E36-Churchill
Sveiciens bariņā...
tads papliks tas auto, bus kur brivo laiku likt...
tads papliks tas auto, bus kur brivo laiku likt...
say What???
Sveikts šeit
Sveiks bara :)
domaju kad zinu kura pagalma uznemta bilde :)
Kas tur darās ar brilli pie nāsīm, nevar saprast bildē, vai nu šķilts, vai nu kas..
izskataas kad tur Ruslans ir padarbojies
Rūsa uz brilles ir, bet ar to tikšu galā kad brīvāks laiks būs, saku ir šāda tāda virsēja rūsa, kurai jāpieliek rokas un laiks.melaro rakstīja:Kas tur darās ar brilli pie nāsīm, nevar saprast bildē, vai nu šķilts, vai nu kas..
Tajā pagalmā svinējām Jāņsvētkus, tā esmu no Lielvārdes. :)Sewo rakstīja:Sveiks bara :)
Ooo, vēl kāds no Lielvārdes. Neatceros gan, ka būtu Tevi manījusi, lai gan varbūt esmu un vienkārši nepievēršu uzmanību, jo nav uzlīmju
Lai veicas
Lai veicas
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Man bija ieprieš sarkans CIVIC, pie skolas katru dienu stāvēju. :)Linda rakstīja:Ooo, vēl kāds no Lielvārdes. Neatceros gan, ka būtu Tevi manījusi, lai gan varbūt esmu un vienkārši nepievēršu uzmanību, jo nav uzlīmju
Lai veicas
Man bija ieprieš sarkans CIVIC, pie skolas katru dienu stāvēju. :)Linda rakstīja:Ooo, vēl kāds no Lielvārdes. Neatceros gan, ka būtu Tevi manījusi, lai gan varbūt esmu un vienkārši nepievēršu uzmanību, jo nav uzlīmju
Lai veicas
Ā, tad es zinu
Vitālij?
Vitālij?
It's all about the win
Padarītie darbi līdz šim brīdim:
Nominīta eļļa, siksnas, gaisa gofra.
Tuvakajā laikā darāmais:
Spaktelēšanas darbi, brilles atjuanošana, lūkas restaurācija, jau rīt būs ventilējamie bremžu diski ar jauniem suportiem veco, parasto bremžu disku vietā, klabošo kompensatoru maiņa, sīki salona darbi (tīrīsāna, lāpīšana and stuff).
Nominīta eļļa, siksnas, gaisa gofra.
Tuvakajā laikā darāmais:
Spaktelēšanas darbi, brilles atjuanošana, lūkas restaurācija, jau rīt būs ventilējamie bremžu diski ar jauniem suportiem veco, parasto bremžu disku vietā, klabošo kompensatoru maiņa, sīki salona darbi (tīrīsāna, lāpīšana and stuff).
Čērčils un BMW divas nesavienojamas lietas, bet sveiks barā!
Kādas ir aptuvenās izmaksas un čakars ievilkt elektro logus priekšā? Gribu sev aizmugurē.
Kādas ir aptuvenās izmaksas un čakars ievilkt elektro logus priekšā? Gribu sev aizmugurē.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Es i nezinu, iespējams el. pacēlāji ls + darbs ls = kopā lsJohnny rakstīja:Čērčils un BMW divas nesavienojamas lietas, bet sveiks barā!
Tiku pie ļoti labiem bremžu klučiem un suportiem ar ventilējamajiem diskiem, perfekto. lūka ar lukturi pirekšējo ar ir, atliek visu salikt. Rīt būs gara diena.
ja kād varētu vēl palīdzēt atrast shēmu kā likt elktrisko lūku mehaniskās lūkas vietā, es būtu ļoti pateicīgs!
ja kād varētu vēl palīdzēt atrast shēmu kā likt elktrisko lūku mehaniskās lūkas vietā, es būtu ļoti pateicīgs!
Bremzes uzliktas un strādā! perfekti, bet ir viens bet, viens suports nav kārtīgi atgaisots, jo salūza atgaisošanas caurulīte (Vai kas tas ir) nācās doties pēc jauna suporta. Suprots ir, un atiliek uzlit saulauztā vietā.
Darbi turpinās!
Nākošā lieta ko darīšu ir lūkas restaurācija.
Darbi turpinās!
Nākošā lieta ko darīšu ir lūkas restaurācija.
Ērmis tika pie jaunas disku krasas - Marss RED. izskatās ļoti labi un skaisti!
Drīz arī pakaļējos diskus krāsošu!
Drīz arī pakaļējos diskus krāsošu!