bandedsteel e36 touring
Tākā pēdēja laikā vairs nav īpaši daudz laika atvēlēt lai skrūvētu e30, tāpēc tika iegādāts ikdienas pakaļas pārvietojamais līdzeklis, jo e30 motoram aprāva šāles un visi prieki beidzās, tagad plāns pa ziemu sabūvēt jaunu dzinēju un uzlabot vēl pāris lietas.
kautkā šitā:
E36 universāls tika meklēts apmēram mēnesi, jo īsti 328/325 universālu manuprāt pagrūti atrast, jo vainu kosmoss, vai stāvoklis nav atbilstošs cenai, kautkā vienu dienu uzdūros uz sludinājuma ka tirgo tuuringu, itka atbilda manām prasībām un aizbraucu arī viņu apskatīties, beigās izrādijās diezgan sakarīgs un tā arī paņēmu šito.
E36 328 1996 gads
el. logi priekšā
kruīzs
kondiška
el. lūka
apsildāmi beņķi
18 pogu OBC
telefons
digitālā klimatkontrole
elektriskie spoguļi
koža roža
elkoņbalsts
Auto tika nopirkts bez TA, tagad viss sataisīts tikai atliek aizbraukt atrādīties.
Tuvākie plāni:
Sagāzēt
Sameklēt visas iztrūkstošās detaļas virsbūvei, kautkādi plastmasi utt.
Koiloveri
Notonēt logus
Sakrāsot sliekšņus un sapulēt visu
nomainīt haubi+brilli pret stock
nomainīt stūri un atrumkloķa uzgali
noplēst karbonu
Visticamāk vizuālie sīkumi tiks savesti kārtība pēc ziemas, jo tagad īsti neredzu jēgu to darīt, jo ziemā tāpat kautko apskrāpēs vai nolauzīs. Tagad primārais ir uzlikt gāzi, lai varētu sākt ekonomēt
kautkā šitā:
E36 universāls tika meklēts apmēram mēnesi, jo īsti 328/325 universālu manuprāt pagrūti atrast, jo vainu kosmoss, vai stāvoklis nav atbilstošs cenai, kautkā vienu dienu uzdūros uz sludinājuma ka tirgo tuuringu, itka atbilda manām prasībām un aizbraucu arī viņu apskatīties, beigās izrādijās diezgan sakarīgs un tā arī paņēmu šito.
E36 328 1996 gads
el. logi priekšā
kruīzs
kondiška
el. lūka
apsildāmi beņķi
18 pogu OBC
telefons
digitālā klimatkontrole
elektriskie spoguļi
koža roža
elkoņbalsts
Auto tika nopirkts bez TA, tagad viss sataisīts tikai atliek aizbraukt atrādīties.
Tuvākie plāni:
Sagāzēt
Sameklēt visas iztrūkstošās detaļas virsbūvei, kautkādi plastmasi utt.
Koiloveri
Notonēt logus
Sakrāsot sliekšņus un sapulēt visu
nomainīt haubi+brilli pret stock
nomainīt stūri un atrumkloķa uzgali
noplēst karbonu
Visticamāk vizuālie sīkumi tiks savesti kārtība pēc ziemas, jo tagad īsti neredzu jēgu to darīt, jo ziemā tāpat kautko apskrāpēs vai nolauzīs. Tagad primārais ir uzlikt gāzi, lai varētu sākt ekonomēt
Pēdējais labojis e30 - 19 Jūn 2015, 00:31, kopā labots 1 reizi.
Hahā pirmais!
Sveicu touringu pulkā!
Nevaru saprast, patīk tas haubes purns vai nē, bet priekš ziemas auto ideāls variants, salons naiss!
Sveicu touringu pulkā!
Nevaru saprast, patīk tas haubes purns vai nē, bet priekš ziemas auto ideāls variants, salons naiss!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Pat ar visu to haubi , izskatās zolīdi .
izskatas sakarigs aparats
oem no 7 serijas.
Nebiju pamanījis, ka šeit esi! super unītis!!!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
labs variants!
bez kalpakiem.
P.S. man liekas ka Dogma kož pirkstos ka aizmainīja tādus diskus.
P.S. man liekas ka Dogma kož pirkstos ka aizmainīja tādus diskus.
Man ir stāri, man uz pārējiem uzmīzt Bet šie ļoti labi izskatās, tas gan!