E36-Ruha
Ir labs, tikai ar uzlīmēm gan esi pārāk aizrāvies, drīz jau skatē prasīs, kāda tad krāsa skaitās, dzeltena vai zila
varbūt esmu aprobežots, bet kādas republikas simbols tev tur uz kapota?
nah plēs tās "sporta" uzlīmes nost, nav tak vairs tie laiki kad mašīnas taisija iespaidojoties no fast&furious
nah plēs tās "sporta" uzlīmes nost, nav tak vairs tie laiki kad mašīnas taisija iespaidojoties no fast&furious
vairs jau neko, nolīmē riktīgi
nolimejis taka avizi
Nevajag neko plēst nost... ja pašam patīk i labi Man toč tavs stils patīk superīgi izskatās
Tik aprakstu vajadzētu. Cik noprotu, ja jau turbočips ir, tad jau turbīna iemontēta? Par to vēlētos sīkāk. Kas un kā?
Tik aprakstu vajadzētu. Cik noprotu, ja jau turbočips ir, tad jau turbīna iemontēta? Par to vēlētos sīkāk. Kas un kā?
vinjs cipoja kantori - turbochip - uzstadija chipu ..... ja izlasa tad tā var noprast...
edit: "Turbočipa man uzstaisija čipu"
Ģērbonis uz haubas? :O
Izksatās reāli drausmīgi! Bet nu ir glābjams! :)
Veiksmi ar auto un lai labi ripo!
Veiksmi ar auto un lai labi ripo!
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
skaidrsmožais rakstīja:vinjs cipoja kantori - turbochip - uzstadija chipu ..... ja izlasa tad tā var noprast...
Tas ērglis uz kapota ir vienkārši briesmīgs Pārējās uzlīmes ir vienkārši bezgaumīgas... Kaut kur tur, apakšā visām tām briesmām, dzīvo smuks E36
Respect par skruveshanu un cinishanos bet pizda rulju ar tam uzlimem.
Cik turbochips nomerija jaudu?
Cik turbochips nomerija jaudu?
tiešām tās uzlīmēs kaut kā nekā...
Būtu labi ja nebūtu uzlīmes
Būtu labi ja nebūtu uzlīmes
Vakar pie MM taka slims njemas
ta ari tu esi vienigais kam patikDuNc1x rakstīja:Nevajag neko plēst nost... ja pašam patīk i labi Man toč tavs stils patīk superīgi izskatās