Edza -328
Sveiki visi e36 fani!
Nu jau kādu laiku ir pagājis mans periods ar sarkano bembi un pabraucot kādu laiku ar mašīnām, kas neietilpst šajā kategorijā, sapratu,ka tomēr mana sirds pieder e36! Tāpēc nesen( 2013. gada oktobrī) kā iegādājos pelēku 1995. gada 328.
Mašīna nāk no Cēsīm un to vadīja sieviete. Tai ir ekskluzīvs ādas salons, kas ir veidots pēc individuāla pasūtījuma( uz griestiem BMW zīme + audio sistēma), 4 elektriskie logi, stūres lifts, lūka, mazais OBC.
Automašīna ir nokomplektēta ar M pakas priekšējo bamperu, spoguļiem un sliekšņiem.
Tuvākajos plānos ir veikt virsbūves apstrādi pret rūsu un iepirkt lietos diskus.
Sveicieni visiem!
Edgars un 328!
Nu jau kādu laiku ir pagājis mans periods ar sarkano bembi un pabraucot kādu laiku ar mašīnām, kas neietilpst šajā kategorijā, sapratu,ka tomēr mana sirds pieder e36! Tāpēc nesen( 2013. gada oktobrī) kā iegādājos pelēku 1995. gada 328.
Mašīna nāk no Cēsīm un to vadīja sieviete. Tai ir ekskluzīvs ādas salons, kas ir veidots pēc individuāla pasūtījuma( uz griestiem BMW zīme + audio sistēma), 4 elektriskie logi, stūres lifts, lūka, mazais OBC.
Automašīna ir nokomplektēta ar M pakas priekšējo bamperu, spoguļiem un sliekšņiem.
Tuvākajos plānos ir veikt virsbūves apstrādi pret rūsu un iepirkt lietos diskus.
Sveicieni visiem!
Edgars un 328!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ocd clean
Šim bij vel liels traks spoileris uz bagažnieka. Skatos tagad laikam pazudis.
tie griesti
Durvju apšivkas atlīmējušās, dermantīns ar abpusējo skoču līmēts
pa labu ciparu dabūji un ir vērts viņā ieguldīt, cik nu redzēju un parunājām. Iet jau arī laikam lopā
tas salons gan ir mazliet šausma. Tur darīt netrūkst ko.
Ja izdomā kaut kad izjaukt auto padod ziņu. ar lielāko prieku savākšu aizmugurējos elektriskos logus
Ja izdomā kaut kad izjaukt auto padod ziņu. ar lielāko prieku savākšu aizmugurējos elektriskos logus
Došu labu ciparu par aizmugurejiem el.logiem
Šito senāk atminos, ka mētājās pa ss'u un likaš, ka neviens viņu nekad nenopirks!
Man personīgi salons liek novērsties!
Man personīgi salons liek novērsties!
viss atkarīgs ko īpašnieks ar viņu darīs. Ja gribēs izlaizītu, tad būs jāravē ārā, ja priekš driftošanas, tad principā sākumā tas ir vienalga.
Šis ir tas, kas agrāk bija zaļā krāsā?
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
J'ā bij arī spoliers..apsivkas turas ļoti labi..nekas nekur nekrit nost.
Par zalo kaut ko jauc .
Par zalo kaut ko jauc .
ocd clean
Vizuāli nekāda vaina salons gan
man ar kautka likas ka bija vins ss'a zalsrvars rakstīja:Šis ir tas, kas agrāk bija zaļā krāsā?
Salons vnk šausmas, nevajadzēja nemaz izcelt, ka individuāls, laikam ļoti patīk
nu kā lai nepatīkt tas tak ekskļuziv i muzons bomba, lai gan visa instalācija looks like shit
BMW-Big Money Waste
parādi savu konfekti jeb arī skolā starpbrīdis un vajadzēja ko iemurgot kamēr citi pīpē
negribas tevi apbedinat
bet ar to auto brauca kaut kads pipars kurš dzivoja riga uz kalupes ielas laikam
mašina tiešam tika kopta ar zilam dioditem un super limes palidzibu ka ari regulari tika iegriests dzineja dzenis lai sim nebutu garlaicigi kas atiecas par kuzovu tad gan tur kads ir savedis vinu kartiba jo pirmstam tur bija gan buktes gan izrusejusas arkas ,viss komplekts ka nakas
ps :
apsveicu ar pirkumu vienozimigi ceramska ir nonacis labas rokas un viss buss
bet ar to auto brauca kaut kads pipars kurš dzivoja riga uz kalupes ielas laikam
mašina tiešam tika kopta ar zilam dioditem un super limes palidzibu ka ari regulari tika iegriests dzineja dzenis lai sim nebutu garlaicigi kas atiecas par kuzovu tad gan tur kads ir savedis vinu kartiba jo pirmstam tur bija gan buktes gan izrusejusas arkas ,viss komplekts ka nakas
ps :
apsveicu ar pirkumu vienozimigi ceramska ir nonacis labas rokas un viss buss
Muzika ir ielikta kavalitativa hertz skan loti kvalitativi bez jebkadiem blakus trokšniem ..
Salons man pilniba apmierina .
Salons man pilniba apmierina .
ocd clean