mans bembiitis
sveiki nu nolemu atradit ari savu bmw. tatad atzits pirms paris gadiem no Vacijas loti laba stavokli, viss patikas tikai nonacu pie secinajuma ka sadi bmw uz ielam vismaz mana pilseta ir daudz tapec vajag taisit individualu
sakuma bus bildite ka izskatijas, draugi jau teica ka pilnigi ka tas M3 jo bamperi tadi un parejais. bet tadi bamperi ir daudziem tapec pie pazinas sakam buvet individualu tuningu lai pasam prieks un citi atskatas un uz auto izstadem ari var braukat
isuma par auto butu ta ka, loti labs 1.6 bendzina dzinejs ar tuningu - koniskais filtrs, koniskais izputejs, koniskais gaisa masas meritajs, koniskais konuss karterim
savadaka dizaina bamperi, neesmu tadus daudziem redzejis, smukas tuninga lampas prieksa tadas Vacija maksa pie 500 eiro jaunas
hrometi spoguli ka M3, ka ari pieskanoti hrometi numuru paliktni
nopietna muziku sistema, 1500w subufer, grundig ackanotajs, aiwa 12 tumbu sistema, aiwa tv ekrans saulessarga (tapec ari ir 2 antenas jumta)
tatad tads bija sakuma baudot ziemas priekus nu jau Latvija, pieregistrets gan vel nebija nu un tad sakas bembisa parvertibas[\b]
sakuma nezinaju kur taisit tuning un vienu dienu ierakstiju interneta tuning.lv un paradas tuninga veikals
lidz Baldones rajonam no Ciravas rajona kas ir kurzeme liels gabals tapec ar draugu braucam tur ar vina ford mondeo 1.6d vispar labs aparats varbut te ari savu sadalu uztaisis velak
aizbraucam uz tuninga veikalu un nopirkam bamperus visu komplektu. pardevejs atsaucigs paskatijamies ar vinu kas labak piestav bembitim un atlaidi ari iedeva. komplekts izgaja uz 300 latiem tikai.
nokrasojam bamperus velak uzlikam jaunos diskus uz 17 izmeru. diski gaja ari no vacijas, pardevejs teicis ka stavejusi uz jauna bmw m5 ta ari izskatas jo diezgan moderni
bamperi ir diski ari ir ko vel vajag? protams muziku. salikam muziku tiesi kadu jau aukstak rakstiju bet vispar loti jaudiga
nu luk bus bildites ka mans bembitis izskatas tagad
luk ari dala no jaudigiem muzikiem
luk ari stasts par so. bijam aizbraukusi Lietuva uz tuninga pasakumu un skatitajiem patikas mans bembitis un tatad ieguvu skatitaju balvu par tuningu
sakuma bus bildite ka izskatijas, draugi jau teica ka pilnigi ka tas M3 jo bamperi tadi un parejais. bet tadi bamperi ir daudziem tapec pie pazinas sakam buvet individualu tuningu lai pasam prieks un citi atskatas un uz auto izstadem ari var braukat
isuma par auto butu ta ka, loti labs 1.6 bendzina dzinejs ar tuningu - koniskais filtrs, koniskais izputejs, koniskais gaisa masas meritajs, koniskais konuss karterim
savadaka dizaina bamperi, neesmu tadus daudziem redzejis, smukas tuninga lampas prieksa tadas Vacija maksa pie 500 eiro jaunas
hrometi spoguli ka M3, ka ari pieskanoti hrometi numuru paliktni
nopietna muziku sistema, 1500w subufer, grundig ackanotajs, aiwa 12 tumbu sistema, aiwa tv ekrans saulessarga (tapec ari ir 2 antenas jumta)
tatad tads bija sakuma baudot ziemas priekus nu jau Latvija, pieregistrets gan vel nebija nu un tad sakas bembisa parvertibas[\b]
sakuma nezinaju kur taisit tuning un vienu dienu ierakstiju interneta tuning.lv un paradas tuninga veikals
lidz Baldones rajonam no Ciravas rajona kas ir kurzeme liels gabals tapec ar draugu braucam tur ar vina ford mondeo 1.6d vispar labs aparats varbut te ari savu sadalu uztaisis velak
aizbraucam uz tuninga veikalu un nopirkam bamperus visu komplektu. pardevejs atsaucigs paskatijamies ar vinu kas labak piestav bembitim un atlaidi ari iedeva. komplekts izgaja uz 300 latiem tikai.
