Melnais sedans!
1.BMW e36, kuram tiek taisīts topiks, jo jūtami, šis auto ir tiešām, kuram ir vēlme pievērsties un pieķerties. jo manuprāt ir pats labākais e36 sērijas BMW, kurš man ir bijis.
BMW 318i/m43 dzinēju. - uz papīriem rakstīts. 02.11.1994.
Auto tika pārņemts no lietotāja RENIO -> http://e36.lv/forums/memberlist.php?mod ... ofile&u=96 Vai tuvākā paziņu lokā. Renārs.
17.maijā. plkst 22.30. tika man piešķirtas atslēgas testa braucienam. Kā manījāt, ar šo auto biju 2013 gada sezonas atklāšanā.
Kā arī atslēgas nav tikušas nodotas tālāk, joprojām atrodas pie manis.
Automašīnas komplektācija, nav nekāda dievīgā, bet laba.
Ir Recaro pusādas salons, rokas balsts, vai pareizāk sakot elkoņbalts, vai arī var teikt humoram - štelīte uz kā atstutēt roku, lai paturētu galvu.
visi četri ar roku nolaižamie un paceļamie logi, vai kā tautā runā - airu logi
Protams, ir arī ekstras, elektriski darbināma lūka. Un apsildāmi sēdekļi.
Kā arī - šortšifters, un sēdinātas atsperes un R17 vieglmetāla diski.
Plānotie darbi. - diemžēl daudz tādu vairs nav vajadzīgi, jo RENIO ir jau par šo auto ļoti labi parūpējies un salicis/samainījis ļoti daudz vajadzīgo ikdienas štellīšu.
Bet tie parādīsies ar laiku, kad auto tiks ļoti labi iepazīts.
Ja bildes interesē.
Te ar Podziņas daiļumu kopā.
Kā Šim BMW gājis iepriekšējos septiņus gadus varat apskatīt šeit: http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=29&t=67
BMW 318i/m43 dzinēju. - uz papīriem rakstīts. 02.11.1994.
Auto tika pārņemts no lietotāja RENIO -> http://e36.lv/forums/memberlist.php?mod ... ofile&u=96 Vai tuvākā paziņu lokā. Renārs.
17.maijā. plkst 22.30. tika man piešķirtas atslēgas testa braucienam. Kā manījāt, ar šo auto biju 2013 gada sezonas atklāšanā.
Kā arī atslēgas nav tikušas nodotas tālāk, joprojām atrodas pie manis.
Automašīnas komplektācija, nav nekāda dievīgā, bet laba.
Ir Recaro pusādas salons, rokas balsts, vai pareizāk sakot elkoņbalts, vai arī var teikt humoram - štelīte uz kā atstutēt roku, lai paturētu galvu.
visi četri ar roku nolaižamie un paceļamie logi, vai kā tautā runā - airu logi
Protams, ir arī ekstras, elektriski darbināma lūka. Un apsildāmi sēdekļi.
Kā arī - šortšifters, un sēdinātas atsperes un R17 vieglmetāla diski.
Plānotie darbi. - diemžēl daudz tādu vairs nav vajadzīgi, jo RENIO ir jau par šo auto ļoti labi parūpējies un salicis/samainījis ļoti daudz vajadzīgo ikdienas štellīšu.
Bet tie parādīsies ar laiku, kad auto tiks ļoti labi iepazīts.
Ja bildes interesē.
Te ar Podziņas daiļumu kopā.
Kā Šim BMW gājis iepriekšējos septiņus gadus varat apskatīt šeit: http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=29&t=67
Sveikts ar ljoti laba 36'taa iegaadi
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Nezinu kāpēc, bet ļoti patīk kā viņš izskatās
Ah! Mans mīļais, mīļais Kārlītis! <-- Kristītais vārds!
