Karrlo v8 spēkstacija
Labsvakars ! Sanāk man tos auto mainīt diezgan bieži,bet kad parādas kaut kas uz ilgāku laiku,tad ir vērts arī kaut ko uzbildēt un ierakstīt . Tā kā īstenais drifta projekts mazliet ievilksies ,dēļ tā ,ka līdzekļi ir tik cik ir un uz ķep ļep negribas ,bet gribas skaisti un stāvēt trases malā ,noskatīties kā citi gāž, arī īsti neder ,izdomāju ,ka jāņem auto kuru fiksi uzbliezt priekš street/proAm klases ,lai pēcāk to realizētu un pabeigtu e30 !
Sacīts - Darīts ...pirms neilga laiciņa ,rudenī ,maiņas ceļā tiku pie tīri labi saglabājušās želejas ,lasīt-e36 Sudrabains sedans,ar necilu salonu un 2.0 motoru ,sāku viņu tipa gatavot jestrai ikdienas braukšanai (koilas,hydro n`shit) ,tipa ziemai ...
Bilde no vēla rudens ,kad tikko biju visus labumus salicis uz auto :
Pagāja laiks,mainijās domas-auto iemainiju čomam,kurš īsi pēc maiņas viņu maigi noblieza margās .Tagad auto interesantā kārtā ir atpakaļ pie manis,iedzīts boksos,gaida ,kad UK atradīšu donoru motoram un vēl pāris sīkumiem un tad jau dzīsies uz krāsotavu ,lai tiktu uzfrišināts (nē ,nebūs ne balts,ne melns ) ,kā arī pārējie labumi !
Uz doto brīdi:
Weitec koilas,Wilwood rocene,leņķīts biš lielāks ,rrs baranka ,recaro beņķi .
Drīzumā: viss pārējais ,ko esmu iecerējis,mēģināšu apdeitot tikai kaut ko nopietnu,nevis no sērijas ``noplēsu uzlīmi-uzlīmēju citu ``
Sacīts - Darīts ...pirms neilga laiciņa ,rudenī ,maiņas ceļā tiku pie tīri labi saglabājušās želejas ,lasīt-e36 Sudrabains sedans,ar necilu salonu un 2.0 motoru ,sāku viņu tipa gatavot jestrai ikdienas braukšanai (koilas,hydro n`shit) ,tipa ziemai ...
Bilde no vēla rudens ,kad tikko biju visus labumus salicis uz auto :
Pagāja laiks,mainijās domas-auto iemainiju čomam,kurš īsi pēc maiņas viņu maigi noblieza margās .Tagad auto interesantā kārtā ir atpakaļ pie manis,iedzīts boksos,gaida ,kad UK atradīšu donoru motoram un vēl pāris sīkumiem un tad jau dzīsies uz krāsotavu ,lai tiktu uzfrišināts (nē ,nebūs ne balts,ne melns ) ,kā arī pārējie labumi !
Uz doto brīdi:
Weitec koilas,Wilwood rocene,leņķīts biš lielāks ,rrs baranka ,recaro beņķi .
Drīzumā: viss pārējais ,ko esmu iecerējis,mēģināšu apdeitot tikai kaut ko nopietnu,nevis no sērijas ``noplēsu uzlīmi-uzlīmēju citu ``
Pēdējais labojis Karrlo - 01 Feb 2015, 20:49, kopā labots 1 reizi.
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Nice!!
Ja snaks kadu gribi uztaisit, tad vispar bus bomba!!!
Ja snaks kadu gribi uztaisit, tad vispar bus bomba!!!
Veiksmi darbos un gaidam maijā uz starta līnijas!
laikam man ex diski atjaunoji>?
gadījumā bieži pa mežciemu nevālē ?
+1 kauk ko lidzigu ari esmu tur redzejis
Šitais sudraba sedans gāja ļoti pie sirds jau no pirmās dienas, izskatā viss tur likās pareizi. Cerams ka tā arī paliks!
Veiksmi darbos un plānos!
Veiksmi darbos un plānos!
Say "FUCK IT", before you kick the bucket! ...in safe enviroment.
Čoms kurš viņu noblieza mitinās Mežciemā-AF- rakstīja:gadījumā bieži pa mežciemu nevālē ?
KK TECHnics
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Veiksmi darbos! Lai izdodas viss iecerētajs!
Mikroautobusu lietotas rezerves daļas, remonts.(Sprinter,Vito,Traffic,Vivaro,Transit,u.c) Serviss atrodas Berģos, ja ir interese PM!
Es zinu, ka Tev izdosies viss iecerētais, es tam ticu!
Veiksmi!
Veiksmi!
Solījumi jātur un iekš PRO arī būs jāizgāž!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
viņam jau tik nedaudz aizmugurējais sāns nobliezts, vaitad nav taisāms?>Karrlo rakstīja:Čoms kurš viņu noblieza mitinās Mežciemā-AF- rakstīja:gadījumā bieži pa mežciemu nevālē ?
Runa gaaja par priekshu ,kas sen jau ir sataisiita un veel taisnaaka kaa bija ieprieksh ,lai cik interesanti tas neliktos
KK TECHnics
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
nu tad beidzot esi vinju ielicis apskatei plasaakai publikai
veiksmi darbos
veiksmi darbos
Kurinam, kurinam
Auto sakraasots ,diski sakrasoti un saakti puleet,dabuta slimibas lapa ar siikumiem,dabuts motors no Uk ar 100juudzu noskrejienu un servisa gramatu lidz pedejai judzei,CSL skjiedrasbagaznieks,piekare,koilas u.t.t ,u.t.t...sikaks info un bildes kad bushu pabeidzis ,sis tik mazs tiizeriits !
KK TECHnics
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Un bildes neredz :(
Darbi
Darbi
Karrlo rakstīja:
Auto sakraasots ,diski sakrasoti un saakti puleet,dabuta slimibas lapa ar siikumiem,dabuts motors no Uk ar 100juudzu noskrejienu un servisa gramatu lidz pedejai judzei,CSL skjiedrasbagaznieks,piekare,koilas u.t.t ,u.t.t...sikaks info un bildes kad bushu pabeidzis ,sis tik mazs tiizeriits !
Just chicken drift team Netak, krāsa laba.
Interesē cik izmaksā CSL šķiedras vāks un kā viņam ar aizvēršanu/atvēršanu, jāliek sportam paredzētie slēģi vai var ielikt OEM pogu un slēdzeni?
Interesē cik izmaksā CSL šķiedras vāks un kā viņam ar aizvēršanu/atvēršanu, jāliek sportam paredzētie slēģi vai var ielikt OEM pogu un slēdzeni?
Ja nemaldos tad piektdien tehačā stāvēji aiz manis..Gustiņš rakstīja:Karrlo rakstīja:
Izskatās vienkārši superīgi