makaveli_cabrio
Padalīšos arī ar savu vasaras braucamo :)
Tika iegādāts pagājušās vasaras sākumā, pie auto vēl daudz jāstrādā, bet šis tas jau arī ir paspēts
Ir uzstādīts:
-coilas
-zirneklis
-lsd
-nomanīts salons no pelēka uz melnu
-un vēl daudz sīkumu kurus neuzskaitīšu
Kas tiek darīts šo ziem:
-tiek mainīta haube (uz oem)
-jauna brille
-jauns priekšējais bampers
-tiek pulēti un krāsoti style 5
No bildēm pagaidām nekas daudz nav!
Tika iegādāts uz R19 un tāds principā viņš izskatījās arī iegādes brīdī..
Tā kā no uzlabošanas procesiem bilžu nav, te būs bilde, kāds auto izskatījās jau vasaras beigās:
Par melnajiem logiem, pagaidām tikai 20ls pārunās ir atstāti
Tas īsumā pagaidām viss.. Mostoties no ziemas miega būs bildes jau uz želejnieku diskiem un ar likvidētu šķūning haubi
Sezonai sākoties, noteikti tiks atrādīts arī klātienē kādā no pasākumiem
Tika iegādāts pagājušās vasaras sākumā, pie auto vēl daudz jāstrādā, bet šis tas jau arī ir paspēts
Ir uzstādīts:
-coilas
-zirneklis
-lsd
-nomanīts salons no pelēka uz melnu
-un vēl daudz sīkumu kurus neuzskaitīšu
Kas tiek darīts šo ziem:
-tiek mainīta haube (uz oem)
-jauna brille
-jauns priekšējais bampers
-tiek pulēti un krāsoti style 5
No bildēm pagaidām nekas daudz nav!
Tika iegādāts uz R19 un tāds principā viņš izskatījās arī iegādes brīdī..
Tā kā no uzlabošanas procesiem bilžu nav, te būs bilde, kāds auto izskatījās jau vasaras beigās:
Par melnajiem logiem, pagaidām tikai 20ls pārunās ir atstāti
Tas īsumā pagaidām viss.. Mostoties no ziemas miega būs bildes jau uz želejnieku diskiem un ar likvidētu šķūning haubi
Sezonai sākoties, noteikti tiks atrādīts arī klātienē kādā no pasākumiem
Skaista krāsa, skaisti diski un skaists auto Labi, ka mainīsi haubi uz oriģinālo
Apsveicu ar pievienoshanos kabrio baram! :)
Kaads motors, nobraukums un gads? :)
Kaads motors, nobraukums un gads? :)
viewtopic.php?f=18&t=4173
Pāris reizes redzēts Rīgas ielās...man jau baigi patika...it īpaši krāsa +diski.
Dzinējs 2,8 un 96.gads...
Auto ir pilnībā pārkrāsots un krāsa ir (ja nemaldos) mini cooper laser blue
Auto ir pilnībā pārkrāsots un krāsa ir (ja nemaldos) mini cooper laser blue
Vizuaali izskataas kraasa ,st5
Varbūt kādam ir labāki ieteikumi?
Skaists auto + diski + krasa.
Lai veicas uzlabojumos.
Lai veicas uzlabojumos.
ir redzets i pie darba, i rigas ielas, i ari riepu kupinasanas ginesa rekorda uzstadisana
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Kur tad ir tavs darbs?
Sveiki bariņa... autiņš ļoti smuks..
Runajot par disku krasojumu, tad no tava piedavata varianta vienigi nepatika, ka diskiem ir sarkani centrini, bet ta loti labi izskatitos...
Runajot par disku krasojumu, tad no tava piedavata varianta vienigi nepatika, ka diskiem ir sarkani centrini, bet ta loti labi izskatitos...
Hvz
Man jau atkal likās, ka tā sarkanā bbs uzlīme tādu akcentiņu iedos ..
Man jau atkal likās, ka tā sarkanā bbs uzlīme tādu akcentiņu iedos ..
Es par sarkano , vēl jau kādu zeltītu toni vrb tur var dabūt, bet tad tik ļoti neizceltos
Auto grīts Baigi patīk nummurzīme (jo mani iniciāļi) par diskiem runājot, st5 ir labāki nekā tie R19 bet domāju ka varēji izdomāt kādus citus smukus diskus kas nebūtu pārāk daudziem (mans personīgs viedoklis).
Nekādu zeltīto toni, aizņemts jau lai krāso vien baltus, būs labiuteo rakstīja:Es par sarkano , vēl jau kādu zeltītu toni vrb tur var dabūt, bet tad tik ļoti neizceltos
Bet nu kabris izskatās super
Kaut kur manīju bildi, ka skrūvītes taisa zeltītas, arī interesanti izskatijās, bet liekas, ka tad būs pārāk liela varavīksne
Zeltīti centri man toč nebūs - vari gulēt mierīgi
Zeltīti centri man toč nebūs - vari gulēt mierīgi
Uriekstes iela 2a bites offiss (Indi offis ekaa atrodas)makaveli rakstīja:Kur tad ir tavs darbs?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Opā! Nu jā, man draudzene tur strādā
Pats tur arī katru rītu un katru vakaru piebraucu, tikai ziemas periodā ar passat
Pats tur arī katru rītu un katru vakaru piebraucu, tikai ziemas periodā ar passat