Agrais 318is
Sveiki visiem, beidzot nolēmu ka arī man ir jāatrāda savu auto
Tātad... mašīnīte 1994 gada kupeja ar 1.8is motorīti.
Tika iegūta savā īpašumā maiņas ceļā 2011 gada augustā, varat arī radzēt pret ko apskatot STUDENTA 2.5
Mēģināšu atcerēties un izstāstīt kāds bija toreiz....
elektriskie spoguļi, elektriskie logu pacēlāji, mazais 7 pogu OBC ar izplūdumu ekrānā un patstāvīgiem -37 grādiem klimata kontrole nedarbojas jo nav trubas un radiators, grīdā caurums pie aizmugurējā sēdekļa, aizmugurējais bampers salocīts kaitkādā veidā , priekšējais sasists, bet savilkts ar melnajiem straiperiem, izskatījās interesanti no izpūtēja bija maz kas palicis, tikai pēdējais gala bundulis.... ap 2iem naktī dzenot mājās laikam ne viens vien pamodās
daudz kas jau ir izlabots un sataisīts, bet par to tālāk... kas ar viņu tika darīts pirms manis arī varat redzēt apskatot studenta is un tā tapšana lūk dažas bildes pirmsākumos.... Ar viņu braukāju līdz šī gada maijam, kad nolēmu ka paturēšu viņu un sākšu palēnām celt augšā.... tiesa gan izlemt palīdzēja E36 salidojums maijā, kad redzēju apkārt daudz, skaistu E36 un pašam arī gribējās kautko acīm tīkamāku.
Pa šo laiku, konkrēti no maija līdz septembra beigām ir šis tas izdarīts un to arī pastāstīšu....
Nomainīts OBCar veselu ekrānu un pielikts temperatūras mērītājs...
Klimata kontroli gan vēl nēsmu sataisījis.....slaists
Sametināta grīda un apstrādāta ar antikorozijas līdzekļiem.
Nomainīts, nokrāsots aizmugurējais bampers un uzlikts M difuzors, nomainīts, nokrāsots priekšējais bampers pret orģinālo M bamperu.
Nokrāsoti sliekšņi.
Nomainīts motors, pret citu is.... par motoru un bamperiem paldies marihuānam
Ieliktas citas lampas priekšā ar enģeļiem.
Ieliktas jaunas aizmugurējās lampas ar smoke pagriezieniem, arī priekšējie pagriezieni no tās pašas sērijas.
Ksenons tuvajos un miglās 6000k.
Brille arī cita jo iepriekšējai stāvoklis bija ļoti drūms.
Ielikti spidometra riņķi.
Iepirkti lietie diski R17.
Uzstādīts Zender spoileris.
Uzlikts bloķis.
Haube aplīmēta ar karbona plēvi, nezinu vēl vai bija laba doma...
Ir jau vēl daudz citi sīkumi kas izlaboti tik uz doto momentu nepateikšu.... lūk arī bildes....... Tagad plānots nomainīt visu ritošo, detaļas jau lēnām tuvojas garāžai un sāksies garās naktis
Kā arī salons jāsaved kārtībā, jāpāršuj ar ādu sēdekļi un durvīm apšivkas jānomaina....
Tas arī pagaidām būtu viss.
Tātad... mašīnīte 1994 gada kupeja ar 1.8is motorīti.
Tika iegūta savā īpašumā maiņas ceļā 2011 gada augustā, varat arī radzēt pret ko apskatot STUDENTA 2.5
Mēģināšu atcerēties un izstāstīt kāds bija toreiz....
elektriskie spoguļi, elektriskie logu pacēlāji, mazais 7 pogu OBC ar izplūdumu ekrānā un patstāvīgiem -37 grādiem klimata kontrole nedarbojas jo nav trubas un radiators, grīdā caurums pie aizmugurējā sēdekļa, aizmugurējais bampers salocīts kaitkādā veidā , priekšējais sasists, bet savilkts ar melnajiem straiperiem, izskatījās interesanti no izpūtēja bija maz kas palicis, tikai pēdējais gala bundulis.... ap 2iem naktī dzenot mājās laikam ne viens vien pamodās
daudz kas jau ir izlabots un sataisīts, bet par to tālāk... kas ar viņu tika darīts pirms manis arī varat redzēt apskatot studenta is un tā tapšana lūk dažas bildes pirmsākumos.... Ar viņu braukāju līdz šī gada maijam, kad nolēmu ka paturēšu viņu un sākšu palēnām celt augšā.... tiesa gan izlemt palīdzēja E36 salidojums maijā, kad redzēju apkārt daudz, skaistu E36 un pašam arī gribējās kautko acīm tīkamāku.
