E36-jan4uks1994
Pa lielam jau ir ok, nav sabāzts nekāds šķūnings
Lai veicas darbos, gaidīsim kas tiks darīts tālāk... :) ja netiks kkur pārdots jau pēc pāris mēnešiem
Lai veicas darbos, gaidīsim kas tiks darīts tālāk... :) ja netiks kkur pārdots jau pēc pāris mēnešiem
nu i tolks taisīt topiku
P.S. daudzi šeit taisa topikus, lai varētu labāk pārdot auto vai arī vispār varētu pārdot...
Reāli vaig kkādus ierobežojumus ,kad var taisīt topiku pēc tik un tik postiem un cik ilgi esi reģistrējies vai kkā tā.RENIO rakstīja:P.S. daudzi šeit taisa topikus, lai varētu labāk pārdot auto vai arī vispār varētu pārdot...
Savādāk bezpridzels...
Tas,ka bmw stav sludinajuma,nenozime ka es vinu pardosu..
Vēl tizlāku atmasku nevarēji izdomāt
Vispariba biju ielicis sludinājumu vairāk uz maiņu,nekā pārdošanu..
Kaut kā tomēr negribās ticēt!
Takš kpc jāpiesienās pie viņa rīcības? Takš lai dara ko ir ieplānojis.
Kapec man taja ss.lv radas 98' tourings, bet te topika sedans??
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
Tapēc, ka sludinājums ir izņemts.Wildutch rakstīja:Kapec man taja ss.lv radas 98' tourings, bet te topika sedans??
Nu ja moderatori negrib/nevar izdomāt kādus ierobežojumus jaunu tēmu veidošānā, tad pašiem vien būs jātīra. No citas puses, mazāk ierobežojumu, varāk cilvēku nāk (ieskaitot tādus "vienas dienas topiku" viedotājus) :)
d[-_-]b
baigi līdzigs Podziņas bembim -sākotnējā stadijā!
+831643053blondaaa rakstīja:Reāli vaig kkādus ierobežojumus ,kad var taisīt topiku pēc tik un tik postiem un cik ilgi esi reģistrējies vai kkā tā.RENIO rakstīja:P.S. daudzi šeit taisa topikus, lai varētu labāk pārdot auto vai arī vispār varētu pārdot...
Savādāk bezpridzels...