byrbyr 328i
Savu bembuku nopirku pavisam nesen, pirms kādiem diviem mēnešiem, bet precīzāk sakot, tad šī gada 5.aprīli.
Takā nesen biju dabūjis tiesības, tad jau pamazām sāku meklēt, kādu autiņu, lai krātu pieredzi un varētu mazliet arī pamocīt viņu. Sākumā baigi skatijos uz audi a4, pa bembi vispār domas nebija, teikšu kā ir, bija bail ņemt mašīnu ar pakaļējo piedziņu, tāpēc bembis bija tas, kuru es kategoriski negribēju kā savu pirmo auto, bet tā nu sanāca, ka visus šos audi skatoties seņča darba kolēģis tieši mēģināja pārdot savu e36 bembi. Apstīties jau var, par iegādi nebija ne doma, bet gaidot viņu un ieraugot kā tas skaistulis tuvojas, es momentāli jau sev pateicu, ka gribu viņu, pie kājas visa pakaļējā u.t.t. Kā man meitene saka:"To ko tu gribi vismazāk, to tu dabūsi", tas laikam tika attiecināms uz manis, tieši tanī momentā. Takā tas bija seņča darbs kolēģis, tad dabūju ievērojamu atlaidīti un nopārdeva man pa 500ls, priekš 96' gada un tik labā stāvoklī domāju, ka bija pat ļoti adekvāta cena, tā nu sākās manas gaitas ar bembi. Vienīgās ķibeles, kuras vajag novērst tā īsti ir tikai divas vai tā sakot, rīt būs divas. Gofra jānomaina un savirze jāsataisa. Ritošajai ir dažas detaļas jānomaina, kas rīt tiks izdarīs, bet to nu es pats sačakarēju ar savu "lielo" pieredzi.
Pats bembuks kā jau var noprast ir vārgulīts ar nieka 1.8 benzīna motoriņu, pabraucot šo īso laiku jau gribās kaut ko jaudīgāku zem pārsega, bet kādu gadiņu vēl būs labi. Cik zinu, tad zem pārsega ir M43 motoriņš ar 85kW lielu jaudu. Bembuks aprīkots ar klimu, el. regulējamiem spoguļiem, el. priekšējiem logi, manuālā kārba, parastais auduma salons un airbagiem. Cik zinu, tad mašīnas krāsa ir Schwarz II 668.
Protams, ka arī dažas bildītes. Salons un pats auto baigi netīrs, bet rīt pēc ritošās remonta tiks nomazgāts un būs vēl bildītes. Plānu un sapņu protams, ka tik pat daudz, cik tukša gaisa makā, bet laiks rādīs, kas un kā
Takā nesen biju dabūjis tiesības, tad jau pamazām sāku meklēt, kādu autiņu, lai krātu pieredzi un varētu mazliet arī pamocīt viņu. Sākumā baigi skatijos uz audi a4, pa bembi vispār domas nebija, teikšu kā ir, bija bail ņemt mašīnu ar pakaļējo piedziņu, tāpēc bembis bija tas, kuru es kategoriski negribēju kā savu pirmo auto, bet tā nu sanāca, ka visus šos audi skatoties seņča darba kolēģis tieši mēģināja pārdot savu e36 bembi. Apstīties jau var, par iegādi nebija ne doma, bet gaidot viņu un ieraugot kā tas skaistulis tuvojas, es momentāli jau sev pateicu, ka gribu viņu, pie kājas visa pakaļējā u.t.t. Kā man meitene saka:"To ko tu gribi vismazāk, to tu dabūsi", tas laikam tika attiecināms uz manis, tieši tanī momentā. Takā tas bija seņča darbs kolēģis, tad dabūju ievērojamu atlaidīti un nopārdeva man pa 500ls, priekš 96' gada un tik labā stāvoklī domāju, ka bija pat ļoti adekvāta cena, tā nu sākās manas gaitas ar bembi. Vienīgās ķibeles, kuras vajag novērst tā īsti ir tikai divas vai tā sakot, rīt būs divas. Gofra jānomaina un savirze jāsataisa. Ritošajai ir dažas detaļas jānomaina, kas rīt tiks izdarīs, bet to nu es pats sačakarēju ar savu "lielo" pieredzi.
Pats bembuks kā jau var noprast ir vārgulīts ar nieka 1.8 benzīna motoriņu, pabraucot šo īso laiku jau gribās kaut ko jaudīgāku zem pārsega, bet kādu gadiņu vēl būs labi. Cik zinu, tad zem pārsega ir M43 motoriņš ar 85kW lielu jaudu. Bembuks aprīkots ar klimu, el. regulējamiem spoguļiem, el. priekšējiem logi, manuālā kārba, parastais auduma salons un airbagiem. Cik zinu, tad mašīnas krāsa ir Schwarz II 668.
Protams, ka arī dažas bildītes. Salons un pats auto baigi netīrs, bet rīt pēc ritošās remonta tiks nomazgāts un būs vēl bildītes. Plānu un sapņu protams, ka tik pat daudz, cik tukša gaisa makā, bet laiks rādīs, kas un kā
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis byrbyr - 26 Mai 2015, 20:11, kopā labots 1 reizi.
