E36-madernieks11
bmw 320, dzimis 1991 gada
so auto iegadajos pirms paris gadiem! ipasi nepetiju jo vajadzeja auto un ta nu sagadijas ka nopirku so! domaju mazliet pabrauksu un pardosu! ta menesiem ritot un pamazam so to nomainot un uzlabojot lidz pardosanai nesmu ticis pat nesmu domajis par to
komplektacija: no ekstram nebija neka vienigi elektriskie spoguli
padaritie darbi kops iegades: Parkrasots pilniba, uzlikta m paka, no izdilusa drebes salona nomainits adas salons, parsuti melnie griesti, ritosa ir gan mainita gan uzlabota sakot ar amartizatoriem utt! dzinejis ir laba stavokli , tur ari ir roka pielikta nomainitas prieksas un aizmugures lampas,pagriezieni. tas ta pa lielam.
planotie darbi: uzlabot salona komplektaciju (ekstras) , bet nezinu no kurienes sakt jo jasak no nulles
nu tas ta isuma butu viss
so auto iegadajos pirms paris gadiem! ipasi nepetiju jo vajadzeja auto un ta nu sagadijas ka nopirku so! domaju mazliet pabrauksu un pardosu! ta menesiem ritot un pamazam so to nomainot un uzlabojot lidz pardosanai nesmu ticis pat nesmu domajis par to
komplektacija: no ekstram nebija neka vienigi elektriskie spoguli
padaritie darbi kops iegades: Parkrasots pilniba, uzlikta m paka, no izdilusa drebes salona nomainits adas salons, parsuti melnie griesti, ritosa ir gan mainita gan uzlabota sakot ar amartizatoriem utt! dzinejis ir laba stavokli , tur ari ir roka pielikta nomainitas prieksas un aizmugures lampas,pagriezieni. tas ta pa lielam.
planotie darbi: uzlabot salona komplektaciju (ekstras) , bet nezinu no kurienes sakt jo jasak no nulles
nu tas ta isuma butu viss
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis madernieks11 - 29 Okt 2012, 23:19, kopā labots 1 reizi.
luk ari bildites
Māsas vīra bijusī žurka. Tajos laikos kad nopirka bija vnk bomba, reti diski, smuks plaukts, skaista skaņa, vnk siekalas tecēja. Bet jā, tas, ka pilnīgi pliks bija tad netraucēja. :super
Tagad, kad uzpucēts
Tagad, kad uzpucēts
smuks, bet man kautkā prasās diskus viscaur vienā gaišā krāsā, vai arī vidam piemeklēt gaišāku pelēcīgo toni. Savādāk liekas ka viss raksts pazūd
Auto izskatās pat ļoti tīkams
Vienīgais nepatīk melnie griezti ar baltiem plastmasiem (vajag visu melnu )
Un disku krāsojums, manuprāt, ir ārpus gaumēm
Vienīgais nepatīk melnie griezti ar baltiem plastmasiem (vajag visu melnu )
Un disku krāsojums, manuprāt, ir ārpus gaumēm
izstas intresanti, isti nezinu vai patik vai nepatik gaisie griestu plastmasi pie melniem griestiem.
saac ar elektro lukas ieliksanu
saac ar elektro lukas ieliksanu
...
es atstaju speciali baltas ruckas! dzive izskatas labak ka bildes man patik!
ar diskiem esu ekspermentejis ebet sita ir vislabak manuprat vienig plaukti vareja but puleti!
ar diskiem esu ekspermentejis ebet sita ir vislabak manuprat vienig plaukti vareja but puleti!
Vizuaali smuks !
Sture ,atrumklokjis + griestiem baltie "navaroti" manupraat lieki.
atrumklokis ir jau nomainits tas bija pagaidu variants vasara
Precīzi manas domasBuKTOP rakstīja:Vizuaali smuks !
melno lupu, diskus originala krasa un melno sturi bet ta jau salons loti interesants, loti patik tas gaishas plasmasas
Aizmirsāt par dzeltenajiem suportiemmarux rakstīja:Precīzi manas domasBuKTOP rakstīja:Vizuaali smuks !
Bet tā auto simpātisks
Glauna zhurka! Tik paaris siikumi jaapielabo, piemeeram, tie baltie pribambasi pie melniem griestiem niet kopa, domaaju ka vinus vareetu smuki nokraasot, uzreiz buutu skats patiikamaaks.
Nesaprotu kaada vaina dzelteniem vai sarkaniem vai zaliem suportiem, man patiik. Ja man nebuus slinkums, tad arii saveejos nokraasoshu kaadaa indiigaa kraasaa.(e)Rolish rakstīja:Aizmirsāt par dzeltenajiem suportiemmarux rakstīja:Precīzi manas domasBuKTOP rakstīja:Vizuaali smuks !
Bet tā auto simpātisks
Auto
Ar diskiem viss labi, ja vēl nopulēt plauktu tad vispār būtu
man ar nav skaidrs kāda vaina dzelteniem suportiem???
Ar diskiem viss labi, ja vēl nopulēt plauktu tad vispār būtu
man ar nav skaidrs kāda vaina dzelteniem suportiem???
Skaists, lai labi kalpo Sturi un atruma kloķi gan nomaini
vizuālais no ārpuses cepuri nost bet tā zilā stūre un baltie akcenti man personīgi nevisai.