Kro - E36 2.8i Cabrio.
Nu sveiki.
Daudzi jau ir padzirdējuši baumas un zināja manu sapni , pēc kupejas pārdošanas.
Nu beidzot tas izdevās.
Vakar iegādājos Bmw E36 2.8ia Cabrio 1997. gada.
Salonā:
*Bruns recaro ādas salons, apsildāms
*M-tech III stūre
*Digitālā klima
*18 pogu obc
*Kkāds aizvēsturisks maģis
*Orģinālā M-paka
*Pašaptumšojošais spogulis
*Hi-Fi
u.c.
Ir daži defektiņi bet plānoju uz sezonas atklāšanu būt +/- gatavs.
Ceru uz skaistu projektu, plānos ir:
*Sataisīt elektrisko jumtu
*Jauna haube
*Pārkrāsot
*koili
*Diski vasarai r17.
*Eņģeļi , xenoni u.c.
Ja kādam ir labi ieteikumi/padomi par krāsošanu un jumtu, labprāt uzklausīšu.
Salons jau iztīrīts
Daudzi jau ir padzirdējuši baumas un zināja manu sapni , pēc kupejas pārdošanas.
Nu beidzot tas izdevās.
Vakar iegādājos Bmw E36 2.8ia Cabrio 1997. gada.
Salonā:
*Bruns recaro ādas salons, apsildāms
*M-tech III stūre
*Digitālā klima
*18 pogu obc
*Kkāds aizvēsturisks maģis
*Orģinālā M-paka
*Pašaptumšojošais spogulis
*Hi-Fi
u.c.
Ir daži defektiņi bet plānoju uz sezonas atklāšanu būt +/- gatavs.
Ceru uz skaistu projektu, plānos ir:
*Sataisīt elektrisko jumtu
*Jauna haube
*Pārkrāsot
*koili
*Diski vasarai r17.
*Eņģeļi , xenoni u.c.
Ja kādam ir labi ieteikumi/padomi par krāsošanu un jumtu, labprāt uzklausīšu.
Salons jau iztīrīts
izskatas jau tiesaam kopts auto
tikkai taa da gan man liekas ka nav bruna bet gan bessiga
tikkai taa da gan man liekas ka nav bruna bet gan bessiga
Instagram INDIGAIS
Man ar ta salons tā ne visai, taču saimniekam jau jābraukā un ja patīk, tad ir Komplektācija un parējais Veiksmi darbos.
Automāts paliks?
Automāts paliks?
Izskatās labi, lai izdodas plāni.
Par to salonu es neiespringtu, ir labs tāds pats bēšais! Vienīgais paklāju varētu uz melnu nomainīt, tas tā manā skatījumā, pārējais var palikt bēšs!
Par to salonu es neiespringtu, ir labs tāds pats bēšais! Vienīgais paklāju varētu uz melnu nomainīt, tas tā manā skatījumā, pārējais var palikt bēšs!
ROLKA rakstīja:Man ar ta salons tā ne visai, taču saimniekam jau jābraukā un ja patīk, tad ir Komplektācija un parējais Veiksmi darbos.
Automāts paliks?
nu dzīvē izskatās labi.
Melns salons būtu vizuāli ideāli un skaistāk bet uzceptos vasarā.
Pelēkais man šausmigi nepatīk.
Tādēļ risinājums ir šis + vēl pieskaņosies mašīnais nakamajai krāsai.
Pagaidām ar automatu nav problēmu, un domāju ka paliks.
Par automātu šaubos vai paliksROLKA rakstīja:Man ar ta salons tā ne visai, taču saimniekam jau jābraukā un ja patīk, tad ir Komplektācija un parējais Veiksmi darbos.
Automāts paliks?
Tas krēmkrāsas salons ar ne īpaši .. un tie spīdigas daļas ap skaļruņu restītēm un pa vidu vnk pēc manām domām , bet nu.. auto jau izskatās ok ..
...veiksmi darbos!
congratz
Kā jau teicu pa telefonu kro , lai veicās un kad slīpēsim 333
Drive until you die with your e36
Man tagad čoms foruma šdn reģistrējās kā MatissK nopirka 2.5 slipejamo, tiksimies kkad pavasari ar to.
Apsveicu ar piebiedrošanos Kabrio pulkā
p.s kas tas pa spaarniem salonaa,augsaa,pie jumta ?
