Kaskadiera e36 coupe un cabrio projekts
Nu tā, nerunājot aplinkus, ķerešos pie lietas. Stāsts kā vienmēr parastais, iegādājos auto, laiciņu pabraucu un izdomāju patramdīt ļauno dēmonu Rastiju. Viss jau būtu baigi labi un forši, bet nevainīgā skrubināšanās gar rūsas pleķiem pārauga pamatīgos darbos un ievilkās stipri ilgāk nekā paredzēts.
Tā tad, nedaudz par pašu auto: BMW 318is, 1994. gada izlaidums, komplektācija - rakaro salons, kondicionieris(nestrādājošs), stūre(ne tāda kā parastā). Auto iegādādājos 2011.gada 26.oktobrī, pirmais iespaids ne visai, jo vizuālais stāvoklis bija pabriesmīgs, priekšā imitēts stiklšķiedras bamperis, pats auto nobružāts, salons briesmīgi netīrs utt.. Toties tehniskais stāvoklis vairāk nekā labs, auto stingrs, nenojāts, stingra kulise, nekas neļurkājas, arī pie liela ātruma stabili turējās uz ceļa.
Plānos ir pilnīga pārkrāsošana, uzstādīt m-paku(cik nu plašā komplektācijā tas iespējams), tad vēl nākotnē iegūt pilno borta kompi, klimatkontroli un citus nozīmīgus sīkumus.
Tā kā datoram nosvila cietais, tad pazuda arī bildes ar auto, kad viņu iegādājos, toties iemūžināju visus darba procesus:
Šī bilde ir vienīgā, kas palikusi ar auto vienā gabalā, un pat tad tas ir pēc nelielas piemājas krūmu pielīdzināšanas. Tā, un šeit jau visi darbi procesā, nav pārāk daudz ko piebilst pie šīm šausmām, lai runā bildes: Un metināšanas darbi:
Tā tad, nedaudz par pašu auto: BMW 318is, 1994. gada izlaidums, komplektācija - rakaro salons, kondicionieris(nestrādājošs), stūre(ne tāda kā parastā). Auto iegādādājos 2011.gada 26.oktobrī, pirmais iespaids ne visai, jo vizuālais stāvoklis bija pabriesmīgs, priekšā imitēts stiklšķiedras bamperis, pats auto nobružāts, salons briesmīgi netīrs utt.. Toties tehniskais stāvoklis vairāk nekā labs, auto stingrs, nenojāts, stingra kulise, nekas neļurkājas, arī pie liela ātruma stabili turējās uz ceļa.
Plānos ir pilnīga pārkrāsošana, uzstādīt m-paku(cik nu plašā komplektācijā tas iespējams), tad vēl nākotnē iegūt pilno borta kompi, klimatkontroli un citus nozīmīgus sīkumus.
Tā kā datoram nosvila cietais, tad pazuda arī bildes ar auto, kad viņu iegādājos, toties iemūžināju visus darba procesus:
Šī bilde ir vienīgā, kas palikusi ar auto vienā gabalā, un pat tad tas ir pēc nelielas piemājas krūmu pielīdzināšanas. Tā, un šeit jau visi darbi procesā, nav pārāk daudz ko piebilst pie šīm šausmām, lai runā bildes: Un metināšanas darbi:
Pēdējais labojis Kaskadieris - 16 Dec 2017, 11:40, kopā labots 1 reizi.
4. bilde vnk OMG! Kā tas reāli ir iespējams?
Klasika - Labākais kas var būt, līdz sajūgs sāk pārāk traki slīdēt un Tu esi kā vilciens uzsākot
Ilgu laiku bembijs nostāvēja un nekas netika darīts, principā visu vasaru, jo bija motosezona un visa uzmanība tika veltīta hondiņai, kura arī tika uzbūvēta paša rokām:
Darbi pie mašīnas atsākās oktobra beigās, tika sākts gatavot krāsošanai, berzts, špaktelēts un vēlreiz berzts:
Decembra sākumā auto tika nodots profesionāļu rokās, uz doto momentu pati mašīna un liela daļa detaļu ir sagruntētas, un, iespējams, jau nākamnedēļ būs pūtiens:
Labās rokās nonācis auto!
