E36-Leoparda auto
Sveicināti! Takā esmu šajā saita jauniņais,gribeju nedaudz iepazīstināt Jūs ar savu auto....
Tātad iegādājos es šo auto 06 2011 g. 1994g,2.0 vanos...viss ideali stādā,kluss ka bitīte...nestrādāja tikai kondicionieris...salons ekonomiskais,,,mehāniskie logu pacēlāji,mehāniskā klimatkontrole...
Pēc pāris mēnešiem iegādājos vel vienu auto,priekš rezerves daļām,,.tā nu savam samainīju konicioniera radiatoru,un beidzot tiku pie vēsuma.
Drīz pienāca apskate,,tajā,bija janomaina aizmugurējie lukturi,jo iepriekšējais saimnieks bija pārcenties ar krāsas baloniņu tonēt viņus,bij vel problemiņa ar rokas bremzi,,,to visu salaboju,,apskati izlaidu.
ta nu braukaju,,drīz tuvojās ziema,,nopirku un uzliku jaunas ziemas riepas,Ziemā nojuka stūres pastiprinataja sūknis,,nomainīju to. Ta nu atkal braukaju visu šovasaru bez problemām...
Tā nu pienāca šī gada apskate,šoreiz bija problemiņa ar sliekšņiem,jo kā jau mašīnīte ar palielu gadu stāžu,sliekšņos bij iemeties grauzējs.Aizbraucu pie meistara,kurš man visu sametināja,un ta nu vakar tiku pie uzlīmes atkal uz gadiņu. plāni uz priekšdienam man ir lieli,pirmām kārtām,,jasataisa uz ziemu sliekšņi,janošpaktelē un janokrāso,janoperk jaunas logu slotiņas,jo šīs ir galīgi beigtas.pa ziemu ir doma ielikt elektriki paceļamos logus,un elektriski vadamo klimatkontroli...
Tātad iegādājos es šo auto 06 2011 g. 1994g,2.0 vanos...viss ideali stādā,kluss ka bitīte...nestrādāja tikai kondicionieris...salons ekonomiskais,,,mehāniskie logu pacēlāji,mehāniskā klimatkontrole...
Pēc pāris mēnešiem iegādājos vel vienu auto,priekš rezerves daļām,,.tā nu savam samainīju konicioniera radiatoru,un beidzot tiku pie vēsuma.
Drīz pienāca apskate,,tajā,bija janomaina aizmugurējie lukturi,jo iepriekšējais saimnieks bija pārcenties ar krāsas baloniņu tonēt viņus,bij vel problemiņa ar rokas bremzi,,,to visu salaboju,,apskati izlaidu.
ta nu braukaju,,drīz tuvojās ziema,,nopirku un uzliku jaunas ziemas riepas,Ziemā nojuka stūres pastiprinataja sūknis,,nomainīju to. Ta nu atkal braukaju visu šovasaru bez problemām...
Tā nu pienāca šī gada apskate,šoreiz bija problemiņa ar sliekšņiem,jo kā jau mašīnīte ar palielu gadu stāžu,sliekšņos bij iemeties grauzējs.Aizbraucu pie meistara,kurš man visu sametināja,un ta nu vakar tiku pie uzlīmes atkal uz gadiņu. plāni uz priekšdienam man ir lieli,pirmām kārtām,,jasataisa uz ziemu sliekšņi,janošpaktelē un janokrāso,janoperk jaunas logu slotiņas,jo šīs ir galīgi beigtas.pa ziemu ir doma ielikt elektriki paceļamos logus,un elektriski vadamo klimatkontroli...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Špaktele dara brīnumus...
Vēl man jautajumiņš priekš Jums?
Gribu uz nākoso vasaru uzlikt šadus diskus,viņi ir tikai apdriskati,,sodien sarunāju smilšu strūklu ar kuru palīdzību notīrīsu tos,,,pa ziemu domaju viņus nokrasot.Jautājums-Kāda krāsa viņiem piestāvētu pie manas mašīnas?Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Krāsa bus laba tā, kas patīk pašam. Ne jau citiem jābrauc ar tavu auto Es, personīgi, krāsotu spilgti dzeltenus.
Nu redz, ar tām disku krāsām ir jauzmanās, jo, piemēram, tas ka citam ja būtu dzelteni diski ar tādu auto krāsu, varbūt būtu baigi krutais skats, jo pats auto būtu ar piedūrienu taisīts un labi pamanāms, bet vnk šim eksemplāram tāpat vien nokrāsot spilgti dzeltenus? tur izskatīsies pēc dziļiem laukiem, manuprāt
Lai nu kā, meklētu citus diskus un atstātu sudrabu drošvien, jo krāsa tādi pati par sevi savādāka tikai viedoklis.
Lai nu kā, meklētu citus diskus un atstātu sudrabu drošvien, jo krāsa tādi pati par sevi savādāka tikai viedoklis.
Lūdzu neizplati sērgu, tavs jau izskatās briesmīgimarux rakstīja:Krāsa bus laba tā, kas patīk pašam. Ne jau citiem jābrauc ar tavu auto Es, personīgi, krāsotu spilgti dzeltenus.
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
sveiks barinjaa, es krasotu diskus tumsaa sudraba krasaa, gunmetalic
bet par auto spriezot isskatas tiri ok saglabajies exemplars, bez ipasam buktem, vai ari es vienk vinas sovakar nevaru ieraudzit
bet par auto spriezot isskatas tiri ok saglabajies exemplars, bez ipasam buktem, vai ari es vienk vinas sovakar nevaru ieraudzit
...
Tiešām labāk krāso sudrabotus, savādāk liekas, ka drīz forši būs ar ķekavu braukāt apkārt
+1, ir forši individualizēt auto, lai atšķirtos no citiem, taču ir jāsaredz atšķirība starp gaumīgiem risinājumiem un pilnīgi bezgaumīgu gateri...
Tai gaiši-zilganzaļajai auto krāsai īsti citu krāsu diski neies klāt, kā vien dažādu toņu sudraba/pelēki.. Nu moš vēl vidus varētu baltus vai krēmkrāsas...
Tai gaiši-zilganzaļajai auto krāsai īsti citu krāsu diski neies klāt, kā vien dažādu toņu sudraba/pelēki.. Nu moš vēl vidus varētu baltus vai krēmkrāsas...
Tu neko no stila nesaprotirvars rakstīja:Lūdzu neizplati sērgu, tavs jau izskatās briesmīgimarux rakstīja:Krāsa bus laba tā, kas patīk pašam. Ne jau citiem jābrauc ar tavu auto Es, personīgi, krāsotu spilgti dzeltenus.
Dzeltenā krāsa man bija pirmā, kas ienāca prātā. Protams, standarta e36 spilgtus diskus nevar likt, izskatīsies briesmīgi. Ja nav plānos neko redikāli mainīt auto vizālajā tēlā, tad jāpaliek vien pie standarta sudraba toņiem.
Sveikts bariņā
Darba daudz, tapat ka man... Tapec novēlu izturibu darbos....
Paldies visiem par ieteikumiem!
Šodien darbā bija baigais slinkums strādāt,,tapēc bišķi paķimirējos pie auto...
Šodien darbā bija baigais slinkums strādāt,,tapēc bišķi paķimirējos pie auto...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Zem mašīnas ar liksi neonus?
tas cirvis bagāžniekā ir lai policīju atgaiņātu
ak manas acis ir šķības koa lai vel saka tiešām lāpsta man ar vajadzēs iegādāties jo ziemā ļoti noderīga lieta