e-power-36
taa tad liekas ka tev pat 18mit vel nav pec veellmeem
nasis melnas,aizmugurejas lampas jamiana un wtf ir uz priekshejiem sparniem pie lampaam?
kraasa stiliga,kopa ok auto
tik karbona plavi tev nevajag
nasis melnas,aizmugurejas lampas jamiana un wtf ir uz priekshejiem sparniem pie lampaam?
kraasa stiliga,kopa ok auto
tik karbona plavi tev nevajag
ar kompatu pa brugji
Ja nebūtu 18, es ar so nebrauktu, vienk patīk acīs krītošs tūnings
man sāk likties, ka te atkal kkas ākstas un veido viltus topikus
Čali iztiksim bez rjupjī'bām, un kAas vainas lampām????????
lampaam,nu nezinu,varbut vinjas ir pretiigas??:D
un uz haubes tie zirgi kovboj ir bomba
un uz haubes tie zirgi kovboj ir bomba
ar kompatu pa brugji
jebal skaistāku e36 nesmu redzējis need for speed edition
Pēdējais labojis Liberis - 28 Dec 2013, 19:58, kopā labots 1 reizi.
Taas baltaas naasis ir drausmiigas, un lampas.. godiigi, likaas, ka tas viss jau ir izslimots te, banaanijaa..
Nebojaa smuku auto.
Rižikus gan labprāt atpirktu..
Varu bonusā iedot ar karbonu noliimeetas naasis, pusliidz normaalaa staavoklii
Nebojaa smuku auto.
Rižikus gan labprāt atpirktu..
Varu bonusā iedot ar karbonu noliimeetas naasis, pusliidz normaalaa staavoklii
+320blondaaa rakstīja:man sāk likties, ka te atkal kkas ākstas un veido viltus topikus
Tu tos sūdus pats uzliki?
nelamaajies,tas ir vienkarshi uzkritosh tunings:D
da labi,nenodrisiis,bet veciit tak sanjemies
da labi,nenodrisiis,bet veciit tak sanjemies
ar kompatu pa brugji
Labāk, nekroplo autinu ,tiri smuks butu,ja tu nebutu šķuningu veidojis! Back lampas briesmigas!
taak nepoņjal, tu iepirki ar normālām stock lampām un uzliku tās šķūninga aizmugurē???? un tos sūdus uz spārna arī??
BMW-Big Money Waste
vecīt tūnings lai paliek rīsu raķetēm, jeb japāņiem, bmw tb friču mašinām jau nu jāizsktās daudz maz normali. Jeb ja kāre tjūnēt fiksi iemaini pret kādu gondu un šķūnē cik maks ļauje-power-36 rakstīja:Ja nebūtu 18, es ar so nebrauktu, vienk patīk acīs krītošs tūnings
BMW-Big Money Waste
Kautkas trūkst BMW : $
Ar tām mazājām tūninga uzlikām uz spārniem pats bmw līkumos stabilāks, šerpāk to kanti var paņemt :aerodinamika:
Braucošs pisģets.
Jebal skaistas lampas kur pirki ?
Man noderētu kūtiņai uz pārdošanu jepal sadedziniet kāds to bodi kas šito huiņu vispār tirgo :(
un tas ķip strīpiņas pie lampām atsit lauku fermu kur govs ar sūdainu asti iemaukusi pa sānu
Bet skatoties no otras puses atpakaļ org lampas ietonet logus mazliet no m style , un nost lūdzu tāās baltās nāsis kas tas vispār par nahuj
Man noderētu kūtiņai uz pārdošanu jepal sadedziniet kāds to bodi kas šito huiņu vispār tirgo :(
un tas ķip strīpiņas pie lampām atsit lauku fermu kur govs ar sūdainu asti iemaukusi pa sānu
Bet skatoties no otras puses atpakaļ org lampas ietonet logus mazliet no m style , un nost lūdzu tāās baltās nāsis kas tas vispār par nahuj
Drive until you die with your e36
negribu neko launu bet piekritu forumiesiem
lampas pakalejas ar balto pagriezienu tev varu pa sapratigu cenu nosponsoret
un ludzu , ludzu melnas nasis atpakal
lampas pakalejas ar balto pagriezienu tev varu pa sapratigu cenu nosponsoret
un ludzu , ludzu melnas nasis atpakal