E36-Black Compact
Sveiki!
Tātad beidzot pienācis man laiks atrādīt savu pagaidām necilo bmw
Auto iegādāts 2013.gada Augustā, auto tiešā ceļā no Vācijas 98gada ar m44b19is, par to paldies Z-street, auto tehnisko izgaja bez aizrādijumiem.
Komplektācija ietilpst-alcantra recaro salons, M paka, elektriskie spoguļi, logi, lūka, Melnie griesti.
Diemžēl tika nedaudz nošķilts purniņš, neapēķinot laika apstākļus, rezultātā divi stabi un sēta manā kontā
Pats savām rokām visu atjaunoju un viss ir gandrīz pirmatnējā izskatā.
Plānots uz pavasari nosēdināt līdz zemei, uzlikt skaistus apavus ar plauktu, enģeļus, un iespējams jaudīgaku dvēselīti
Padarītie darbi samēra daudz, visu nespēšu atcerēties, bet īsumā, nomainīta eļļa sveces, filtri, pārlasīta hadene, uzinstalēta taisna izsplūde.
Bildes pagaidām tikai šādas, bet tuvākajā laika labošos
Tātad beidzot pienācis man laiks atrādīt savu pagaidām necilo bmw
Auto iegādāts 2013.gada Augustā, auto tiešā ceļā no Vācijas 98gada ar m44b19is, par to paldies Z-street, auto tehnisko izgaja bez aizrādijumiem.
Komplektācija ietilpst-alcantra recaro salons, M paka, elektriskie spoguļi, logi, lūka, Melnie griesti.
Diemžēl tika nedaudz nošķilts purniņš, neapēķinot laika apstākļus, rezultātā divi stabi un sēta manā kontā
Pats savām rokām visu atjaunoju un viss ir gandrīz pirmatnējā izskatā.
Plānots uz pavasari nosēdināt līdz zemei, uzlikt skaistus apavus ar plauktu, enģeļus, un iespējams jaudīgaku dvēselīti
Padarītie darbi samēra daudz, visu nespēšu atcerēties, bet īsumā, nomainīta eļļa sveces, filtri, pārlasīta hadene, uzinstalēta taisna izsplūde.
Bildes pagaidām tikai šādas, bet tuvākajā laika labošos
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kaut kā pēdējā laikā kompaktu ēra sākusies! Skaists autiņš. Man baigi patīk diski, vienīgi salons gan kkā ne pārāk!
Par diskiem piekrītu tīri interesanti !
Lai labi ripo un metās plaknē !
Lai labi ripo un metās plaknē !
Pārāk tumšas bildes, nevar vizuāli neko pateikt, kā ar ruslanu, buktēm, švīkām, utt
Sitam purnam katra detalja savaa krasa,kapots esot zils uzlikts,jo gribejis pieskanot kaut kadiem afigenajiem diskiem
Del afigenajiem diskiem arkas ari valcetas aizmugure,protams galigi dirsaa,un krasa nolekusi nost un ir pliks metals,vienigais kas tur ir labs ir salons
AA ir vel turo putejs ar reaktivu skanu pa visu rigu
Lai veicas darbos
Del afigenajiem diskiem arkas ari valcetas aizmugure,protams galigi dirsaa,un krasa nolekusi nost un ir pliks metals,vienigais kas tur ir labs ir salons
AA ir vel turo putejs ar reaktivu skanu pa visu rigu
Lai veicas darbos
Simpātisks
šo man liekas ka redzēju vienu reizi Sarkandaugavas Statoil
šo man liekas ka redzēju vienu reizi Sarkandaugavas Statoil
Tad nu beidzot man ir sanācis izveidot labas bildes un tagad mans kompots izskatās šādi :) protams,ka ir visādi vizuāli defekti,bet ceru,ka jūs man palīdzēsiet ar tiem tikt galā :) vissu pamazām sataisīšu un būs okey. lai runā bildes...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Izskaatas ok. a kas ir ar miiglaam?man liekas ka sis nav isti vietaa
jā pareizi liekās miglas nav kārtīgi ieliktas iekšā,jo tās nav oriģinālās,nolūza viena detaļa,tāpēc tā,bet rītdien ielkšu vietā.