Akuļa kūts!
Labvakar, kā jau daudzi, arī es sākumā daļu dzīves veltīju rolleriem,pavasarī ieguvu vadītāja apliecību un šī gada 2.decembrī tiku pie sava pirmā četrratainā braucamā 1.6 kompacta, būtībā ņēmu tikai tādēļ, ka vajadzēja braucamo ar pakaļpiedziņu un sanāca šo nemotoru iegūt par ļoti saldu ciparu ar jaunu TA un jaunām ziemas riepām(ziema gan kautkur aizdzērusies ). Mašīna 1994.gada. pa šo laiku sataisīti šādi tādi sīkumi, ielikta kautcik normāla mūzikas sistēma un tā. tuvākajos plānos nomainīt eļļu, filtrus un vēl šo to piečinīt. Uz pavasari/vasaru plānojas nomainīt spārnus(rūsa skārusi diezgan), šo to sakrāsot, M priekšējais bamperis, visticamāk r16 style5 diski, piesēdināt un ganjau vēlkautko, jāskatās kas studenta makam būs pa kabatai
Šeku reku bilde no pirmā vakara kad nopirku:
Un te kautko ar netīru salona filtru sabildēju.
P.S Ikdienā sanāk daudz pārvietoties pa zemes ceļiem, tāpēc mašīna netīra
Šeku reku bilde no pirmā vakara kad nopirku:
Un te kautko ar netīru salona filtru sabildēju.
P.S Ikdienā sanāk daudz pārvietoties pa zemes ceļiem, tāpēc mašīna netīra
Pēdējais labojis Akulis - 05 Sep 2014, 00:51, kopā labots 1 reizi.
Tos gabarītus gan izņem
Priekš pirmā auto ļoti OK.
Savedīsi kārtībā un būs OKey...ar 1.6 ziemā var ļoti labi izpildīties.
Priekš pirmā auto ļoti OK.
Savedīsi kārtībā un būs OKey...ar 1.6 ziemā var ļoti labi izpildīties.
subs, gan gandrīz pa visu bagāžnieku
labi skan?
labi skan?
to pašu gribēju rakstīt ka gandrīz pa visu bagažniekuRENIO rakstīja:subs, gan gandrīz pa visu bagāžnieku
labi skan?
un jā kompots kā kompots ,veiksmi darbos
gruzs- Paldies, jap no Limbažiem.
RENIO - tā viņš ir, bet tākā ikdienā nav plānots baigi kautko bagažniekā krāmēt tad netrauceeman , bliež nesūdīgi
Sancix- tos ieliku tikai prikola pēc, jo ar īstajiem sanāca čp un šitie vnk garažā mētājās , un ja uz pirmā sniedziņa jau paspēju pavandiities
RENIO - tā viņš ir, bet tākā ikdienā nav plānots baigi kautko bagažniekā krāmēt tad netrauceeman , bliež nesūdīgi
Sancix- tos ieliku tikai prikola pēc, jo ar īstajiem sanāca čp un šitie vnk garažā mētājās , un ja uz pirmā sniedziņa jau paspēju pavandiities
Nesaprotu cilvēkus, kas taisa topikus par saviem auto, un jau pirmajās bildēs saliek riktīgi dubļainas bildes... Ē-bal, tiešām nevar auto nomazgāt kaut vai topika atklāšanai?
Pilsētniekiem viegli runāt.marux rakstīja:Nesaprotu cilvēkus, kas taisa topikus par saviem auto, un jau pirmajās bildēs saliek riktīgi dubļainas bildes... Ē-bal, tiešām nevar auto nomazgāt kaut vai topika atklāšanai?
Padzīvo rudenī laukos kur visur zeminieki bēdīgā st\avoklī un sapratīsi ka neiespējami mašīnu tīru saglabāt
Neuztraucies, ganjau paspēšu ielikt arī smukas bildes
Lai nu kuram par lauku dzīvi tu stāstītu... Runa iet par to, kā tu prezentē savu auto. Poh, ka dubļi apkārt - kaut kad taču tu viņu mazgā? Nomazgā, sabildē un tad bliez topiku augšā.
piekrītu marux... es a no laukiem un bieži pa zeminiekiem, bet 1x nedēļā uz handwash aizdzenu... nu 1. lai nepūst un sāļus izmazgā 2. lai pēc kautkā izskatās.. bet nu veiksmi ar nemotoru...
kaut kā banānijas cilvēciņiem neaiziet, ka Latvija ir vieni lieli lauki. Tie kas jūtās baigie pilsētnieki ir diezgan pastulbi
Sktos topiks baigi noslīdējis, auto joprojām ir pie manis, kā jau nestrādājošam studentam naudas īpaši nau,tad nekādi lieli jaunumi nav
Te viena bilde vēl no ziemas:
Vakar tika iepirkti vasaras diski R15, jo bija mājās praktiski jaunas R15 vasarenes
Šodien tika sabortētas riepas un skats uzreiz labāks
[url=http://www.bildites.lv/viewer.php?file= ... al2rpl.jpg]
Jāsāk krāt nauda un:
Jāsapērk spārni, M// priekšējais bamperis, miglu rāmīši, sēdinātās atsperes, jānokrāso abi bamperi, spārni, sliekšņi melni, priekšējās recaro taburetes un ganjau vēl kautko.
Pa lielam ar pirkumu esmu apmierināts, tehniski nekādas problēmas nav bijušas, protams esmu novērsis diezgan daudz visādus sīkumus, bet neizplūdīšu te gari
Te viena bilde vēl no ziemas:
Vakar tika iepirkti vasaras diski R15, jo bija mājās praktiski jaunas R15 vasarenes
Šodien tika sabortētas riepas un skats uzreiz labāks
[url=http://www.bildites.lv/viewer.php?file= ... al2rpl.jpg]
Jāsāk krāt nauda un:
Jāsapērk spārni, M// priekšējais bamperis, miglu rāmīši, sēdinātās atsperes, jānokrāso abi bamperi, spārni, sliekšņi melni, priekšējās recaro taburetes un ganjau vēl kautko.
Pa lielam ar pirkumu esmu apmierināts, tehniski nekādas problēmas nav bijušas, protams esmu novērsis diezgan daudz visādus sīkumus, bet neizplūdīšu te gari
Pēdējais labojis Akulis - 08 Mar 2014, 13:55, kopā labots 1 reizi.
A kur vaacinji?
Nezinu - vai nu vacinju del vai ka, bet man pat ar blekiniekiem patika labak.. Patreiz taa - nekaa
Nezinu - vai nu vacinju del vai ka, bet man pat ar blekiniekiem patika labak.. Patreiz taa - nekaa
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
vāciņi visi nav vēl pie manis, kad būs tad likšu virsū. Manuprāt dzīvē daudz labāks skats, bildes tādas baigi neveiksmīgas, rīt būs labākas.
zemaku mizu + lielu sedinajumu
Cienot citus Tu cieni sevi.
Šiem R15 nekas no iepriekšminētā nelīdzēs (ja netaisies braukt ar reālu gludekli)!
d[-_-]b