aigarzzz 325tds
esmu atpakaļ, nu jau ar nākamo e36... tā kā iepriekšējas auto tika pārdots, tad nolēmu ka gribas kko mazliet ekonomiskāku, varbūt mazliet ietilpīgāku utt.
Tika iegādāts šis te 325 tds tourings, no ekstrām nekas daudz, priekšā elektriskie logi, melns parastais auduma salons, melni griesti, klimata kontrole, gads 1995., tāpat kā iepriekšējam un krāsa arī tieši tāda pati montrealblau metallic.. ir diezgan daudz vizuāli defekti, arī tehniski šis tas jāpielabo, bet vismaz lec gan silts gan auksts (tfu tfu tfu).
pagaidām plānos ir savest visu vairāk vai mazāk kārtībā, šur tur jāpiekrāso, viss jāsapulē, gribas citus diskus, bet pagaidām nesanāks...
bilde pagaidām ir tikai viena, tīri ieskatam, vēlāk būs vairāk...
Tika iegādāts šis te 325 tds tourings, no ekstrām nekas daudz, priekšā elektriskie logi, melns parastais auduma salons, melni griesti, klimata kontrole, gads 1995., tāpat kā iepriekšējam un krāsa arī tieši tāda pati montrealblau metallic.. ir diezgan daudz vizuāli defekti, arī tehniski šis tas jāpielabo, bet vismaz lec gan silts gan auksts (tfu tfu tfu).
pagaidām plānos ir savest visu vairāk vai mazāk kārtībā, šur tur jāpiekrāso, viss jāsapulē, gribas citus diskus, bet pagaidām nesanāks...
bilde pagaidām ir tikai viena, tīri ieskatam, vēlāk būs vairāk...
apsveicu ar auto iegādi
kārtējā kuutiņa!
Apsveicu!
Apsveicu!
kurš saimnieks esi Latvijā ?
ja godīgi, tad nezinu, neesmu interesējies...V1Beta rakstīja:kurš saimnieks esi Latvijā ?
vai tas vispār ir svarīgi.....V1Beta rakstīja:kurš saimnieks esi Latvijā ?
man tas bija ļoti svarīgi. un arī cik bieži pārrakstīts. cmon, ja mašīnai ir bijuši 15 saimnieki un katru pusgadu vai gadu pārrakstīta ( vai vispār katru nedēļu), tad jādomā kas īsti nav kārtībā. ar šādu situāciju saskāros, kad sev meklēju braucamo.
Super apsveicu tevi ar auto iegadi
p.s.-nu tad jaņem un jācēļ auto aukša, tad no tiem 15 saimniekiem visi bijusi lohi
p.s.-nu tad jaņem un jācēļ auto aukša, tad no tiem 15 saimniekiem visi bijusi lohi
V1Beta rakstīja:man tas bija ļoti svarīgi. un arī cik bieži pārrakstīts. cmon, ja mašīnai ir bijuši 15 saimnieki un katru pusgadu vai gadu pārrakstīta ( vai vispār katru nedēļu), tad jādomā kas īsti nav kārtībā. ar šādu situāciju saskāros, kad sev meklēju braucamo.
te jau vairs nav variantu-auto nopirkts!
Priekškam sevi lieki satraukt?
es nerunāju par šo konkrēto. vienkārši piemēru minēju
nezinu, man tas nav tik svarīgi, cik saimnieki bijuši... vnk skatos ko pērku un viss, ja kko nepamanīju, pats vainīgs... tik pat labi tas auto var būt tikko atdzīts no vācijas un viņam kkas nobirst nākamajā dienā... ar lietotām mašīnām tā tāda laimes spēle vien ir. nevar gribēt vecu, lētu un ideālu...
Sveikts kūtiņu un pie tam vēl tds'u pulkā!
Lai nepieviļ auto un atmaksājās pirkums
Lai nepieviļ auto un atmaksājās pirkums
sveiks bariņā!šito gadijumā Tukumā nenopirki?kaut kur redzēta kūtiņa
jap, tukumā paņēmu...Dandijs rakstīja:sveiks bariņā!šito gadijumā Tukumā nenopirki?kaut kur redzēta kūtiņa
Īstenībā ir nozīme saimnieku daudzumam. Pēc tā var spriest kas ar auto ir noticis...
Mans ir no 2005 vai 2006 gada @ LV no Vacijas un es esmu 5 īpašnieks, un to var redzēt pec auto.
Mans ir no 2005 vai 2006 gada @ LV no Vacijas un es esmu 5 īpašnieks, un to var redzēt pec auto.
say What???
te arī kaut kas notiek, nomainīts kardāna karājošais gultnis, jo apnika sitieni pa grīdu dodot virsū, vēl nomainīti priekšējie amortiņi, jo viens bij iztecējis... tāpat kā iepriekšējam arī šim ir mainīta numura atrašanās vieta, vēl pieskrūvēta golfa lūpa... tūlīt visi mani nories /neklausos un nelasu/
nesteidzīgi meklēju 2.5 tds radiatoru, spidometru (mērinstrumentu paneli) jo man laikam ir no 1.8, sliekšņu uzlikas (taisnās) un citus diskus...
pagaidām izskatās šādi...
nesteidzīgi meklēju 2.5 tds radiatoru, spidometru (mērinstrumentu paneli) jo man laikam ir no 1.8, sliekšņu uzlikas (taisnās) un citus diskus...
pagaidām izskatās šādi...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tā jau itkā golfa lūpai nekāda vaina, bet ziemā gan tā maita piedzen pilnu apakšējo resti un beigās arī salūzt pa ceļam
quattro ist für sissies
līdz ziemai vēl tālu, gan vēl 100 reiz domas mainīsies