E36-z-street drapaks
Beidzot nolēmu atrādīt savu mīluli, ko nemaz nemīlu Šis autiņš tika iegādāts ar domu uzcelt un pārdot, bet tad tomēr nolēmu paturēt zemo izmaksu dēļ un cenas,kas patiešām nebija liela. Un nevarētu nepiebilst,ka diezgan jautri vizināties
Auto iegādājos 2011.g. ziemā Liepājā. Čalīts no kā pirku, patiešām bija visu izdarījis uz goda , izņemot vizuālo, tehniski viss bija ok. Auto bija dzimis Tika pameklēts krājumos un atrasts cits salons. Paldies userim Yanks, šodien tika iegādāts cits salons. Un ,ja kāds grib pakonsultēt ,ko labāk darīt ar motoru , esmu ļoti atvērts informācijai Jo ir šādi tādi plāni, bet nezinu,ko,kā,kas būtu labākais variants
Auto iegādājos 2011.g. ziemā Liepājā. Čalīts no kā pirku, patiešām bija visu izdarījis uz goda , izņemot vizuālo, tehniski viss bija ok. Auto bija dzimis Tika pameklēts krājumos un atrasts cits salons. Paldies userim Yanks, šodien tika iegādāts cits salons. Un ,ja kāds grib pakonsultēt ,ko labāk darīt ar motoru , esmu ļoti atvērts informācijai Jo ir šādi tādi plāni, bet nezinu,ko,kā,kas būtu labākais variants
Pēdējais labojis z-street - 09 Nov 2012, 20:40, kopā labots 1 reizi.
Lietotas detaļas no E30;E36;E34;E39;e46;e60 Pērku BMW detaļām.
Tā stūre... un ātrumkloķis, un jā, tiešām pēc baloniņtūninga izskatās
Kas ir TA koilas?
Auto ceļams,ņemot vērā ka 2.5 iestutēts!
Auto ceļams,ņemot vērā ka 2.5 iestutēts!
TA Technix
Pēdējais labojis z-street - 09 Nov 2012, 18:48, kopā labots 1 reizi.
No psih-arno?
nē, ne no viņa, bet tādi paši.
Tādi visādi sīki kasaki. Bet ja jau piestradatu
Tā datora spēlīšu sture gan man nepatik
Tā datora spēlīšu sture gan man nepatik
kam tādas vispār patīk
stūri un kloķi gaida pensjonēšanās, jaunie aizķērušies pie šuvēja
stūri un kloķi gaida pensjonēšanās, jaunie aizķērušies pie šuvēja
z-street rakstīja:nē, ne no viņa, bet tādi paši.
Hmm... kkā galīgi nejūt ar skatu, ka tur ir TA koilas
P.S. Jeep Cherokee
P.S. Jeep Cherokee
tajās bildēs viņu nav. Kā jau rakstīju bildes būs vēlāk. Tur ir rakstīts pirkšanas brīdī!!