Metrzz e36
Sveiki! Beidzot esmu nolēmis parādīt savu e36... Šis naw mans pirmais e36 un domajams ka ne pēdējais! Nopirku es viņu pagājušā gada pavasarī, un tad lēnām sāku pielikt roku klāt! :) Dvēselīte zem haubes ir 2,5 vanos. No ekstrām nekas dižš naw - el. logi, 11 pogu obc, el. luka... Vizuāli pērkot mashīna nebija tāda ka wow... (stock) bet motors griezās tiešām patīkami, un tas arī bija tas galvenais iemesls kāpēc viņu paņēmu!
Vienīgā bilde kura man ir kad tikko nopirku, bez nekādiem uzlabojumiem! :)
Un te jau pirmie uzlabojumi - Diski pārkrāsoti balti, Pārkrāsots priekšējais bampers, Tonēti pakaļējie un priekšējie paviņi, Noņemts āķis un Nopūstas nāsis!
Protams ka tgd vairs tā mašīna neizskatās bet nu palēnaam...
Droši uzklauklausīšu kas jums sakāms sakāms par shito brīnumu!
Vienīgā bilde kura man ir kad tikko nopirku, bez nekādiem uzlabojumiem! :)
Un te jau pirmie uzlabojumi - Diski pārkrāsoti balti, Pārkrāsots priekšējais bampers, Tonēti pakaļējie un priekšējie paviņi, Noņemts āķis un Nopūstas nāsis!
Protams ka tgd vairs tā mašīna neizskatās bet nu palēnaam...
Droši uzklauklausīšu kas jums sakāms sakāms par shito brīnumu!
Tad beidzot esi nokrāsojis,kad saņēmies atrādīt?
uzlīme vējstikla augšā gan briesmīga. un bukte spārnā jau bija? Extru saraksts ar tāds dikti īss liekas, tiešām tik pliks?
katrā ziņā izskatās ka roka japieliek
Traktors arī ziemā lec
Izskatās, ka ir normāla slīpējamā mašīna
P.S. Par uzlīmi vējstiklā - tiešām ļoti negaumīgi
P.S. Par uzlīmi vējstiklā - tiešām ļoti negaumīgi
Sveikts ar atrādīšanos šeit!
Kādiem mērķiem ir auto? Trases gāžšanai, vai ikdienas braukšanai?
vizuāli izskatās tāds saguris
Domaats ielai, bet vajadzeeja iemeiģinaat arī trasee ko shis saka!korsa rakstīja:Sveikts ar atrādīšanos šeit!
Bija jau kad nopirku! Kaa jau teicu vinjam bija daudz tādi kasjaki! :)semigallss rakstīja:uzlīme vējstikla augšā gan briesmīga. un bukte spārnā jau bija? Extru saraksts ar tāds dikti īss liekas, tiešām tik pliks?
Ekstras shaadas tādas vēl ir bet ko es te izpluudiishu...
baigie darbi Tev te notiek
taa pa nopietno :)
bildes ar tik sūdīgu kvalitāti bet palagi ahujenākie samazini pirms likšanas savādāk apnīk gaidīt kamēr ielādē
izskatas, ka top kaut kas interesants... - prieks, ka darbojies un cel augšā autiņu...
Uzlīmes nahrenizē!
Bet tas ka rokas no dirsas neaug un ir entuziasms, priecē!
Bet tas ka rokas no dirsas neaug un ir entuziasms, priecē!
Uzlīme nebūs! Tā vietā stikla augšējo daļu nolīmēšu ar toņplēvi!
Sakarā ar to ka izplūdes kolektoram bija nolūzušas divas skrūves, nācās arī to ņemt nost, urbt skrūves ārā un griezt jaunu vītni un skrūvēt jaunas špiļkas iekšā! :P
Tālāk mainīju grieztus jo mani bija no gaišiem kļuvushi var teikt par melniem! un izmazgāju visu salonu...
Un visu nobeigumā sākās pats čakarīgākais darbs - salikt visu mašīnu taisni... Godīgi sakot čakarējos visas brīvdienas
Bet nu tgd viss ir savās vietās
Tālāk atliek vel sashpaktelēt visas jauniegūtās shvīkas un buktes un tad jau - krāsotava!
Tālāk mainīju grieztus jo mani bija no gaišiem kļuvushi var teikt par melniem! un izmazgāju visu salonu...
Un visu nobeigumā sākās pats čakarīgākais darbs - salikt visu mašīnu taisni... Godīgi sakot čakarējos visas brīvdienas
Bet nu tgd viss ir savās vietās
Tālāk atliek vel sashpaktelēt visas jauniegūtās shvīkas un buktes un tad jau - krāsotava!