E36-blanko
Sveiki, tad nu aiz garlaicības izdomāju arī savu taču ierādīt.
BMW e36 2.0i vanos 94.g.
Iegādājos apmēram pirms nedēļas..
Auto pēdējo gadu braukāts tikai pa vāciju un ir saglabāts labā stāvoklī, kā arī motors strādā bez problēmām un rūc kā bitīte.
Nākošnedēļ ripos uz servi, lai nomainītu kārbu(lec ārā no atpakaļgaitas un otrajā ātrumā īpaši negrib līst) un ventilatoru.
Tuvākajā laikā jāpārmetina slieksnis.
Bildes no ss.lv, tikko piefočēju salonu un motoru.
BMW e36 2.0i vanos 94.g.
Iegādājos apmēram pirms nedēļas..
Auto pēdējo gadu braukāts tikai pa vāciju un ir saglabāts labā stāvoklī, kā arī motors strādā bez problēmām un rūc kā bitīte.
Nākošnedēļ ripos uz servi, lai nomainītu kārbu(lec ārā no atpakaļgaitas un otrajā ātrumā īpaši negrib līst) un ventilatoru.
Tuvākajā laikā jāpārmetina slieksnis.
Bildes no ss.lv, tikko piefočēju salonu un motoru.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Vizuāli jau ļoti glīts
Iespējams Valmierā kādreiz pamanīsi ja sagadīsies.
Motors arī strādā neslikti. :P
Motors arī strādā neslikti. :P
Kā es nevaru ciest šitās dalītās klimas. Vai nu analogā vai digitālā. Bet šī jau ir izvirtība.
Citādu jau skaists auto.
Citādu jau skaists auto.
Tur Tev taisnība par dalīto klimu..
Loti labi zinams aparat no manas pilsetas Vacija,un vel no mana touringa diski virsu stav.Lai veicas savest kartiba.
Šito manīju ssā, neslikts braucamais skata ziņā.
ss.lv sludinajuma bij rakstits ka diski lidzi nenak ,bet laikam tomer ir atdevis.
Vainīgs, piemirsu pieminēt par diskiem, jo tos viņš uzlika savai kupejai un manam uzlika impee`s e46 diskus.gincha rakstīja:Loti labi zinams aparat no manas pilsetas Vacija,un vel no mana touringa diski virsu stav.Lai veicas savest kartiba.
Neslikts braucamais ne tikai skata ziņā.AlpineLV rakstīja:Šito manīju ssā, neslikts braucamais skata ziņā.
Šodien padarīts un dažas jaunas bilžas(kvalitāte gan ne visai)
Nomainīti:
Vēl jāsagaida, kad atnāks miglas lukturu jaunais slēdzis ar 2 pogām nevis 1
Nomainīti:
- Ātrumkārba
- Izspiedējgultnis
- Termomufta
Vēl jāsagaida, kad atnāks miglas lukturu jaunais slēdzis ar 2 pogām nevis 1
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
šito redzēju ssā, pa cik beigās atdeva?
kondišku nomainīt uz digitālo var vispār?
Cena, lai paliek manā ziņā :P
Šitam jau nav digitālā, bet dalītā klima. :/
Nomainīt jau var, bet nu cik noprotu, tad padaudz darba, lai to izdarītu.
Šitam jau nav digitālā, bet dalītā klima. :/
Nomainīt jau var, bet nu cik noprotu, tad padaudz darba, lai to izdarītu.
Smuks
Atbilde:Norbis rakstīja:šito redzēju ssā, pa cik beigās atdeva?
gda33 rakstīja:Vajadziga pe4ka, panelitis, videja gaisa luka!
nomainam pe4ku, ieliekam paneliti un gaisa luku
pe4ka +- 20-30 ls, panelitis 20 ls gaisa luka 5 ls
Ir vai nu parastā pečka, šāda klima vai digitālā klima.RF_ rakstīja:Kā es nevaru ciest šitās dalītās klimas. Vai nu analogā vai digitālā. Bet šī jau ir izvirtība.
Citādu jau skaists auto.
Un ja ar vārdu analogā tu biji domājis parasto pečku, tad šī tomēr ir labāka, jo ir arī kondicionieris. Kā arī pāreja no šīs klimas uz digitālo ir krietni vienkāršāka un letāka nekā no parastās pečkas.
Ps. auto skaists
RF_ rakstīja:Kā es nevaru ciest šitās dalītās klimas. Vai nu analogā vai digitālā. Bet šī jau ir izvirtība.
Citādu jau skaists auto.
Pašam nu noteikti digitala, vai vispar nav . . . Vienkarši cilvekam ir iespeja kur augt . . Starpcitu dalitai nav ne vainas . . varbut vienkarši vizuale biškiņ zaude . .
kada vaina shitai klimatkontrolei ja viss strada?
P.S. autinsh
P.S. autinsh
Pēdējais labojis Vitalx325 - 21 Sep 2013, 09:49, kopā labots 1 reizi.
Šī jau arī ir analogā.RF_ rakstīja:Kā es nevaru ciest šitās dalītās klimas. Vai nu analogā vai digitālā. Bet šī jau ir izvirtība.
Tiešām, ir jābūt, maigi sakot, dīvainam, lai labāk izvēlētos parastu pečku, nekā kondicionieri ar klimata kontroliVitalx325 rakstīja:kada vaina shitai klimatkontrolei ja viss strada?
P.S. autinsh
Šodien kkā skatījos uz mašīnas priekšu un dēļ lukturu uzacīm šķiet, ka priekša saspiesta
Laikam parīt noņemšu nost un skatīšos kādas izmaiņas būs, varbūt labāk ir bez uzacīm.
Laikam parīt noņemšu nost un skatīšos kādas izmaiņas būs, varbūt labāk ir bez uzacīm.