nokrasojam bamperus velak uzlikam jaunos diskus uz 17 izmeru. diski gaja ari no vacijas, pardevejs teicis ka stavejusi uz jauna bmw m5 ta ari izskatas jo diezgan moderni
bamperi ir diski ari ir ko vel vajag? protams muziku. salikam muziku tiesi kadu jau aukstak rakstiju bet vispar loti jaudiga
nu luk bus bildites ka mans bembitis izskatas tagad
luk ari dala no jaudigiem muzikiem
luk ari stasts par so. bijam aizbraukusi Lietuva uz tuninga pasakumu un skatitajiem patikas mans bembitis un tatad ieguvu skatitaju balvu par tuningu
Profilu lieto vairāki cilvēki, tāpēc kritikas smagums var atšķirties, paldies par uzmanību!
es zinu kur ir Cīrava. es zinu kādi cilvēki tur dzīvo. tikai nezinu kāda velna pēc es skatījos šo topiku. tagad naktī nespēšu gulēt.
Ieraudziju bildes gandriz no smiekliem apcurajos,kur nu vel apraksts
Labs trolli
Labs trolli
DeDz iN CoOl
Nu jā Leišiem visādi brīnumi patīk
es tā sāku domāt, ka šis ir redzēts vai nu iekš SS vai powerā.
nu beidz, tad labāk es braukāju ar orginālo e36 nevis ar tadu..tas bufers vispār ir riebigs...
[quote="V1Beta"]es tā sāku domāt, ka šis ir redzēts vai nu iekš SS vai powe
rā.[/quot e ]
nu ja es biju ielicis pirms laicina tirgoties pa 3000 euro ar visu muziku bet ta ari neintresejas neviens
rā.[/quot e ]
nu ja es biju ielicis pirms laicina tirgoties pa 3000 euro ar visu muziku bet ta ari neintresejas neviens
Profilu lieto vairāki cilvēki, tāpēc kritikas smagums var atšķirties, paldies par uzmanību!
uzmini kāpēc.
Kā var sapist tik vizuāli (spriežu pēc pirmās bildes) sterilu sedanu
Labi, cilvēkiem gaumes dažādas, bet man nepatīk.
Labi, cilvēkiem gaumes dažādas, bet man nepatīk.
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
Nu ko lēni lasīju aprakstu, bildes pataupot saldajam
Ko lai saka, lampas gaidīju, buferi gaidīju, bet tās 2 spuras uz jumta gan nē
Ko lai saka, lampas gaidīju, buferi gaidīju, bet tās 2 spuras uz jumta gan nē
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
tatad ka redzat man aizmugure bembitim ir nesmukaas originalas lampas un skatijos vacijas tuninga lapas un atradu sadus te divus
kuru man labak nemt?
kuru man labak nemt?
Un kaut ko tādu es arī gaidīju
Atstāj orģinālās.
Atstāj orģinālās.
It's all about the win
tos otrus. tad būs pilnai laimei viss komplekts
vot tas ir līmenis šitā šķūnēt, gribas saimnieku dzīvē redzēt
Kad sāku lasīt topiku, tad gaidīju kaut kādu sķūningu .. Bet nu nejau tik traku Ar mpaku smuks sterils sedans, bet nu, tas "tūnings" ir vienkārši vājprāts. Dirs* darbs un materiāls.
Zinu , gaumes atšķirās, bet nu, te īsti to par gaumi nevar nosaukt. kaut kāds need for speed slapjais sapnis Un galvenais - 1.6 zem haubes
Lūdzu tikai Dieva dēļ, neviens šim "brīnumam" neizsniedziet kluba uzlīmes
Zinu , gaumes atšķirās, bet nu, te īsti to par gaumi nevar nosaukt. kaut kāds need for speed slapjais sapnis Un galvenais - 1.6 zem haubes
Lūdzu tikai Dieva dēļ, neviens šim "brīnumam" neizsniedziet kluba uzlīmes
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
šitam vajag spec. ielūgumu uz sezonas atklāšanu , labrāt nofočēšos pie šīAduks rakstīja: Lūdzu tikai Dieva dēļ, neviens šim "brīnumam" neizsniedziet kluba uzlīmes
Uzliec durvis kas uz augšu verās
Un noperc tuninga sliekšņu uzlikas, tad būs
Un noperc tuninga sliekšņu uzlikas, tad būs
Man radas jauājums nafig 2 spuras uz jumta?
Un kur ir Zilete pie šāda auto jau ietu loti labi!?
Un kur ir Zilete pie šāda auto jau ietu loti labi!?