E36 -328-tomens1
Tā kā sanāca vakar neliels bumsis ar ledu nolēmu ielikt arī savu. ( cietis priekšējais bampers ).
Mans pirmais autiņš. BMW e36 tourings, 1995 gada, tomāts, 2.8 benzīns.
Iegādāts 2012 gada 29 decembrī. Sanāk apmēram pirms mēneša. Tehniskā līdz 07.2013. Iepriekšējā tehniskā izieta ar 0 punktiem.
ādas salons, kondiška, elektriski vadāmi spoguļi, logi, lūka, apsildāmie krēsli.
Esmu paspējis tikai nomainīt eļļu.
No nākošās algas mainu 2x siksnas, kuras ir pie ģenerātora un eļļas filtra korpusa blīvi.
No nākošās- vārstu vāka blīvi, 2 sektora izplūdes kolektoru, labo ārējo lodbalstu, motora gaisa filtru un salona filtru.
Ir plānots šo visu izdarīt divu mēnešu laikā. BMW zīmītes izskatās vienkārši kapitāli, tās noteikti jāmaina.
Tālākie plāni ir tikt vaļā no ruslana arkās, uz bagāžnieka un pie durvīm, nopirkt kādus čotkos diskus. Bija doma iegādāties M paku, bet man sētā iebrauktuves leņķis šausmīgi ass un nolauzīšu visu ātri. Protams, būtu ĻOTI vēlams, ieraudzīt kādus padomus, ieteikumus.
VIN KODS:
S214A Automatic stability control (ASC+T)
S240A Leather steering wheel
S243A Airbag for front passenger
S314A Door mirror / driver's lock, heated
S386A Roof railing
S401A Lift-up-and-slide-back sunroof, electric
S413A Trunk room net
S423A Floor mats, velours
S428A Warning triangle and first aid kit
S438A Fine wood trim
S441A Smoker package
S494A Seat heating driver/passenger
S498A Headrests, rear, mechanically adjustable
S510A Headlight aim control
S530A Air conditioning
S554A On-board computer V with remote control
S564A Interior light package
S669A Radio BMW Business RDS
L801A National version Germany/Austria
S999A Job order management "HEA"
izlabots bampers:
Mans pirmais autiņš. BMW e36 tourings, 1995 gada, tomāts, 2.8 benzīns.
Iegādāts 2012 gada 29 decembrī. Sanāk apmēram pirms mēneša. Tehniskā līdz 07.2013. Iepriekšējā tehniskā izieta ar 0 punktiem.
ādas salons, kondiška, elektriski vadāmi spoguļi, logi, lūka, apsildāmie krēsli.
Esmu paspējis tikai nomainīt eļļu.
No nākošās algas mainu 2x siksnas, kuras ir pie ģenerātora un eļļas filtra korpusa blīvi.
No nākošās- vārstu vāka blīvi, 2 sektora izplūdes kolektoru, labo ārējo lodbalstu, motora gaisa filtru un salona filtru.
Ir plānots šo visu izdarīt divu mēnešu laikā. BMW zīmītes izskatās vienkārši kapitāli, tās noteikti jāmaina.
Tālākie plāni ir tikt vaļā no ruslana arkās, uz bagāžnieka un pie durvīm, nopirkt kādus čotkos diskus. Bija doma iegādāties M paku, bet man sētā iebrauktuves leņķis šausmīgi ass un nolauzīšu visu ātri. Protams, būtu ĻOTI vēlams, ieraudzīt kādus padomus, ieteikumus.
