E36-grinchs3
nomiris bija del sakususiem vadiem motortelpaa.bija jau nolemts naglaam,bet tomer ieputam otro elpu dzislas.
melnie griesti,manuala,el spoguli un tas pagaidaam viss.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
labāk vajadzēja atdod naglās
Nesaprotu, ko jūs domājat liekot un taisot šādus topicus ar šādām bildēm!
Cepuri nost, ja vēlies "celt no mirušajiem" (tik nodrāzta frāze jau pa forumu), bet tad izdari to, un parādi gala rezultātu, jeb vismaz konkrētus padarītos darbus, kas liecina par NOPIETNU tavu apņēmību un līdzekļu NEtrūkumu šāda auto reanimēšanai!!
šis auto, spriežot pēc bildēm, sen jau ir parādā nāvei!
Cepuri nost, ja vēlies "celt no mirušajiem" (tik nodrāzta frāze jau pa forumu), bet tad izdari to, un parādi gala rezultātu, jeb vismaz konkrētus padarītos darbus, kas liecina par NOPIETNU tavu apņēmību un līdzekļu NEtrūkumu šāda auto reanimēšanai!!
Nopirkt normālu e36 ir lētāk, bet ja nu tiešām no ši iznāks mega aparāts, kas parasti nav noticis, no šādeim izejmateriāliem tad
e36
Priekš tādiem vajag savu Slapjo sapņu topiku.
beidzot kāds kaut ko pasaka šajos tolmetu topikos, savādāk šādu līdzigu e36 topiki sāk augt kā sēnes pēc lietus un visos pēc kārtas ir lasāmi tikai saldie teksti, no sērijas ''izskatās ceļams'', ''ir potenciāls'' utmlerda rakstīja:Nesaprotu, ko jūs domājat liekot un taisot šādus topicus ar šādām bildēm!
kas tur tik loti briesmigs ka sen jau vajadzeja atdot naglaas.
paraadat ko pasi esat uzcelusi.
neiet runa par tiem bagatnieku luteklisiem kuri noperk jau vacija vai kur kiletus e36. bet paraadaiet ko pasi ar savam rokam esat celusi augsa. nevajag nodirst citu gaumes lietu.acis reti kurs var pateikt,sarakstit ta var pat 4gadigs berns da jebko... ta ka savas tizlas replikas paturiet pie sevis.nepatik neskaties...
neiet runa par tiem bagatnieku luteklisiem kuri noperk jau vacija vai kur kiletus e36. bet paraadaiet ko pasi ar savam rokam esat celusi augsa. nevajag nodirst citu gaumes lietu.acis reti kurs var pateikt,sarakstit ta var pat 4gadigs berns da jebko... ta ka savas tizlas replikas paturiet pie sevis.nepatik neskaties...
Un ko tu viņam esi izdarījis izņemot tilzas krāsas diskus un caurumus spārnos?
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Vai tik tur arī nav aizmetināti moldingi, labākajās tūninga tradīcijās? :ķekava_reprezent:
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
grinchs3 rakstīja:kas tur tik loti briesmigs ka sen jau vajadzeja atdot naglaas.
Tev 2. posts un jau ar replikām!
Esmu viens no tiem, kurš iepriekšējo auto pirka Vācijā par lielu naudu! Esmu sliktāks par tevi?
Tagad pajautā sev, ja tev būtu 3,5k ls vai tu būtu tik patriotisks un atdotu šo naudu par vācu e36 '98, gada, jeb tepat LV nopirktu e46 vai e39, teiksim , 2001;2002.g., proti, 3-4 gadus jaunāku auto!?
Labs padzīvojis BMW maksā līdzīgi kā jaunāks, nojāts BMW!
Tā varētu būt?
+1 erdam
Hater bitches ...
Don't hate , appreciate.
Es ceru ka tu paradisi ka vinji ir nepareizas domaas
Don't hate , appreciate.
Es ceru ka tu paradisi ka vinji ir nepareizas domaas
Tad ka tu nosauksi ka 318 uzgruzh M paku ?Nixon rakstīja:Tūnings vairs nav modē.
kaut vai 316i!
Kāda starpība tilpumam?
Kāda starpība tilpumam?
OEM detaļu uzgrūšana, kā Tu saki, nav tūnings, manuprāt.nokolats rakstīja:Tad ka tu nosauksi ka 318 uzgruzh M paku ?Nixon rakstīja:Tūnings vairs nav modē.
tā ir ražotāja komplektācija par papildus peso!
Čali, paskatie citus topikus, kur cilvēki katru dienu kaut ko dara ar auto un viss iet pareizajā virzienā, tā kā tā pļūtīšana ir nevietā. Ja redzētu, ka te viss iet uz labo pusi, tad tā arī teiktu. Vai nu tu pasteidzies par ātru pirms ieplānotos darbus kaut cik vairāk esi sadarījos, vai te viss ir slikti. Es pievienojos otrajam variantam.
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
tatad...es labak nemtu e36 par to naudassummu.
redzesim kads izskatisies kad tiks viss pabeigt.doma ir uz nakamo sezonu bus nobeigts.lena gara uzcelsu.
un tie diski domati ziemaj.pagaidam vasarai lena gara mekleju kadus r16 vai r17.
par moldingiem,man piemeram tie nezeligi gretinee,labaak ir bez viniem.
redzesim kads izskatisies kad tiks viss pabeigt.doma ir uz nakamo sezonu bus nobeigts.lena gara uzcelsu.
un tie diski domati ziemaj.pagaidam vasarai lena gara mekleju kadus r16 vai r17.
par moldingiem,man piemeram tie nezeligi gretinee,labaak ir bez viniem.