p.s.s melns salons -jaa super,bet kaa mineji,vasara kad auto staavejis ilgi tad pamatigi uzkarst,jo ja pat salons ir gaisais,bet jumts uzligts augsaa,tad salons uzkarst vienalga pamatiigi,jo ka nekaa melns jumts,un melnaa kraasa dara savu
p.s.s.s runajot par salona mainju,tad atceries ka kabriem ir savs tepikis,ko lietotu loti,loti gruuti atrast un zinaaataaji pardos pa pamatiigu ciparu, bet var vel dabuut jaunus OEM (to var pie manis griezties), prieksejie kresli der no kupejas,prieksejais panelis arii,viduskonsole ir sava (ta dala kur rokasbalsts un pelnutrauku u.t.t),aizmugurejie kresli ar der tikai no kabrio,aizmugurejie sanu apsifka arii ir der no kabrio, prieksejo durvju apsuvums principa der arii no kupejas,tikai blakus sedetaja rucka bus japarliek no kabrio,jo taa atskiras no kupejaam. Runajot par jumtu, tad vari meiginat ar Driveru sakontakteties cik esmu dzirdejis ka vins ir darbojies ar tiem jumtiem, un ir dzirdets ka tos motorinus jumtiem var saremonteet (protams ja vaina ir tanii), kabrim ir arii sava aizmugure,ieskaitot bagaznieka vaaku (sledzenes motorins arii der tikai no kabrio jo tam vel kaut kads sensors klaat kas nosaka vai bagaznieks valaa vai ciet (ja valaa tad nevar jumtu pacelt)), no kupejas aizmugure der tikai lampas un bampers, bet prieksa gan kabriem der no kupejas.
p.s kas tas pa spaarniem salonaa,augsaa,pie jumta ?
p.s.s melns salons -jaa super,bet kaa mineji,vasara kad auto staavejis ilgi tad pamatigi uzkarst,jo ja pat salons ir gaisais,bet jumts uzligts augsaa,tad salons uzkarst vienalga pamatiigi,jo ka nekaa melns jumts,un melnaa kraasa dara savu
p.s.s.s runajot par salona mainju,tad atceries ka kabriem ir savs tepikis,ko lietotu loti,loti gruuti atrast un zinaaataaji pardos pa pamatiigu ciparu, bet var vel dabuut jaunus OEM (to var pie manis griezties), prieksejie kresli der no kupejas,prieksejais panelis arii,viduskonsole ir sava (ta dala kur rokasbalsts un pelnutrauku u.t.t),aizmugurejie kresli ar der tikai no kabrio,aizmugurejie sanu apsifka arii ir der no kabrio, prieksejo durvju apsuvums principa der arii no kupejas,tikai blakus sedetaja rucka bus japarliek no kabrio,jo taa atskiras no kupejaam. Runajot par jumtu, tad vari meiginat ar Driveru sakontakteties cik esmu dzirdejis ka vins ir darbojies ar tiem jumtiem, un ir dzirdets ka tos motorinus jumtiem var saremonteet (protams ja vaina ir tanii), kabrim ir arii sava aizmugure,ieskaitot bagaznieka vaaku (sledzenes motorins arii der tikai no kabrio jo tam vel kaut kads sensors klaat kas nosaka vai bagaznieks valaa vai ciet (ja valaa tad nevar jumtu pacelt)), no kupejas aizmugure der tikai lampas un bampers, bet prieksa gan kabriem der no kupejas.
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Krabis kā suga . Veiksmi cīņā ar rūsu un būs konča.
vai tad šitais nebija tas, kuram pat kapotā bij caurums izrūsējis? vienā citā topikā bij bildes. arka pat te ir redzams ka norūsējusi. a te visi saka ka izskatās vis labi
Yup, tas pats vien ir,bildēs arī haubē caurumu var redzēt,tik neredz rūsu pie durvju ručkas. Bet, ja nomaina haubi,durvis,pārmetina arkas,tad iespējams,ka auto arī ir + normālu ciparu prasīja par viņu, ja rokas aug no pleciem un ir taisnas, prāts pareizi strādā, tad būs . Sveicu ar krabja iegādi!
Nepatīk kā es braucu?
Vācies nost no trotuāra!
Vācies nost no trotuāra!
Apsveicu!
Salonu es atstātu, pēc manām domām, kabrim kaut kā piestāv neikdienišķas krāsas salons un viss pārējais ap to. Ja apnīk hroma ručkas un rokas bremzei hroma gals, dod ziņu, savākšu
Salonu es atstātu, pēc manām domām, kabrim kaut kā piestāv neikdienišķas krāsas salons un viss pārējais ap to. Ja apnīk hroma ručkas un rokas bremzei hroma gals, dod ziņu, savākšu
Vizuāli jau smagi aprūsējis, kas darās ar grīdu?
Bet ja visu pārkrāsosi, tad jau būs ļoti labi
Bet ja visu pārkrāsosi, tad jau būs ļoti labi
Klavins - Ta ir bilde no ss.lv savas vel nav. Drošivien saulessargi. Nav neka neikdiienišķa tur tagad.
Jā nav ideāls , bet cipars verts. Ja es butu nopircis pa 5000€ tad nebutu kam piesieties. Bet ka jau mineju tas ir projekts un haubi nomainit un sparnu restauret jūs uztveret laikam kā raķešzinātni.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jā nav ideāls , bet cipars verts. Ja es butu nopircis pa 5000€ tad nebutu kam piesieties. Bet ka jau mineju tas ir projekts un haubi nomainit un sparnu restauret jūs uztveret laikam kā raķešzinātni.
Sent from my iPhone using Tapatalk