New! 323i coupe
Tātad, sanāca pārdot savu veco sedanu un tiku pie jaunas žurkas, tā ir 323i (m52b25) kupeja, 97g.
Tehniski un vizuāli ideālā stāvoklī, Melnie griesti, digitālā klima, recaro pusāda, elkoņbalsts, pilna m-paka neskaitot salonu, m3 orģinālie paklājiņi, enģeļi, g-power izplūde, sēdināts 40/60, koni priekšējie amortizātori, BBS 17', rūsas nav, apakša labā stāvoklī.
Iegādājos pirms mēneša, nomainīta viena aizmugurējā ķega, bija problēmas ar apgriezieniem, draivers pieslēdza pie pc un bija pie vainas tempretūras devējs. Ullikts m50 ieplūdes kolektors un drīz tiks vests uz chiptuning.lv, tas tā pagaidām viss
pāris bildes ieskatam:
Tehniski un vizuāli ideālā stāvoklī, Melnie griesti, digitālā klima, recaro pusāda, elkoņbalsts, pilna m-paka neskaitot salonu, m3 orģinālie paklājiņi, enģeļi, g-power izplūde, sēdināts 40/60, koni priekšējie amortizātori, BBS 17', rūsas nav, apakša labā stāvoklī.
Iegādājos pirms mēneša, nomainīta viena aizmugurējā ķega, bija problēmas ar apgriezieniem, draivers pieslēdza pie pc un bija pie vainas tempretūras devējs. Ullikts m50 ieplūdes kolektors un drīz tiks vests uz chiptuning.lv, tas tā pagaidām viss
pāris bildes ieskatam:
RIktigi smuka zurka, Tadu var preceet uz muziem!!! Pa lielu ciparu iekeri?
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Vienīgais ko es daudz maz spēju saskatīt kas ir vajadzīgs - flanči
Kupeja jau uz urrā
Kupeja jau uz urrā
Cik tur var redzet tajas mazajas bildes, izskatas cienijams eksemplars!
Vizuāli jau perfekts, bet derētu vēl salona bildes
Ir labi
Paldies, man arī viņa iet pie sirds
Cipars nebija liels, atbilstoš.
Flančus un pārējo ar laiku, uz doto brīdi ir viss kā es gribu, tpc baigi neiespringstu
MEKLĒJU- priekšējās orģinālās vai vsmz uz to pusi miglas, un pečkas ezi!
Cipars nebija liels, atbilstoš.
Flančus un pārējo ar laiku, uz doto brīdi ir viss kā es gribu, tpc baigi neiespringstu
MEKLĒJU- priekšējās orģinālās vai vsmz uz to pusi miglas, un pečkas ezi!
Bildēm baigais kontrasts!
Samenedž'ē biš mazāku un tad ieliec kādu bildi!
Tā jau liekas, ka glauns!
Samenedž'ē biš mazāku un tad ieliec kādu bildi!
Tā jau liekas, ka glauns!
uzspiežot uz bildes, atverās links ar lielākuGunTixV rakstīja:Cik tur var redzet tajas mazajas bildes, izskatas cienijams eksemplars!
tāpēc, lejuplādē bildi kompī un o tā arī pievieno forumā, tā skatītājam būs ērtāk un interese lielāka aplūkot tavu auto!
Skaista kupeja
ļoooaati skaista kupeja
kraasa laikam monteralblau!? auto vnk
Summersoundā tās divas meitenes neatstājāt māšīnā bez atslēgām un ar tukšu aķi?
Bez kontrasta pa visam cits skats, likās ka ta ir pavisam cita mašīna Bet tā jau labs!
jā, bija tāda lieta, bet ar šito 36to viss bija ok