E36-318i
Sveiki!
Foruma esmu jau kopš 2012 gada, bet tieši tajā gada pardevu savu 318is sedanu, un kopš taja laika paspeju samainīt daudz dažadas mašinas e38 740, e30, 124 coupe, pedejais auto bija ford mondeo 1994 gada, benzins-gāze, pēc mondeo sapratu ka pie 'fordiem' vairs nekad muža neatgriezišos '.
Un taa sanaca ka šo ceturdien nopirku atkal e36 un atkal sedanu
Īsumā - 1993. gada mauritius blau sedans ar m50b25tu (pēc dokumentiem 1.8) pirma registracija Latvija 2007. gadā. vizuala un tehniska stavoklis diezgan labs, iznemot salonu, durvju apsuvejumi nostiprinati ar skruvgrieziem tuvakaja laika planoju to visu salabot, No komplektacija nekas ipašs nav, visi 4 el.logi, kondicioniers, shortshifter, M sture, miglinieki, xenons, logu tonejums itka viss.
Plānotās auto izmaiņas: sameklet adas salonu, ja kadam ir ko piedavat tad drosi - PM, interesee recaro salons, ideali ja butu ar apsildi, prieksejo M bamperi un pagaidam viss, ar visu parejo pagaidam esmu apmierinats.
Talak lai runa bildes:
Foruma esmu jau kopš 2012 gada, bet tieši tajā gada pardevu savu 318is sedanu, un kopš taja laika paspeju samainīt daudz dažadas mašinas e38 740, e30, 124 coupe, pedejais auto bija ford mondeo 1994 gada, benzins-gāze, pēc mondeo sapratu ka pie 'fordiem' vairs nekad muža neatgriezišos '.
Un taa sanaca ka šo ceturdien nopirku atkal e36 un atkal sedanu
Īsumā - 1993. gada mauritius blau sedans ar m50b25tu (pēc dokumentiem 1.8) pirma registracija Latvija 2007. gadā. vizuala un tehniska stavoklis diezgan labs, iznemot salonu, durvju apsuvejumi nostiprinati ar skruvgrieziem tuvakaja laika planoju to visu salabot, No komplektacija nekas ipašs nav, visi 4 el.logi, kondicioniers, shortshifter, M sture, miglinieki, xenons, logu tonejums itka viss.
Plānotās auto izmaiņas: sameklet adas salonu, ja kadam ir ko piedavat tad drosi - PM, interesee recaro salons, ideali ja butu ar apsildi, prieksejo M bamperi un pagaidam viss, ar visu parejo pagaidam esmu apmierinats.
Talak lai runa bildes:
Pēdējais labojis 325i - 06 Feb 2014, 19:21, kopā labots 3 reizes.
wtf?? tas saucaas apraksts??
kas taja apraksta tev nepatik? : ))
Tāds parasts.. Varēji jau kaut ko vairāk pastāstīt!
Uzraksti ko esi jau izdar'ijis un ko varbut plano dariit.
palasi kaada cita aprakstu tad sapratiis ka te kkas pa iisu bish! un kadu funkciju pilda 5ta poga??
Man ta poga bloķe aizmugurejos logus, lai no aizmugures nevaretu atvert.
Pēdējais labojis 325i - 17 Jūl 2014, 21:42, kopā labots 1 reizi.
vidējai pogai funkcija nolaist visus logus uzreiz lejā
[quote="RENIO"]vidējai pogai funkcija nolaist visus logus uzreiz lejā[/quote
Nopietni?RENIO rakstīja:vidējai pogai funkcija nolaist visus logus uzreiz lejā
Man liekas ka tur jaabuut savaadaakai pogai ar ko blokjee aizmugureejos logus lai tos nevareetu atveert. Vismaz man taa ir.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
kas ir tas sarkanais pa vidu no piepipetaja pa labi?
Šis pirms kāda laika ilgi pārdevās ss.lv un gadījumā nav tā appisēju plača? ''ķipa'' bija rakstīts, ka ir 2.5?
Patīk aparāts, izskatās tāds pasvaigs.
nopirku viņu rumbulas plača, pec dokumentiem viņa ir 1.8, bet iekša 2.5 vanos.fishers rakstīja:Šis pirms kāda laika ilgi pārdevās ss.lv un gadījumā nav tā appisēju plača? ''ķipa'' bija rakstīts, ka ir 2.5?