Lai veicas ar iecerētajiem darbiem.
Sekošu līdzi notiekošajam.
Sekošu līdzi notiekošajam.
Diezgan spēcīgi esi pastrādājis!
njā nu darbs tur ir paliels ieguldīts
kādā krāsā būs auto? ļoooooti ceru ka ne kārtējais melnais..
kādā krāsā būs auto? ļoooooti ceru ka ne kārtējais melnais..
tāds darbs ieguldīts, cepuri nost. iznākumam vajadzētu būt vairāk kā labam.
Un jā, ceru ka krāsa būs kautkas vairāk uz nestandartu
Un jā, ceru ka krāsa būs kautkas vairāk uz nestandartu
Paldies par labajiem vārdiem un uzmundrinājumu!
Melošu, ja teikšu, ka nelepojos ar paveikto, bet esmu sapratis, ka šādus darbus nedrīkst uzsākt, ja tas ir vienīgais pārvietošanās līdzeklis. Jebkurā gadījumā neko nenožēloju, bet ja es varētu pagriezt laiku atpakaļ, tad es noteikti daudz rūpīgāk visu pārdomātu pirms ķertos pie tik apjomīgiem darbiem
Runājot par krāsu, tad esmu diezgan stingri izlēmis par melnu ar spēcīgu zelta pērli, kas saulainā laikā mašīnai liks zaigot zeltainos toņos.
Melošu, ja teikšu, ka nelepojos ar paveikto, bet esmu sapratis, ka šādus darbus nedrīkst uzsākt, ja tas ir vienīgais pārvietošanās līdzeklis. Jebkurā gadījumā neko nenožēloju, bet ja es varētu pagriezt laiku atpakaļ, tad es noteikti daudz rūpīgāk visu pārdomātu pirms ķertos pie tik apjomīgiem darbiem
Runājot par krāsu, tad esmu diezgan stingri izlēmis par melnu ar spēcīgu zelta pērli, kas saulainā laikā mašīnai liks zaigot zeltainos toņos.
Gan jau labs gandarijums par pavekto un vēl lielāks kad vis būs pabeigts
prieks skatīties šādu topiku
Nja liels darbs ir ieguldiits
taa tik turet
taa tik turet
Apbrīnoju Tavu apņemšanos un nervu izturību
Izskatās, ka te top kaut kas labs
Izskatās, ka te top kaut kas labs
Visu cieņu par šādu uzņēmību
Procesi uz priekšu rit ātrāk kā paredzēts, un tā šodien sākti krāsošanas darbi.
Uzņēmu dažus spiegu foto, nebija laika ilgāk uzkavēties darbā, tāpēc bildēs tikai ar uzpūstu bāzes kārtu. Sākumā gribēju krāsot pats, bet mazliet apdomājoties, sapratu, ka ir pārāk liels risks visu sačakarēt, tāpēc uzticēju krāsošanu profesionāļiem... Arī lielākā daļa kolēģu atzina, ka es neesmu īsti pie pilna prāta, darīt pats kaut ko tik atbildīgu un riskantu
Gribēju nobildēt testkartīti ar auto krāsu, pēc vairākiem mēģinājumiem nonācu pie secinājuma, ka mašīnas krāsu nobildēt nav iespējams, bet es vismaz mēģināju
Uzņēmu dažus spiegu foto, nebija laika ilgāk uzkavēties darbā, tāpēc bildēs tikai ar uzpūstu bāzes kārtu. Sākumā gribēju krāsot pats, bet mazliet apdomājoties, sapratu, ka ir pārāk liels risks visu sačakarēt, tāpēc uzticēju krāsošanu profesionāļiem... Arī lielākā daļa kolēģu atzina, ka es neesmu īsti pie pilna prāta, darīt pats kaut ko tik atbildīgu un riskantu
Gribēju nobildēt testkartīti ar auto krāsu, pēc vairākiem mēģinājumiem nonācu pie secinājuma, ka mašīnas krāsu nobildēt nav iespējams, bet es vismaz mēģināju
man slieksnī bij sakrājusies gadsimta sāļī un smiltis.par šo nebrīnos.swiss rakstīja:4. bilde vnk OMG! Kā tas reāli ir iespējams?
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.