E36-TheGatis
Bmw e36 1.8 IS 1995.gads, kupeja
iegādāts 11.06.2013
Autiņam ir ādas salons, elektriskie logi un spogiļi, jaudīga mūzikas sistēma, ir uzlikts skanīgs bundulis un arī nosēdināts ir tīri zolīdi
Jau kādu laiku iepriekš gribēju šo kupeju. Tad nu beidzot manā īpašumā ir ienācis autiņš man pa prātam
Tuvākajā laikā vēlos nopiķot apakšu, sataisīt rūsu kura dažviet lien laukā, nomainīt griestus salonā, pārksrāsot diskus un notonēt lukturus.
Pagaidām neko daudz neesmu iespējis padarīt. Izārdīju bagažnieku, izslīpēju rūsu, apstrādāju ar rūsas pārveidotāju un uzklāju mastikas kārtu.
iegādāts 11.06.2013
Autiņam ir ādas salons, elektriskie logi un spogiļi, jaudīga mūzikas sistēma, ir uzlikts skanīgs bundulis un arī nosēdināts ir tīri zolīdi
Jau kādu laiku iepriekš gribēju šo kupeju. Tad nu beidzot manā īpašumā ir ienācis autiņš man pa prātam
Tuvākajā laikā vēlos nopiķot apakšu, sataisīt rūsu kura dažviet lien laukā, nomainīt griestus salonā, pārksrāsot diskus un notonēt lukturus.
Pagaidām neko daudz neesmu iespējis padarīt. Izārdīju bagažnieku, izslīpēju rūsu, apstrādāju ar rūsas pārveidotāju un uzklāju mastikas kārtu.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kurinam, kurinam
Sveicināts forumā.
Bembis tā neko, patīk. - Audio sistēma izskatās daudzsološa...
Lai veicas turpmākajos darbos...
Bembis tā neko, patīk. - Audio sistēma izskatās daudzsološa...
Lai veicas turpmākajos darbos...
BMW - Best Motorsport Weapon
sveikts barā, lai labi ripo, bet man šķiet vai tā nau Beigtā kupeja?
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Sveiciens e36 bariņā. lai labi ripo..
Smuks autiņš un sveikts barā.
Kop un lolo!
Kop un lolo!
Ir, ir lietotāja Beigtais bijusī kupeja.
Es personīgi tās uzacis noņemtu un diskus uzliktu glītākus... Pārējais itkā OK. Ā, termoss kautkā nepārāk.
Es personīgi tās uzacis noņemtu un diskus uzliktu glītākus... Pārējais itkā OK. Ā, termoss kautkā nepārāk.
Paldies, domāju ka noteikti likšuCoupe rakstīja:Sveiciens bara...
krustus neliksi tālajas?
Kurinam, kurinam
ar diskiem pilnīgi noteikti kkas tiks darītsNixon rakstīja:Ir, ir lietotāja Beigtais bijusī kupeja.
Kurinam, kurinam
sveikts bariņā!
P.S. patīkami ka auto atgriežas forumā
P.S. patīkami ka auto atgriežas forumā
Tātad, nesen tiku pie ļoti interesantas tonējošās krāsas, skaitās gumijas krāsa. Uzpūš, kad vajag noplēš nost kā uzlīmi. Ar to krāsu nolēmu notonēt aizmugurējos lukturus. Gala rezultāts ir tīri ok, ja ieskatās var atrast kasjakus, bet tā kā neesmu rūdīts tonētājs vai krāsotājs ir ok. Kroč nākamreiz būs daudz labāk. Te būs dažas bildes no procesa.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kurinam, kurinam
Ja kādus lukturus tonē, tad vienīgi ar rižo pagriezienu... Bet laka interesanta, protams.
nu parasti man nekas nav ja notonē rižikus, vai kkādus šķuninga lukturus ar laku, bet nu šitos gan nevajadzēja
vienīgais labums ka viegli to laku likvidēt, kad nāksi pie skaidra prāta
vienīgais labums ka viegli to laku likvidēt, kad nāksi pie skaidra prāta
BMW-Big Money Waste
kas šeit jauns? kas ar motoru notiek?
Cik es zinu tlt jau jabut kaut kam beidzot speeciigam iekshaa laikam nakamnedelj... :))
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free