VIN KODS:
S214A Automatic stability control (ASC+T)
S240A Leather steering wheel
S243A Airbag for front passenger
S314A Door mirror / driver's lock, heated
S386A Roof railing
S401A Lift-up-and-slide-back sunroof, electric
S413A Trunk room net
S423A Floor mats, velours
S428A Warning triangle and first aid kit
S438A Fine wood trim
S441A Smoker package
S494A Seat heating driver/passenger
S498A Headrests, rear, mechanically adjustable
S510A Headlight aim control
S530A Air conditioning
S554A On-board computer V with remote control
S564A Interior light package
S669A Radio BMW Business RDS
L801A National version Germany/Austria
S999A Job order management "HEA"
izlabots bampers:
Pēdējais labojis tommijss - 12 Mar 2013, 12:27, kopā labots 3 reizes.
par kalpakiem cepums
bet lūdzu samaini priekšējos lukturus kad varēsi. es uz tādiem nespēju vairs skatīties
bet lūdzu samaini priekšējos lukturus kad varēsi. es uz tādiem nespēju vairs skatīties
Kad savedīšu Teh stāvoklī, tad noteikti pie tā piedomāšu. Nav pirmā reize, kad kāds tā saka.
Iegādāts nākotnē?tomens1 rakstīja:Iegādāts 2013 gada 29 decembrī.
Kapēc enģeļi tik dīvaini
tūninga lukturi tak.
oj, kļūda. Nav ne mazākās nojausmas. Tik ļoti kritiski jau nu nav, vai es vismaz nevaru atšķirt. Vari ieteikt kādu saprātīgu variantu?
domā lukturiem variantu ? parastie stock lukturi. pa 25ls var labus atrast un pagriezienus par 10ls gaišos/smoked.
nu nez neesmu spe'xuks bet sķiet ka tu smagi kļūdies!!! mana skatījumā tie ir hellas orģīnālie lukturi, kuri lietoti maksā ap 300ls taka ja nezini tad nemaldini cilvēkus!!!V1Beta rakstīja:tūninga lukturi tak.
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
nu ja to pasu varu teikt, ka style5 diski izskatas jau pēc šķuņa!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
protams
tās konkrētās hella lampas ir tas pats kas Hamann tūnings priekš e36, itkā tā firma ir kvalitatīva un piedāvā bmw tūninga kitus jau vismaz 20 gadus un visas tās plastmasas ir pietiekami dārgas..
bet pasaki vēl ka tas bamperis neizskatās pēc pilnīga mēsla kaut arī tipa ir kvalitatīvi uztaisīts un samērā dārgs..
ok, OFFTOPIC
tās konkrētās hella lampas ir tas pats kas Hamann tūnings priekš e36, itkā tā firma ir kvalitatīva un piedāvā bmw tūninga kitus jau vismaz 20 gadus un visas tās plastmasas ir pietiekami dārgas..
bet pasaki vēl ka tas bamperis neizskatās pēc pilnīga mēsla kaut arī tipa ir kvalitatīvi uztaisīts un samērā dārgs..
ok, OFFTOPIC
Ja tie eņģeļi būtu tādā izmērā, kā tie, kurus var nopirkt un likt atsevišķi, tad šitie lukturi būtu super labi, atšķirībā no maniem hromētajiem
to sūdaino skatu jau tik tie enģeļi taisa, kad ir ieslēgti atvieno viņus un laid
Es + - ar mašīnām pagaidām esmu uz TU. Tur kādi savādāki enģeļi izlabotu skatu vai jānoņem pa visam?
Varbūt kāds var tiešāk paskaidrot, kas īsti tajos eņģeļos ir tāds brrr, lai varu veicot pirkumu šādus neizvēlēties.
edit: opā apgriesti otrādi, kā tev tas sanāca
Varbūt kāds var tiešāk paskaidrot, kas īsti tajos eņģeļos ir tāds brrr, lai varu veicot pirkumu šādus neizvēlēties.
pāris mēneši un būs saprašana kaut kāda jau.
Vasarā brauksim šaslikus ēst, plazā arī gan jau kāds pastāstīs.
Nopērc oriģinālos lukturus,un ieliec ccfl eņģeļus. un tad nebūsi nošāvis greizi.tomens1 rakstīja:Es + - ar mašīnām pagaidām esmu uz TU. Tur kādi savādāki enģeļi izlabotu skatu vai jānoņem pa visam?
Otrādi apgriezti tak izskatās labāk,nekā tev tagad.
ar ccfl skati iziet nevar. uz to brīdi jāņem ārā vai vieglāk ielikt citus lukturus