kadza e36 a.k.a mans zurkulis.
Sveicināti, esmu jauns lietotājs šajā forumā kā arī automašīnu taisīšanā.
BMW 318 Sedans 1993. gada novembris
Varētu teikt, ka šodien. Pirmstam bija cits īpašnieks, tagad vēlos uztaisīt mazas pārmaiņas, lai būtu prieks braukt.
prakstiski nekādas komplektācijas nav, BMW ļoti patīk un mazāk vai vairāk bērnību pavadīju bmw.
Vēlos nomainīt slieksni, bamperu, ielikt migliniekus, sačinīt blakussēdētāja stiklu, nopirkt krāsu un pietaisīt vizuālo izskatu, uzlikt uzacis, mazu spoilerīti uz bagāžnieka gala, lūpu priekšā, nomainīt oranžos pagriezienu rādītājus pret baltiem, nu tā kā arī ielikt jaunu salonu kožas vai rekaro stila, ja ir kāds ar kādu detaļu vai piedāvājumu, padomu ņemšu vērā, jo šī būs mana pirmā mašīnas taisīšanas reize.
Salona bildi ielikšu mazliet vēlāk, kā arī katras izmaiņas. Centīšos visu padarīt pēc iespējas ātrāk, taču skola un darbs mazliet traucēs.
Priecātos par kādu ideju. Paldies.
BMW 318 Sedans 1993. gada novembris
Varētu teikt, ka šodien. Pirmstam bija cits īpašnieks, tagad vēlos uztaisīt mazas pārmaiņas, lai būtu prieks braukt.
prakstiski nekādas komplektācijas nav, BMW ļoti patīk un mazāk vai vairāk bērnību pavadīju bmw.
Vēlos nomainīt slieksni, bamperu, ielikt migliniekus, sačinīt blakussēdētāja stiklu, nopirkt krāsu un pietaisīt vizuālo izskatu, uzlikt uzacis, mazu spoilerīti uz bagāžnieka gala, lūpu priekšā, nomainīt oranžos pagriezienu rādītājus pret baltiem, nu tā kā arī ielikt jaunu salonu kožas vai rekaro stila, ja ir kāds ar kādu detaļu vai piedāvājumu, padomu ņemšu vērā, jo šī būs mana pirmā mašīnas taisīšanas reize.
Salona bildi ielikšu mazliet vēlāk, kā arī katras izmaiņas. Centīšos visu padarīt pēc iespējas ātrāk, taču skola un darbs mazliet traucēs.
Priecātos par kādu ideju. Paldies.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis kadza - 17 Okt 2012, 14:50, kopā labots 1 reizi.
Sveicinats, E36.lv pasaule!
Esi sveicināts :) Šito es ar skatijos , sk kurš pirmais paspējis iegrāpt
ja tehniski pa lielam viss tip/top, tad nepiemirsti arī par diskiem un aizm. lampām, lai var noravēt no aizm. bampera tos atstarotājus!
Sveikts barā!
Sveikts barā!
Es tieši tagad ar tehnisko cīnos! Uz ziemu domāju, ka atstāšu diskus un riepas šīs pašas un tad jau vasarā.. jā, tās lampas jau foršas, tikai žēl ka neatstaro.ja tehniski pa lielam viss tip/top, tad nepiemirsti arī par diskiem un aizm. lampām, lai var noravēt no aizm. bampera tos atstarotājus!
Sveikts barā!
kādu laiku nekas nav rakstīts, jo nebija pārāk daudz laika noņemties, cik varēju internetā nokārtot to it kā nokārtoju!
Vienīgā bilde, kas man patika no Zelta Rudens. Un iegādāti - SLIEKSNIS.
Tagad būs tikai jāved piemetināt.
Kā arī pie reizes par labu cenu paņēmu lūpiņu !
Filtri un sveces ir pasūtīti, tagad tikai jautājums, kad varēšu pie tiem tikt!
Vienīgā bilde, kas man patika no Zelta Rudens. Un iegādāti - SLIEKSNIS.
Tagad būs tikai jāved piemetināt.
Kā arī pie reizes par labu cenu paņēmu lūpiņu !
Filtri un sveces ir pasūtīti, tagad tikai jautājums, kad varēšu pie tiem tikt!
Cik par slieksni?
Tā tevis sauktā lūpiņa ir ta mazā spuriņa uz bagažnieka ja?
Par cik sanāca, ar vajadzētu :)
Slieksnis izmaksāja 21ls .STUDENTS rakstīja:Cik par slieksni?
Un jā tas ir tas mazais bagāžnieka spoilerītis, Dabūju pa 15ls.KeX rakstīja:Tā tevis sauktā lūpiņa ir ta mazā spuriņa uz bagažnieka ja?
Glīts auto veiksmi darbos
Filtri un sveces ir pie manis, šodien vari iebraukt ciemos.
ACTIVEPARTS FAMILY
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.
A kur tu pirki slieksni?kadza rakstīja:Slieksnis izmaksāja 21ls .STUDENTS rakstīja:Cik par slieksni?Un jā tas ir tas mazais bagāžnieka spoilerītis, Dabūju pa 15ls.KeX rakstīja:Tā tevis sauktā lūpiņa ir ta mazā spuriņa uz bagažnieka ja?
ko ar diskiem domā?
Bimmershop.lvvienkāršais rakstīja:A kur tu pirki slieksni?kadza rakstīja:Slieksnis izmaksāja 21ls .STUDENTS rakstīja:Cik par slieksni?Un jā tas ir tas mazais bagāžnieka spoilerītis, Dabūju pa 15ls.KeX rakstīja:Tā tevis sauktā lūpiņa ir ta mazā spuriņa uz bagažnieka ja?
Uz ziemu domāju atstāt šitos pašus un tad jau pēc salona iegādes lēnām skatīties kādus smukus diskus sākoties vasaras sezonai.AlpineLV rakstīja:ko ar diskiem domā?
Filtri un sveces ir dabūtas, tad jau 1dien visu sariktēšu!