Pa šo laiku, konkrēti no maija līdz septembra beigām ir šis tas izdarīts un to arī pastāstīšu....
Nomainīts OBCar veselu ekrānu un pielikts temperatūras mērītājs...
Klimata kontroli gan vēl nēsmu sataisījis.....slaists
Sametināta grīda un apstrādāta ar antikorozijas līdzekļiem.
Nomainīts, nokrāsots aizmugurējais bampers un uzlikts M difuzors, nomainīts, nokrāsots priekšējais bampers pret orģinālo M bamperu.
Nokrāsoti sliekšņi.
Nomainīts motors, pret citu is.... par motoru un bamperiem paldies marihuānam
Ieliktas citas lampas priekšā ar enģeļiem.
Ieliktas jaunas aizmugurējās lampas ar smoke pagriezieniem, arī priekšējie pagriezieni no tās pašas sērijas.
Ksenons tuvajos un miglās 6000k.
Brille arī cita jo iepriekšējai stāvoklis bija ļoti drūms.
Ielikti spidometra riņķi.
Iepirkti lietie diski R17.
Uzstādīts Zender spoileris.
Uzlikts bloķis.
Haube aplīmēta ar karbona plēvi, nezinu vēl vai bija laba doma...
Ir jau vēl daudz citi sīkumi kas izlaboti tik uz doto momentu nepateikšu.... lūk arī bildes....... Tagad plānots nomainīt visu ritošo, detaļas jau lēnām tuvojas garāžai un sāksies garās naktis
Kā arī salons jāsaved kārtībā, jāpāršuj ar ādu sēdekļi un durvīm apšivkas jānomaina....
Tas arī pagaidām būtu viss.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Sveikts e36 pasaulē
Njā, bildēs redzams ka auto izglābts no kapiem tagad skats acīm tīkmāks.
Njā, bildēs redzams ka auto izglābts no kapiem tagad skats acīm tīkmāks.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Jā, ir zolīdi, tikai purnu zemē un kapotu mašīnas krāsā
nu jau smukāks auto kā sākumā
tikai man personīgi tās uzacis nepārāk
tikai man personīgi tās uzacis nepārāk
jāā krāsa arī man riktīgi patīkLeopards rakstīja:Dievinu šo krāsu
Purnu es noteikti nosēdināšu jo skats velk uz bobika pusi bet nesteigšos tagad jo ziema nāk un kupenas, pavasarī gan būs zemē....atsperes jau garāžā trīc...uteo rakstīja:Jā, ir zolīdi, tikai purnu zemē un kapotu mašīnas krāsā
Pavisam cits skats, kā diena pret nakti
vairākas reizes pārlasiju tekstu un tā arī neiebraucu par kādu studentu iet runa!
bet tā jau,labi esi pastrādājis
+++m4z rakstīja:vairākas reizes pārlasiju tekstu un tā arī neiebraucu par kādu studentu iet runa!
Man 3x bija jālasa un tāpat paliku muļķa lomā
Es pat traki apjuku.. ko es tur kam esmu mainijis vai kāds cits mainijis manu pret šo vai kkāā tā
Bet nu par tēmu - sveiciens un lai veicas
jā - sveikts.. diezgan sakariigs e36 - protams visu gaumeem neizpatiksi un tas nav vajadziigs, jo savu e36 buvee sev... bet jā... prieks, ka kaut ko dari uz pareizo pusi...
ne nee, ar tevi tur sakara gan nebūs nekāda sorry ka tev jaucu galvu un citiem....STUDENTS rakstīja:+++m4z rakstīja:vairākas reizes pārlasiju tekstu un tā arī neiebraucu par kādu studentu iet runa!
Man 3x bija jālasa un tāpat paliku muļķa lomā
Es pat traki apjuku.. ko es tur kam esmu mainijis vai kāds cits mainijis manu pret šo vai kkāā tā
Bet nu par tēmu - sveiciens un lai veicas
tie ir topiku nosaukumi, bet lietotājs kas ievietojis ir XULIGAH
Nu neteiktu viss, atceros so auto kad vel piedereja bijusajam iipasniekam.kadrs rakstīja:Pavisam cits skats, kā diena pret nakti
Tik vien ka pirmas bildes fotografetas ar 3310 un diski neparak skaisti.
sodien ievertets dzive,ir ok