Šis ir auto ar dvēseli un spēcīgu personību! Rūpējies par to labi un viņš Tev atdos arī savu sirdi! <3 (Viņš ir arī diezgan ļaunatminīgs, tāpēc tiešām rūpējies par to labi! )
Es saprotu, ka tas ir ļoti sentimentāli, bet tas ir mans PIRMAIS auto, tāpēc tas ir pats labākais un skaistākais, protams!
Šis ir auto ar dvēseli un spēcīgu personību! Rūpējies par to labi un viņš Tev atdos arī savu sirdi! <3 (Viņš ir arī diezgan ļaunatminīgs, tāpēc tiešām rūpējies par to labi! )
Es saprotu, ka tas ir ļoti sentimentāli, bet tas ir mans PIRMAIS auto, tāpēc tas ir pats labākais un skaistākais, protams!
Alias Renio+1
Supporting e36.lv
Supporting e36.lv
Man sedani parasti ne ar ko baigi nepiesaista, bet tavejais gan ar kaut ko pieker!
Rupejies kartigi!
Rupejies kartigi!
-Kārlītis, tas uzreiz atgādina to braucamo krievu moskviču no pagātnes. varēji jau jaukāku vārdu iedot...iifa rakstīja:Ah! Mans mīļais, mīļais Kārlītis! <-- Kristītais vārds!
uteo rakstīja:Nezinu kāpēc, bet ļoti patīk kā viņš izskatās
Jo melns, piesēdināts, izskatīgi diski, un maz kā lieka.
Paldies, Kompot. Tagad mēs vēl labāki čom...kompots rakstīja:Sveikts ar ljoti laba 36'taa iegaadi
Jolcinja rakstīja:Prieks, ka šis auto palicis tepat forumā!!! Lai labi ripo!
Ripo arī, kad stumj. Tāpēc abi domāsim labas domas. Un auto vedīs tur kur ir vēlme un vajadzība. :)
Tiešām prieks, ka TU dabūji šo autiņu Izskatās kā jau vienmēr, labi, jo cik zinu RENIO par visiem saviem auto rūpējas labi Lai labi ripo (bračka)
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Auto bez komentātiem, jo stabils līderis savā klasē Novēlu nobraukt vēl septiņus gadus
ACTIVEPARTS FAMILY
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.
Te par šo man jāpasakās lietotājam Megatrons, ka viņš ar jūtām ielika manam auto jaunās nāsis.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
tu nāsīm aizmirsi hamutus atlikt atpakaļ!
Riepas iespārda!
kad atradīšu hroma savilčus uzlikšu.erda rakstīja:tu nāsīm aizmirsi hamutus atlikt atpakaļ!
Labi sen nav celts topiks apgaismībā.
Nu tad- "LETS DO THIS"
-Neko daudz neesmu darījis, -uzlikts aizmugurē 2.8. tilts
- Iegādāti savādāki R18 diski.
Uzlīmētas uzlīmes jaudai.
Izieta skate, gadu var gāzt.
DAILY Sastopams šādā izskatā.
Nu tad- "LETS DO THIS"
-Neko daudz neesmu darījis, -uzlikts aizmugurē 2.8. tilts
- Iegādāti savādāki R18 diski.
Uzlīmētas uzlīmes jaudai.
Izieta skate, gadu var gāzt.
DAILY Sastopams šādā izskatā.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-Pēc 200KM, kad sasniegšu - KM- 333333 Jāmaina eļļa.
Cerams, bildi paspēšu uzķert.
Vai nu jāieliek miglas, vai jāuzliek vāciņi!
Cerams, bildi paspēšu uzķert.
Vai nu jāieliek miglas, vai jāuzliek vāciņi!
Ar r17 izskatījās daudz labāk. Manā izpratnē, šie galīgi nav labākie r18 ko uzlikt
Gaume. vairumam patīk šie labāk- es tajā skaitā. :)GatisB. rakstīja:Ar r17 izskatījās daudz labāk. Manā izpratnē, šie galīgi nav labākie r18 ko uzlikt