E36-Robertseb
Tātad, mans E36, ko lai saka, 320i ar vanosu, 93 gads, jā auto ir vecāks par mani tā kā visu cieņu.
Auto nopirku pirms diviem vai pirms mēneša.
Ir arī miglas lukturi
salons ir saplīsis (drēbe). ir kondiška un sienas pulkstenis aa un lūka arī ir.
starp citu šis ir mans pirmais auto. kapec bmw? jo manuprāt priekšpiedziņa ir omēm un pilnpiedziņa ir vairāk domāta cilvēkiem kuri ir nosvērti un rūpējas par drošību ( nu lielākā daļa ) sēnēm.
kopš iegādājos auto esmu savedis kārtībā rokas bremzi un nomainijis vējstiklu + motorā saliku ProTec ķīmijas.
aa un viens jautrs notikums - draugs mani pieteica rtk 5.posma gonkai biķerniekos kartinga trasē, vis beidzās tā ka es paņēmu 3 vietu
Auto nopirku pirms diviem vai pirms mēneša.
Ir arī miglas lukturi
salons ir saplīsis (drēbe). ir kondiška un sienas pulkstenis aa un lūka arī ir.
starp citu šis ir mans pirmais auto. kapec bmw? jo manuprāt priekšpiedziņa ir omēm un pilnpiedziņa ir vairāk domāta cilvēkiem kuri ir nosvērti un rūpējas par drošību ( nu lielākā daļa ) sēnēm.
kopš iegādājos auto esmu savedis kārtībā rokas bremzi un nomainijis vējstiklu + motorā saliku ProTec ķīmijas.
aa un viens jautrs notikums - draugs mani pieteica rtk 5.posma gonkai biķerniekos kartinga trasē, vis beidzās tā ka es paņēmu 3 vietu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis Robertseb - 26 Aug 2013, 17:08, kopā labots 4 reizes.
Tā arī vēl nēesi ticis jēgā-kad tad auto nopirki? mēneša vai 2mēnešiem? ēnivej-sveikts barā
tikko noskaidroju ka auto pie manis atripoja pirms 8 nedēļām
tie vareetu buut 2men...
uz auto fona diski uzreiz kriit aciis...
bet vizuaali auto izskatas nesaguris...
P.S. salona pic?
kas tad ir taa ProTec kimija ko motora leeji?
P.S. salona pic?
say What???
Šodien ar pirmo izgāju skati, ielika 5 vieniniekus :)
Coupe rakstīja:tie vareetu buut 2men...
P.S. salona pic?
Motora ielēju nano tehnoloģiju, kas samazina berzi motorā.
Kkā nevieš uzticību, tās ķīmijas, ir arī jūtams efekts no tā?
un vsp skaista kupeja, lai labi ripo :)
Kurinam, kurinam
kā kuram motoram, pēc būtības vajadzētu motoram kļūt klusākam un jaudīgākam, jo pilnīgi viss kas tiek eļļots tiek pārklāts ar nano plēvi kas būtiski samazina berzi, un motoram vieglāk griesties. esmu bijis uz ProTec prezentācijām un redzējis visu savām acīm, es ar visu savu dvēseli viņiem uzticos, tā pat kā happy drift frends un nu jau Lamberts ar LASI auto.Coupe rakstīja:motors vairaak/stipraak/skaljaak neklab?
ir jūtams, mazliet mazāks patēriņš un un motors daudz vieglāk iegirežas, pie nākošās eļas maiņas izskalošu motoru un atkalTheGatis rakstīja:Kkā nevieš uzticību, tās ķīmijas, ir arī jūtams efekts no tā?
nano ieliešu motorā + izmēģināšu ari nano kārbai, tas tā lai ir pilnais aprīkojums un tad bus vieglāk spriest par patēriņu un jaudu.
jap azev, viņi jau bija virsū, bet es uzliku citas mizas, vienu sezonu nobrauktas continental furio derbica 225/45-HAPO- rakstīja:Diski R17
Ieliku miglas un sapratu ka ir dirs.. Ar vadiem, vajag jaunus vadu
Nu, apsveicu ar pirmo auto! Kādā stāvoklī ir bundža? Ja bundža ir laba, tad varētu 2.5 ielikt.
bundža vispār nav rūsējusi, 10 baļu sistēmā dotu 7 vai 8
tādā gadījumā labprāt izmēģinātu, cik tāds prieks maksā?Robertseb rakstīja:ir jūtams, mazliet mazāks patēriņš un un motors daudz vieglāk iegirežas, pie nākošās eļas maiņas izskalošu motoru un atkalTheGatis rakstīja:Kkā nevieš uzticību, tās ķīmijas, ir arī jūtams efekts no tā?
nano ieliešu motorā + izmēģināšu ari nano kārbai, tas tā lai ir pilnais aprīkojums un tad bus vieglāk spriest par patēriņu un jaudu.
Kurinam, kurinam
ja bundža nav rūsējusi tad ļoti labi!
Nedaudz virs 20ls, nomaini eļu un ielej protecTheGatis rakstīja:tādā gadījumā labprāt izmēģinātu, cik tāds prieks maksā?Robertseb rakstīja:ir jūtams, mazliet mazāks patēriņš un un motors daudz vieglāk iegirežas, pie nākošās eļas maiņas izskalošu motoru un atkalTheGatis rakstīja:Kkā nevieš uzticību, tās ķīmijas, ir arī jūtams efekts no tā?
Sveicināts bariņā bijušo klasesbiedriņ
<c> A.Siliņš :)
<c> A.Siliņš :)
Robertseb, tu gadījumā neesi Edgara Legzdas čoms?