājums
tā atspere izskatās izrūsējusi.
tā atspere izskatās izrūsējusi.
ja sedinajums bija pa pirmo
tikaj tgt sacakarets sparns
tikaj tgt sacakarets sparns
to ķekavas buferi žēl ka neiznīcināji
m4z rakstīja:to ķekavas buferi žēl ka neiznīcināji
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
+1m4z rakstīja:to ķekavas buferi žēl ka neiznīcināji
bet pa lielam viss pēc pilnas programmas - ķekavas bamperi, ķīniešu lukturi, diski padjobkas, //M zīmītes, lieli izpūtēji, milzīgas uzlīmes ar drukas kļūdām, xenons, melnas lampas, auto apdauzīti..
nekā uzbraucoša, 2 parasti jautājumi - Tu, pirms iegādajies auto, vispār viņus apskati? Ja jā, tad cik sūdīgam ir jābūt auto, lai Tu viņu nepirktu?
Bet nu lai viss nebūtu tik negatīvi - izrādās esi no mana rajona! Zinu kur Tu dzīvo! :)
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
ne visi ir tik bagati ka tu un tiesi so vagi es nemu ne prieks solidas brauksanas
Zinot to cik mes jauni veel rodas jautaajums - kurs pats pirka e36 un kurs ar mammas pirkto e36 kritizee citus?
pats pirku