Freeks-tomat coupe M///
Hei,kautgan tirgoju nezinu vai kads bus tik daudz gatavs maksat tapec izdomaju iemest bildes un nedaudz apstastit co pa com
Auto pirmo reizi registrets 96.gada janvari individuali pasutits un nauda nav zelota ari talaka laika
Pirmais ipasnieks plus rupnicas pakai uzstadijis sofera kreslu recaro centra el.regulejamu-apsildamu-ventilejamu -komforta ar atminu utt
Pa lielam auto nostavejis garaza kops ievests no vacijas, ja neskaita paris buktites un sadus tadus elementus ir ka no rupnicas Ir visi papiri aclegas pilns komplekts. Sogad otro reizi cetru gadu laika izieta TA non problem
Ja butu velreiz japerk e36 preks sevis diez vai atrastu otru tadu 1000% org 238tkm noskrejiens,var just pec dzineja darbibas un visa pareja
Individual koka apdare,jauna tomatkarba (paldies Guzlim ) Pilna rupnicas M/// Paka,recaro salons,visi el.logi luka,dalita klima .obc,r17 m diski.PDC,stures lifts,kruizkontrole, individual muzons ( zinataji sapratis ka apsuves kkas trukst ) un vel visadi oem sikumi
Krasa Montreal blau metallic
Nu ja kas ipasi itrese apstastisu -Lai bildes runa Nu un mazins marketings
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... 5937638283
Auto pirmo reizi registrets 96.gada janvari individuali pasutits un nauda nav zelota ari talaka laika
Pirmais ipasnieks plus rupnicas pakai uzstadijis sofera kreslu recaro centra el.regulejamu-apsildamu-ventilejamu -komforta ar atminu utt
Pa lielam auto nostavejis garaza kops ievests no vacijas, ja neskaita paris buktites un sadus tadus elementus ir ka no rupnicas Ir visi papiri aclegas pilns komplekts. Sogad otro reizi cetru gadu laika izieta TA non problem
Ja butu velreiz japerk e36 preks sevis diez vai atrastu otru tadu 1000% org 238tkm noskrejiens,var just pec dzineja darbibas un visa pareja
Individual koka apdare,jauna tomatkarba (paldies Guzlim ) Pilna rupnicas M/// Paka,recaro salons,visi el.logi luka,dalita klima .obc,r17 m diski.PDC,stures lifts,kruizkontrole, individual muzons ( zinataji sapratis ka apsuves kkas trukst ) un vel visadi oem sikumi
Krasa Montreal blau metallic
Nu ja kas ipasi itrese apstastisu -Lai bildes runa Nu un mazins marketings
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... 5937638283
Jega taisit topiku , ka tirgo autiņu prom ...
Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
kaut kur mspoguli aigajusi ar gadiem
Man ne visai tas šofera beņķis, bojā visu salona imidžu, jo tomēr atšķirīgs
Vai nu tpc, ka nav kārtīgi tīrs vai, bet kkā nesaista vizuāli šitas un neizskatās baigi svaigs
Vai nu tpc, ka nav kārtīgi tīrs vai, bet kkā nesaista vizuāli šitas un neizskatās baigi svaigs
braucamais ss sludinājumā pat visi vācu papīri. Cena nav tik traki liela. Pārdevējs uzticams un neapčakarēs
Kapec gan ne ??puikaa20 rakstīja:Jega taisit topiku , ka tirgo autiņu prom ...
Pagaidam tas benkis dzive nav atstajis vienaldzigos ,un vizuali vins ir diezgan tuvs parejam salonam+ nerunasim par komfortuuteo rakstīja:Man ne visai tas šofera beņķis, bojā visu salona imidžu, jo tomēr atšķirīgs
PaldiesV1Beta rakstīja:braucamais ss sludinājumā pat visi vācu papīri. Cena nav tik traki liela. Pārdevējs uzticams un neapčakarēs
nokāda auto tā komforta taburete ir?
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Sedeklis likts Vacija pie Recaro dilera Individuali taisits e36
http://www.sportseats4u.co.uk/brand/rec ... d_940.html
Un vel so balt dien tads joks maksa kosmosu(un tas ir bez ekstram)
http://www.sportseats4u.co.uk/brand/rec ... d_940.html
Un vel so balt dien tads joks maksa kosmosu(un tas ir bez ekstram)
Rozā pagriezieni?
Ja tas beņķis būtu spec pasūtīt, būtu tak salona krāsās... hvz vai tas ir pluss, ja tā tiek uzsvērt uz OEM
Ja tas beņķis būtu spec pasūtīt, būtu tak salona krāsās... hvz vai tas ir pluss, ja tā tiek uzsvērt uz OEM
ar pīkstuļiem ar kautkāds gateris un oriģinālajai pakai man liekas siets nenāca priekšēja bamperī. Svaiguma sajūtas nav.
Redzēts dzīvē. Njā aparāts patiešām diezgan sterils.
pirmo reizi kad šito pamanīju, ss.lv, powerā vai šite pat, viss bija ideāli līdz "maģiskajam" vārdam - automāts, ar to arī viss beidzās. Protams var jau teikt - kur problēma pārlikt kārbu utt. Nu pa tādu naudu es tomēr gribu ideālu, SAVĀM vēlmēm atbilstošu.
BET.... ja daža laba būtu nolikusi tiesības, tad būtu perfekts tieši dēļ automāta un labā stāvokļa
BET.... ja daža laba būtu nolikusi tiesības, tad būtu perfekts tieši dēļ automāta un labā stāvokļa
Pgriezieni ,nav izteikti roza !Kalnz rakstīja:Rozā pagriezieni?
Man pasam konkreti cep tas sedeklis ,Diemzel ir vins speciali preks e36 (ir ari tuf par vinu)
DSSD rakstīja:ar pīkstuļiem ar kautkāds gateris un oriģinālajai pakai man liekas siets nenāca priekšēja bamperī. Svaiguma sajūtas nav.
Gateris Tev bikses saimniek Tas ir jau no rupnicas ka durvis nav paredzetas skandas
Un visa paka ir oem varbut velies apskatit vai visam ir oem koda? Ir-tici man+ Lapa no salona kur ka papildus komplektacija atzimets sportpakete-4,500 DM
Ja daudzus bremze tomats Es kka esmu apradis+ riepas turas ilgakRidlihs rakstīja:pirmo reizi kad šito pamanīju, ss.lv, powerā vai šite pat, viss bija ideāli līdz "maģiskajam" vārdam - automāts, ar to arī viss beidzās. Protams var jau teikt - kur problēma pārlikt kārbu utt. Nu pa tādu naudu es tomēr gribu ideālu, SAVĀM vēlmēm atbilstošu.
Nezinu ko te dazi heiteri nemas laikam vaidzeeja braukt mazgat uz tilta +pectam fotoshopa apstradat bildes
p.s cena nau kalta akmeni varu nomest parbuves kita -uz mehaniku cenu
viss ok, semerim man arī patīk automāts Nebūsi vēl pārdevis vai nokāvis tad sazināšos, ja cilvēks tiesības noliks drīzumā