E36-Seļuks
Mans nakoshais e36 325tds chipots. 1995 gada. nopirku 2012g septembri. sedinatas atsperes,lietie diski r17 no extram tik elektriska luka no pasha sakuma diezgan bedigs skats bija,nacas piekrasot un nedaudz ieguldit uz skati..pagaja laiks kamer salons tika iztirts,jo bija ljoooti piedrazots..veljoprojam ir mazi siki defektinji,bet lenam jau tiek laboti tie..mashina nak no saldus..saldu iedzenot skate ar pirmo reizi nesanaca iziet ta .tiku pat pie diviem 3niekiem..ta nu es bez skates devos uz rigu,jo citu varijantu nebija...protams tiku lidz rigai un vissas problemas tika noverstas..ta izieta un tagad jau xenons ari ir ieksha. jasanjemas un janomaina tik reduktors uz blokjejosho..
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis Seļuks - 10 Apr 2013, 14:44, kopā labots 1 reizi.
Par ko ielika trijniekus?
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Pakaljeja riepa bija uz dratim ,nedaudz.. un intensiva ellas noplude..
vnk man gadijas naturalakais krans,kursh velejas mani izsvilpt :@ bet tie chalji no ka pirku,bridinaja,ka saldu nevajag iet skati
vnk man gadijas naturalakais krans,kursh velejas mani izsvilpt :@ bet tie chalji no ka pirku,bridinaja,ka saldu nevajag iet skati
Tad jau tu esi vel lielaks kraans, ja gribeji ar lisaam riepam, kuraam draatis lien ara skati izdziit...
Kur prāts ar drātainām riepām uz TA braukt Es tā inspektora vietā par tādu joku ne tikai divus trijniekus būtu sameklējis, bet arī divnieku sarakstu uz divām lapām...Seļuks rakstīja:Pakaljeja riepa bija uz dratim ,nedaudz.. un intensiva ellas noplude..
Nu bet tak pēc čaļa teiktā - vajadzēja vnk uz Rīgu tikt, lai visu novērstu. Tpc arī gāja skati Saldū, lai vismaz 2niekus dabūtu un varētu uz Rīgu aizmaukt ne tā?
1) Man tikai tā izskatās, vai nieres ir šķības?
2) Man tikai tā izskatās, vai aizm. lampas ir ar laku augšā nopūstas?
Krāsa gan patīk. Varētu iemest vēl kādas bildes no salona.
2) Man tikai tā izskatās, vai aizm. lampas ir ar laku augšā nopūstas?
Krāsa gan patīk. Varētu iemest vēl kādas bildes no salona.
Vainīgs Kaut kā nepiefiksēju faktu par TA SaldūSTUDENTS rakstīja:Nu bet tak pēc čaļa teiktā - vajadzēja vnk uz Rīgu tikt, lai visu novērstu. Tpc arī gāja skati Saldū, lai vismaz 2niekus dabūtu un varētu uz Rīgu aizmaukt ne tā?
Saldū tas pats kas Kuldīgā. Tādas lietas par kurām vajag trijnieku neredz, bet tur kur problēmu nav vienmēr atradīs kā iekrāmēt 2
nu jau gan tik traki šeit visi vnm brēc ka apskatē čakarē ārā u.t.t., bet nu vajag jau to mašīnu arī sataisīt, nevis kā citi, aizdzen nodzītu šrotu un pec tam bļaustās riņķī ka čakarē apskatēV1Beta rakstīja:Saldū tas pats kas Kuldīgā. Tādas lietas par kurām vajag trijnieku neredz, bet tur kur problēmu nav vienmēr atradīs kā iekrāmēt 2
Opa, mans bijušais e36. 2006 gada ievedu no Vācijas. Vēlāk iemetīšu bildi kāds izskatījās, gāja vismaz man ļoti labi. 170ps ar lielu griezi. Bija viņam virsū borbeti 9j un fk koilas . Apsveicu ar pirkumu kāda cena nopirki, ja nav noslēpums?
580 ls no saldus..diezgan bediga stavokli..tagad jau ir oky..!iznjemot to,ka sukni jamaina bet tas jau pavisam driz
Es viņu pārdevu vēl toreiz 4800eiro :) laikam 2008. Viņam sačakarējies sūknis bija jau toreiz, nepumpeja degvielu no vienas puses uz otru, līdz ar to vislaik nedrīkstēja laist zem 20 litriem bāka. Tam kam pārdevu izskatījās kā nesaprata ka tā mašīna jāpielieto, jo vairāk izskatījās, ka kartupeļus vadās :) motors normāli strādā?
Krāsa man gan patika un patīk, tikai te prasās normāli celt augšā, to kādu bildi iemetīšu vēlāk, salīdzināt nevar :)
Tas koilas ari bija,kad es nopriku,bet pec ziemas vinajs vairs savu funkciju nepildija.. tagad ta jauda,tada jokaina,bet domaju,ka delj suknja..pagaishogad dabuju bakas sukni nomainit un tagad nekada vaina naw.salonu kad dabuju ilgi tirit,kamer vinjsh palika tirs..
varu iedomaties cerams,ka bimbu neparausZirdzins rakstīja:Krāsa man gan patika un patīk, tikai te prasās normāli celt augšā, to kādu bildi iemetīšu vēlāk, salīdzināt nevar :)
arkas vinam priekshaa ir kvalitativi valcetas,aizmugure ir pielocita kantite laikam tikai...
taads nu vinsh bija manas rokaas! cerams, ka apgreidosies vel labaak nekaa bija!Veiksmi, ja ko vjaag drosi jauta, bet gan jau pats visu zini :)
taads nu vinsh bija manas rokaas! cerams, ka apgreidosies vel labaak nekaa bija!Veiksmi, ja ko vjaag drosi jauta, bet gan jau pats visu zini :)
no ka ta lupa ir uz prieksheja bufera??
nu cepuri nost,kads vinsjh bija :)
nu cepuri nost,kads vinsjh bija :)