Apsveicu ar pirmo e36. Derētu vēl ielikt migleniekus.
Paldies!
Tas arī ietilpst plānā, tāpat kā citi daudz sīkumi.
Tas arī ietilpst plānā, tāpat kā citi daudz sīkumi.
Veiksmiigs pirkums izskataas
Diezgan sterils bmw! Lai veicas turpmākos darbos!
prieks 96g tiesam pa 500ls pa leto es sev ari tadu iekertu par ziemas braucamo
Šodien auto tika aizvests uz servisu, kur viņam tika nomainīti visi amartiņu atsitēji, gumijas, lodbalsts, stabilizātori un pats pie reizes savu neglīto trumuli nokrāsoju, citi diski, un domāju, ka būs ok, jāpērk jauni kļuči un jāpārkrāso ar visu suportu arī tādi, tad domāju, ka būs labi.
Šeit jau sākas trumuļa krāsošana.
Tas pagaidām viss, drīz jānovērš vēl daži niķi un stiķi, tad arī būs vēl bildes. Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Smuks bembuks, tikai buferus vajag nokrāsot mašīnas krāsā.
izstāsti man, kādēļ vajadzēja tos need for speed bremžu diskus ?
+1, arī šito nesaprotu. Būtu nokrāsojis melnus un būtu OK, nelektu ne acīs, nekā.
Katram savs!
Sveikta pūlciņā!
Sveikta pūlciņā!
Tāpēc, ka gribēju redzēt kā izskatīsies, sākumā jau bija doma mašīnas krāsā, kad uzlikšu citus diskus, tad redzēs ko darīt.V1Beta rakstīja:izstāsti man, kādēļ vajadzēja tos need for speed bremžu diskus ?
Laba doma vispār
priekšā iesaku ielikt zemākas
Viss ar laiku.priekšā iesaku ielikt zemākas
pilnigi tāds pats kā mans ieprieksējais, tikai man pat nebija el logi un digitāla klima arī
njā sarkanie barabāni gan nafig nav vajadzīgi
njā sarkanie barabāni gan nafig nav vajadzīgi
Rekur arī būs visi dati, sīkāk.
Type code CA91
Type 318I (EUR)
E series E36 (4)
Series 3
Type LIM
Steering LL
Doors 4
Engine M43
Displacement 1.80
Power 85
Drive HECK
Transmission MECH
Colour SCHWARZ 2 (668)
Upholstery STOFF/ANTHRAZIT (C3AT)
Prod.date 1995-12-13
S243A AIRBAG FUER BEIFAHRER Airbag for front passenger
S255A SPORT-LEDERLENKRAD Sports leather steering wheel
S410A FENSTERHEBER, ELEKTRISCH VORN Window lifts, electric, front
S428A WARNDREIECK Warning triangle and first aid kit
S498A KOPFSTUETZEN IM FOND Headrests mechanically adjustable, rear
S510A LEUCHTWEITENREGELUNG ABBLENDLICHT Headlight vertical aim control
S520A NEBELSCHEINWERFER Fog lights
S534A KLIMAAUTOMATIK Automatic air conditioning
S651A BMW Bavaria C Reverse Radio BMW Reverse RDS
S690A CASSETTENHALTERUNG Cassette holder
S704A M SPORTFAHRWERK M Sports suspension
L801A DEUTSCHLAND-AUSFUEHRUNG National version Germany/Austria
S806A 3.BREMSLEUCHTE Third stoplamp
Kāds varētu pateikt, kāpēc uz tehniskās rakstīt 96', bet šeit 95' gads? Vai arī tas ir, kad viņa tika uztaisīta?
Type code CA91
Type 318I (EUR)
E series E36 (4)
Series 3
Type LIM
Steering LL
Doors 4
Engine M43
Displacement 1.80
Power 85
Drive HECK
Transmission MECH
Colour SCHWARZ 2 (668)
Upholstery STOFF/ANTHRAZIT (C3AT)
Prod.date 1995-12-13
S243A AIRBAG FUER BEIFAHRER Airbag for front passenger
S255A SPORT-LEDERLENKRAD Sports leather steering wheel
S410A FENSTERHEBER, ELEKTRISCH VORN Window lifts, electric, front
S428A WARNDREIECK Warning triangle and first aid kit
S498A KOPFSTUETZEN IM FOND Headrests mechanically adjustable, rear
S510A LEUCHTWEITENREGELUNG ABBLENDLICHT Headlight vertical aim control
S520A NEBELSCHEINWERFER Fog lights
S534A KLIMAAUTOMATIK Automatic air conditioning
S651A BMW Bavaria C Reverse Radio BMW Reverse RDS
S690A CASSETTENHALTERUNG Cassette holder
S704A M SPORTFAHRWERK M Sports suspension
L801A DEUTSCHLAND-AUSFUEHRUNG National version Germany/Austria
S806A 3.BREMSLEUCHTE Third stoplamp
Kāds varētu pateikt, kāpēc uz tehniskās rakstīt 96', bet šeit 95' gads? Vai arī tas ir, kad viņa tika uztaisīta?
Tieši tā, te rakstīts ražošanas gads, bet teh pasē ir pirmā reģistrācija.byrbyr rakstīja:Rekur arī būs visi dati, sīkāk.