E36-kaps2 1.6
Sveiki
Un lūk rezūltāts. Un protams, kā jau daudziem man arī ir kārtīgs subītis iekšā iebāsts;) Cerams, kad šoreiz no jums nebūs tik traģiski komentāri un ja gribi redzet dzīvē tad uzraxti sms sikāk PM
Takā jums nepatika un galīgi bijāt pret manu BMW kāds izkatijās pirms mēneša+. tad esmu nomainijis purnu (bamperis, restes panelis, pagrieziens un spārns)Un lūk rezūltāts. Un protams, kā jau daudziem man arī ir kārtīgs subītis iekšā iebāsts;) Cerams, kad šoreiz no jums nebūs tik traģiski komentāri un ja gribi redzet dzīvē tad uzraxti sms sikāk PM
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis kaps2 - 08 Aug 2015, 13:27, kopā labots 1 reizi.
nu re , kad tīrs un bez ķekavas, cits auto .
viss jau būtu labi, tikai kāpēc jātaisa topiks pa jaunu ?
Skats ir uzlabojies protams. bet man vienīgajam liekas ka baigais džips? liekas pat ka augstāks par stock!
Šito jau var remontēt neceļot uz pacēlāja
Flexi atsperēs
Par fleksi joks, bet meklē sedinātās atsperes !
Par fleksi joks, bet meklē sedinātās atsperes !
aizmugurējās varu piedāvāt par 10ls
Nesedini viņu, bet uzliec r19 diskus, varbut pat var r20 dabut iekshaa, pielago visu un bus kkas nebijis ieksh e36.lv Uztaisi ASV style
Kaut kādus šitādus iemānīt zem virsbūves... kka tač var visu panakt: http://www.ss.lv/msg/lv/transport/spare ... fmifp.html
Kaut kādus šitādus iemānīt zem virsbūves... kka tač var visu panakt: http://www.ss.lv/msg/lv/transport/spare ... fmifp.html
ak dievs, ko es tagad lasu ?
Sveiki Forumieči, es nolēmu jums atrādīt savu e36. Nopietni cīnijos ar vissu!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
No ķekavas bamperiem uz mpack!
Vienīgais, kas mani ļoti abēdināja, kad neizgāju TA ar pirmo, jo viņiem nepatika, kad nummura apgaismojumā ir LED dieodes, līdz ar to nomainiju uz TA lampiņas nummuram.
Jautāju, kāda problēma, kāpēc nedrīkst ar tādām braukt! Viņi, Teica, kad fotoradars vairs numuru mašīnas neredz jo pa spilgtu
Jautāju, kāda problēma, kāpēc nedrīkst ar tādām braukt! Viņi, Teica, kad fotoradars vairs numuru mašīnas neredz jo pa spilgtu
bez ķekavas brinumiem un ar diskiem izskatas
tad jau jāliek vēl stiprākas led gaismas!
par diskiem esi parliecinats ka vinji r19 nevis r18?
vai ari tikkai es neesmu redzejis MV2 diskus uz r19 bet gan tikkai oem r18 un padjobkas r17 r18
kadam ir bijusi slikta gaume kas tos vader sedekljus parsujis ar tadam briesmigam dzeltenam svitram
bet visa visuma auto izsktas ok
vai ari tikkai es neesmu redzejis MV2 diskus uz r19 bet gan tikkai oem r18 un padjobkas r17 r18
kadam ir bijusi slikta gaume kas tos vader sedekljus parsujis ar tadam briesmigam dzeltenam svitram
bet visa visuma auto izsktas ok
Instagram INDIGAIS
Patīk taburetes!
Pa cik ieķēri?
Pa cik ieķēri?
Salīdzinot ar pirmo bildi, viss iet pareizajā virzienā!
P.S Tie ir rekaro beņķi, bet ar vaderu galvas balstiem.
Edit: Laigan nevar saprast.. moš tik apakša no rekāras!
Edit: Laigan nevar saprast.. moš tik apakša no rekāras!
Pēdējais labojis Laurix - 08 Aug 2015, 22:48, kopā labots 1 reizi.
Beautiful Mechanical Wonder
Izskatās riktīgi labi!Laurix rakstīja:Salīdzinot ar pirmo bildi, viss iet pareizajā virzienā!
Tik nevaru iekš ebay atrast atsevišķi galvas balstus..