E36-mileika
Sveiki. Pirms meneša tika iegadāts bmw 318is. 1995g.
Bundža laba,protams ir rusa,bet nu nav tik traki tas ir viss labojams,Rusa ir aizmugure virs bampera.Nekada dižā komplektācija nav,to vaidzēs pašam cel augša.Salons: M-griezsti ar luku,un kas man viss vairak patika,kad pirku auto tas ir pats salons,jo es esmu maz redzējis kam tads salons.
Hadene nekas negrab un nečīks,vecais ipašnieks labi rupejā visu nomainija pirms pardošanas,Vienigais sajugs slīd,bet to jau drizuma mainišu.
Lietie diski ir,bet gribas citus ar plauktu
Plani:
Uzlikt pilno obc kompi.
Nomainīts sajugu.
Apģerpt M-paka.
Salapit salonam beņķi.
Partonēt logus,vai Nonjemt tonejumu.
Nomainīt izputeju.
Bundža laba,protams ir rusa,bet nu nav tik traki tas ir viss labojams,Rusa ir aizmugure virs bampera.Nekada dižā komplektācija nav,to vaidzēs pašam cel augša.Salons: M-griezsti ar luku,un kas man viss vairak patika,kad pirku auto tas ir pats salons,jo es esmu maz redzējis kam tads salons.
Hadene nekas negrab un nečīks,vecais ipašnieks labi rupejā visu nomainija pirms pardošanas,Vienigais sajugs slīd,bet to jau drizuma mainišu.
Lietie diski ir,bet gribas citus ar plauktu
Plani:
Uzlikt pilno obc kompi.
Nomainīts sajugu.
Apģerpt M-paka.
Salapit salonam beņķi.
Partonēt logus,vai Nonjemt tonejumu.
Nomainīt izputeju.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Salons tieshaam gliiti izskataas :)
Tīri simpātiska kupeja apsveicu
man ari tas sānu logu tonējums nepatīk
toties man salons ne visai iet pie sirds. gaumes lietas.
Paldies.Emzī rakstīja:Tīri simpātiska kupeja apsveicu
Nekas driz tas tonejums nebus
tieši tā gaumes lietaV1Beta rakstīja:toties man salons ne visai iet pie sirds. gaumes lietas.
Paldies.. :)splat rakstīja:Salons tieshaam gliiti izskataas :)
salons
Un kapeja arī tīri simpātiska
TeicinuUnited rakstīja:salons
Tas tiks nokartots.AgnisB rakstīja:Salons izskatās pat ok, tikai ar steigu tiem sēdekļiem vajag tīrīšanu
izskatās jau tīri tā neko tik tas izpūtējs gan
Salons un tonējums gaumes lieta, bet virsbūves krāsa gan manējā! Sveikts!
jaa izputejs,galigi garaam un skanja man ar nepatiikgastello rakstīja:izskatās jau tīri tā neko tik tas izpūtējs gan
bet tas tik labots
man ar virsbuves krasa patiikParamount rakstīja:Salons un tonējums gaumes lieta, bet virsbūves krāsa gan manējā! Sveikts!
neizskatas pec anglja, jo tad ruchniks butu otra puse, parasti tos neparliek cik es zinu, un es personigi nemaz nezinu vai vispar var parlikt
NAV anglis. Vnk ielikst anglju spidometrs, jo cita paigam navdaemon rakstīja:Nav bijis kādreiz anglis? Vai arī instrument panelis iebāsts no angļa?
veicas spidametrs glukoja
Nu patam roceneem,es pat nezinu neesu nekad dzirdejis.houseworx rakstīja:neizskatas pec anglja, jo tad ruchniks butu otra puse, parasti tos neparliek cik es zinu, un es personigi nemaz nezinu vai vispar var parlikt